Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Toimistohommia

 

Viikko oli ollut todella raskas ja työn täyteinen, eikä tämäkään päivä ollut mikään poikkeus. Kello on kymmenen aamulla ja istun toimistolla aivan jäätävässä kankkusessa. Olin edellisenä iltana ollut ison asiakkaan kanssa viihteellä, ensin syömässä ja sitten baari kierroksella. Ilta oli sujunut niin sanotusti perinteisen kaavan mukaisesti ruokaravintolasta, cocktailbaarin kautta karaokea laulamaan ja siitä vielä yökerhoon. Ja nyt, huonosti nukuttujen viiden tunnin yöunien jälkeen istun työpisteelläni kuunnellen pomon hiillostusta tekemättömistä myyntiraporteista. ”Luojan kiitos, minulla ei ole yhtään sovittuja asiakastapaamisia tänään”, ajattelen. On perjantai ja myyntiraporttien lisäksi minulla ei ole muuta suunniteltua ohjelmaa kuin yhden mediatoimiston pirskeet illalla. Sain raportit valmiiksi kahteen mennessä ja päätin lähteä toimistolta kuosittautumaan iltaa varten, sillä olin aivan liian krapulainen aloittaakseni mitään uutta. Kävelen läheiseen baariin, istun tiskin ääreen ja raavin risupartaani miettiessäni juomatilaustani. Lonkero jäillä on parasta krapulalääkettä aamuisin, mutta aika on jo ajanut ohi syvästä harmaasta tuumin – oli jo myöhäinen lounasaika, joten päädyn tilaamaan itselleni gin-tonicin, tuon jokaisen business neuvottelun kiistattoman kuninkaan. Lasin pohjaa tuijottaessani, mietin iltaa ja tulevaa viikonloppua. Viikko oli ollut rankka ja ansaitsi kaltaisensa päätöksen – niinhän ne sanoo, että rankka työ vaatii rankat huvit. Join vielä toisen juoman, jonka jälkeen otin taksin kotiin valmistautuakseni illan bileisiin. Käytyäni suihkussa, hampaat pestyäni ja pukeuduttuani tumman siniseen pikkutakkiin, mustiin pillifarkkuihin sini-valkoraidalliseen ruutukauluspaitaan, punaiseen rusettiin ja ruskeisiin italialaisiin nahkakenkiin ja –vyöhön, väsyneen karismaattinen olemukseni oli viittä vaille valmis.

Virittäydyin vielä tunnelmaan, juomalla lasillisen vodkaa jäillä ja kuuntelemalla klassista rokkia. Sitten suihkaus todella myskistä mieshajuvettä ja olin valmis viikonloppuun! Olin itseasiassa aika innoissani illan bileistä, sillä tän mediatoimiston juhlat on aina olleet todella railakkaita. Tästä sais hyvän kickstartin viikonloppuun! Kustannuksissa ei oltu tälläkään kertaa säästelty. Paikalle oli tilattu pari kyypparia yhdestä lempibaaristani sekoittamaan drinkkejä ja dj soittamaan hyvää musaa. Lisäksi pitopalvelusta oli tilattu kaiken maailman pikkusuolasta ja muita herkkuja. Saapuessani mediatoimistolle törmäsin pomooni. Liisa oli selvästi paremmalla tuulella kuin aikaisemmin päivällä toimistolla, liekö muutamalla lasillisella kuohuvaa ollut tekemistä asian kanssa. ”Sä oot kyllä ihan uskomaton tyyppi! En tajuu kuinka sä jaksat tota sun elämän tapaas, mut jumalauta sä kyllä osaat myydä! Siis aivan loistavaa duunia” hän huudahti. Liisa oli ilmeisesti alustavasti käynyt läpi viimeisen vuosineljänneksen myyntiraportteja. Virnistän vastaukseksi ja vaihdettuani muutaman kohteliaisuuden, suuntaan suoraan baaritiskille. Tiedän oman asemani töissä erittäin hyvin. Liisa ei yhtään tykää railakkaista elämäntavoistani ja pääkonttorilla niitä suoraan sanottuna halveksutaan. Olisin luultavasti saanut potkut jo ajat sitten, jos en tekisi niin helvetisti rahaa yhtiölle. Kukaan ei kuitenkaan suoranaisesti uskalla minulle asiasta huomauttaa, sillä heillä ei vain yksinkertaisesti ole varaa luopua minusta, koska myyn enemmän kuin kukaan muu koko yrityksessä. Käytän asemaani tietoisesti häikäilemättä hyväksi, eikä minua voisi vähempää kiinnostaa mitä muut asiasta ajattelevat. Baaria lähestyessäni näen tämän todella kuuman näköisen nuoren tytön odottamassa vuoroaan tiskillä. Koko pakkaus seisoo edessäni hyvässä ryhdissä tiukkaan vartalonmyötäiseen mustaan reisien puoliväliin ulottuvaan mekkoon ja mustiin sukkahousuihin verhottuna. Mekko on niin tiukka, että siitä näkee saman tien läpi hänen käyttävän stringejä. Hänen pitkät vaaleat hiuksensa on sidottu jollain eksoottisella letityksellä ja hänellä on päässään neliskanttiset mustilla sangoilla varustetut silmälasit. Ja ai jestas, se peräsin ja ne rinnat!

Olin aika irvokkaan leikkisällä tuulella, ja päätin kokeilla onneani ihan kieli poskella seuraamuksista välittämättä. Purjehdin itsevarmasti suoraan hänen viereensä ja avaan keskustelun todella huonolla iskureliikillä ”lähdetkö suosiolla ulos vai kutsunko poken?” ihan vain nähdäkseni hänen reaktionsa. ”Haha, no enpä taida lähteä” kuuuu vastaus todella ylimielisen väkinäiseen sävyyn. Sitten hän kysyy kuka oikein olen ja mitä kautta olen bileisiin päätynyt. Kohautan olkapäitäni ja valehtelen ihan pokkana olevani Mika, ammatiltani putkimies, ja että olin vain kävellyt kyseisen toimiston ohi matkalla juhliin ja nähnyt hyvät saumat tulla imailemaan ilmaisia drinkkejä. ”Aijaa, no kivat sulle” tyttö vastaa halveksuvaan sävyyn ja jatkaa matkaansa. Mietin itsekseni, että onpa koppava tapaus kauniista ulkonäöstään huolimatta. Varmaan joku toisen vuosikurssin kauppislainen joka kuvittelee olevansa kovakin bisneshai. Kunnon pyrkyri joka tutustuu tärkeinä pitämiinsä ihmisiin, hyötyäkseen heidän sosiaalisesta tai ammatillisesta statuksestaan. Jonkun pitäisi antaa likalle kunnolla kyytiä, ajattelin. Tilaan itselleni whiskey sourin ja lähden small talkkaamaan mediaväen kanssa. Jossain vaiheessa törmään isäntätoimiston toimitusjohtajaan Lauriin. ”Mika, vanha konna, mitä jätkä?”, Lauri huudahtaa iloisesti. Olen käynyt Laurin kanssa kauppaa jo vuosia ja heti ensi tapaamisestamme lähtien olemme tulleet juttuun keskenämme erittäin hyvin. Lauri on todella voimakas persoona, iloinen luonteeltaan, mutta sika mieheksi ja perso alkoholille. ”Hei kuka tuo tummiin pukeutunut nuori blondi oikein on?”, kysyn Laurilta. ”Ai tuo tuolla? Hän on Jenni, uusi harkkarimme. Aloitti noin kuukaus sitten. Opiskelee stadin kauppiksessa toista vuotta. Todella ärsyttävä tapaus, mut kato tota persettä, uhh, ai saatana ku tota pääsis purasee! ”, Lauri tarinoi. ”No sanoppa”, tokaisen. Lauri jatkaa: ”Se kävi itse asiassa just kyselemässä susta. Hahahah, olit sitte menny tarinoimaan jotain ihan puuta heinää ittestäs sille!

Tuli ihan huolissaan kertomaan mulle et tääl saattaa olla joku tilaisuuteen kuulumaton putkimies.” ”No mitä sä vastasit sille?” kysyn. ”No tietenkin, et en oo koskaan koko miestä nähnytkään ja pyysin hankkiutumaan eroon susta”, Lauri nauraa. ”No ei kai! Sanoin, et ei mitään hätää, et se vaan kiusaa sua. Kerroin et sä oot mun hyvä kaveri ja ihan tajuton myynti härkä! Laitoin vähän värikynää mukaan ja kerroin pari kunnon sankaritarinaa susta ja sun saavutuksista”, Lauri vinkkaa. Naurahdan ja jatkamme jauhamista niistä näistä, kunnes seuraan liittyy muita. Lähden käymään vessassa. Vessasta tullessani törmään käytävällä Jenniin uudestaan. Hänellä on ilkikurinen ilme kasvoillaan. ”Ha, vai putkimies?! Senkin vitsiniekka!”, Jenni huudahtaa. ”Busted!”, naurahdan vastaukseksi, samalla hieman huolimattomasti hänen syvään uurrettua kaula-aukkoaan tuijottaen. Jenni huomaa tämän ja ottaa askeleen lähemmäksi. ”Mitäs kattelet?”, hän kysyy kiusoittelevasti. ”Häh, öö, en mitään!”, naurahdan hieman nolona. ”Tai no, mitä tässä valehtelemaan. Katson edessäni seisovaa seksikästä naista”, lisään nopeasti. ”Vai niin”, Jenni tokaisee matalalla eroottisella äänellä. Sitten hän tulee aivan iholle ja kuiskaa korvaani ”No, katsotaanpa millainen putkimies sinä sitten oikein olet”, ja vetää minut takin pieluksesta tyhjillään olevaan toimistohuoneeseen, sulkien oven perästämme. Hän on todella itsevarma ja ilmiselvästi tietää täsmälleen kuinka hyvännäköinen on. Hän on ilmeisesti tottunut pyörittämään miehiä sormensa ympärille miten tykkää. Ihmettelin kuitenkin aluksi, että mistä tämä yhtäkkinen totaalinen asennemuutos johtui, mutta sitten tajusin, että Laurin kertomat lorut olivat varmaan tehneet tehtävänsä, ja et tää oli varmaan joku huono yritys kiivetä uralla reittäpitkin. No, en luonollisestikaan pannut vastaan.. Jenni työntää minut toimiston pöytää vasten ja alkaa suudella minua kiihkeästi. Hetken kuluttua hän irtautuu suudelmasta ja laskeutuu polvilleen eteeni ja alkaa avamaan housujani. Olin jo aivan kovana hänen kaivaessa kaluni esiin. ”Sä et ookkaan mikään pikku poika”, Jenni älähtää hieman yllättynyt ilme kasvoillaan.

Hän alkaa hieromaan minua toisella kädellään, samalla kullini päätä kielellä kiusaten. Sitten hän kietoo maalatut kosteat huulensa ympärilleni ja alkaa imeä hitaasti kiusoitellen ja kädellä pallejani hieroen. Nojaudun taaksepäin ja puristan rystyset valkoisina pöydän reunaa. Jenni huomaa minun nauttivan ja lisäsää tahtia. Huokaan syvään nautinnosta. Tunnustelen hänen hiuksiaan kädelläni ja alan päättäväisesti ohjata tahtia kädelläni, häntä hiuksista kiinni pitäen. Yhtäkkiä hän nielaisee koko miehuuteni kerralla suuhunsa. Se tuntuu aivan mahtavalta. Juuri kun olen tulemassa, hän lopettaa ja riuhtoo housut pois päältäni kokonaan, Sitten hän nousee ylös ja alkaa suutelemaan minua. Suudellessamme, tartun hänestä kiinni, kiepautan ympäri, nostan hänen mekkoaan ja riuhdon stringit pois hänen päältään. Työnnän sormeni hänen sisäänsä ja hän päästää pienen inahduksen. ”Oh, ootpa sä tiukka!”, totean innoissani. Jenni puraisee korvaani ja huokaisee kiihottuneena ”Mä haluun sut mun sisään nyt!” Hän nojautuu taaksepäin pöydälle makaamaan. Levitän hänen haaransa auki ja alan hieromaan kullillani hänen klitoristaan. Sitten alan hiljalleen työntymään hänen sisäänsä. Voi luoja hän on tiukka. Otan häntä reisistä kiinni ja alan hiljalleen nostamaan tahtia. ”Voi luoja tuntuu ihanalta, sä täytät mut kokonaan”, Jenni voihkii.

Yhtäkkiä hän alkaa täristä, voihkia ja nykiä aivan hulluna. Lopetan ja vedän ulos. Hän alkaa hieromaan itseään kädellään ja hetken kuluttua hänestä suihkuaa valtava määrä nestettä – osa suoraan paidalleni. Katson hetken epäuskoisena - miettien mitä juuri tapahtui - ennen kuin tajuan mistä oikein on kyse: Jenni on ”squirteri”! Jotkut naiset ejakuloivat saadessaan orgasmin. Olen vain aikaisemmin kuullut tällaisesta, mutta en ole ikinä ennen ollut itse todistamassa tätä. Jenni makaa pöydällä raukeana voihkien. Myhäilen tyytyväisenä, ja tokaisen: ”Ei tää ollu vielä tässä!” Nostan hänet ylös ja käännän ympäri pöytää vasten nojaamaan. Nostan hänen mekkoaan ja läimäisen hänen pyllyään kuin lähtölaukaukseksi. Työnnyn häneen takaapäin ja alan survoa vimmatusti käsillä hänen lanteistaan kiinni pitäen. Vähän ajan kuluttua hän tulee uudestaan ja hänen jalkansa pettävät hieman alta. Asetan hänet pöydälle mahalleen makaamaan ja jatkan hillittömällä tahdilla huohottaen, kunnes purkaudun hänen sisäänsä puuskuttaen murahdellen. Hengitykseni tasaannuttua alan pukemaan päälleni. Jenni makaa edelleen pöydällä täristen, mällieni valuessa hänen reittään pitkin. Huohottaen hän vaikeroi, ”sä oot ihan uskomaton!”. Sitten hän nousee hitaasti, pukee päällensä ja tulee luokseni. Hän suutelee minua nopean intohimoisesti ja lähtee vessaan siistiytymään, oven suussa hän huikkaa vielä ”Kyllä sussa ehdottomasti on putkimiehen vikaa!”, sitten hän kävelee ulos ja sulkee oven perässään. Oven ulkopuolella hän törmää Lauriin matkalla vessaan. ”Jenni, mitä sinä täällä oikein teet?”, Lauri kysyy. ”E-en mitään, olin vain hieman vetämässä happea”, Jenni vastaa ja puikkelehtii nopeasti naistenhuoneeseen. Lauri jää seisomaan hieman hölmistyneenä ja kurkkaa toimistoon. Nähdessään minut hän tajuaa samantien mistä on kysymys ja huudahtaa: ”Senkin sonni!” Kävelen ulos toimistosta ja ohi kulkiessani isken Laurille vastaukseksi silmää. Lauri pyörittää päätään hymyssä suin ja huikkaa ”Saat luvan kertoa kaiken!” Sanaakaan sanomatta, kävelen baariin tilamaan juomaa, itsekseni myhäillen ”Tästä tulee vielä loistava viikonloppu!”

Lisää eroottisia tarinoita: