Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Tapaaminen kesäyössä

 

Kukapa ei kaipaisi aikaa jolloin oli nuori, villi ja vapaa. Elämä oli täynnä intohimoa ja leiskuvaa rakkautta. Itse olen ollut onnellisesti naimisissa jo monta kymmentä vuotta, mutta aina välillä ajatuksissani palaan villiin 22 vuotiaan elämään. Parhaiten mieleeni on jäänyt kiihkeä tapaaminen kesäyössä minua neljä vuotta vanhemman miehen kanssa, johon törmäsin vahingossa kotikyläni päätiellä. Tai hiekkatie se vielä silloin oli. Olin kotonani auttamassa vanhempiani maatilan töissä koko kesäkuun ja nautin maaseudun rauhasta. Sinä iltana olin koirani kanssa kävelyllä enkä ollut vaivautunut laittaa hihnaa sille. Ajattelin tietenkin, että eihän siellä hiljaisella hiekkatiellä muita siihen aikaan illasta kulje.

No, olin väärässä. Oli lämmin kesäilta ja yhtäkkiä huomasin koirani haistelevan tuulenvirettä joka pyyhälsi ohitsemme. Ennen kuin ehdin tekemään mitään, se pinkaisi juoksuun. Lähdin tietenkin koirani perään ja nyt vasta huomasin hahmon kävelevän tien laidassa. Koirani ennätti paikalle paljon ennen minua (onneksi oli ihmisrakas koira ja kaikkien kaveri) ja hahmo kyykistyi sitä rapsuttamaan. Olin hengästynyt ja punastunut kun saavuin paikalle ja pyytelin anteeksi koirani innokasta käytöstä. Kuulin vain naurua ja kehuja siitä, kuinka iloinen koira minulla on.

Huokaisin syvään ja katseemme kohtasivat tämän tumman kulkijan kanssa. Aika tuntui kuin pysähtyvän ja annoin katseeni vaeltaa hänen tummissa silmissään, sekaisessa kiharassa tukassa sekä leveissä hartioissa. Liian pitkän hiljaisen hetken jälkeen tajusin esitellä itseni.

Intohimoa ensisilmäyksellä

“Moi, mä oon Heidi“ -sain jotenkin änkytettyä suustani ulos. Mies vastasi virnistyksellä ja kertoi nimekseen Mikko. Kuin vahingossa jatkoimme kävelyä samaan suuntaan ja aloimme juttelemaan niitä näitä. Selvisi, että Mikko oli minua neljä vuotta vanhempi ja hän oli auttamassa sukulaisiaan mökin remontoinnissa. Pystyin hädin tuskin keskittymään keskusteluun kun yritin vaivihkaa silmäillä tuota komeaa muukalaista.

“Se on tosi hieno ja vanha rakennus, ja ihan tässä lähellä. Haluatko, että näytän sen sinulle?“ Mikon kysymys havahdutti minut takaisin todellisuuteen ja hieman punastuen kysyin että mistä rakennuksesta hän oikein puhui. “No siitä mökistä tietenkin!“ -Mikko sanoi nauraen. Minua nolostutti todella paljon, miten olinkaan antanut ajatusteni harhailla sillä tavalla. Nyökkäsin, ja niin Mikko johdatti minut pois päätieltä, pienellemmälle hiekkatielle. Koirani nappasi kepin läheisestä ojasta ja toi sen minulle, toivoen pientä leikkiä. Kyykistyin koirani luo ja rapsutin sitä. Lyhyt hameeni valui reisiäni pitkin ylemmäs ja huomasin kuinka tarkkaavaisesti Mikko minua katsoi.

Ajattelin käyttää Mikon huomion hyväkseni ja otin kepin koirani suusta. Leikin koirani kanssa ja pyörähtelin tarkoituksella niin, että tuuli tarttui hameeseeni ja vei sitä ylöspäin. Pyörin kuitenkin ehkä hieman liikaa ja Mikko tarttui minusta kiinni kun huomasi minun horjahtavan taakseppäin. Hän piti minusta kiinni varmalla otteella ja siinä oli hyvä olla. Sopersin, että minua pyörrytti hieman. Katsoimme toisiamme silmiin, Mikko tuli lähemmäs minua ja kysyi vieläkö minua pyörrytti. Viivyttelin vastausta hetken ja vilkaisin Mikkoa kohti. Olisin niin halunnut tuntea nuo huulet vasten omiani, tietää miltä suudelma maistuu ja miltä hänen kielensä tuntuisi leikittelemässä omani kanssa. Aivain kuin Mikko olisi lukenut ajatukseni, hän nojautui lähemmäs minua. Kuitenkin juuri viime hetkellä kun huulemme melkein jo koskettivat toisiaan, koirani loikkasi metsästä heittämäni keppi suussaan haukkuen vaativasti. Hätkähdimme irti toisistamme ja minä huokaisin syvään; “Retu, oot huomionkipein koira jonka tiedän“ ja niin jatkoimme matkaa mökkiä kohti.

Mökki metsän uumenissa

Mikko oli aivan oikeassa, mökki oli todella upea. Rakennustelineitä oli vielä siellä täällä, mutta huomasin, että urakka oli jo lähes lopussa. Mikko sanoi asuvansa mökissä remontin ajan ja niimpä hän otti avaimet taskustaan. Sydämeni hypähti ja mietin, mihin tämä mahtaa johtaa. Astelimme sisälle mökkiin ja katselin ympärilleni. Seinillä oli kauniita maalauksia ja kalusteet olivat vanhat mutta tyylikkäät. Erityisesti keittiön pöytä teki minuun vaikutuksen. Se oli tummaa puuta ja niin jykevä, että arvioin sen olevan todella painava.

Mikko keitti meille teetä ja istahdimme keittiön pöydän ääreen. Juttelimme niitä näitä ja nauroimme yhdessä. Yhtäkkiä tunnen kuinka mikko laskee kätensä reidelleni, juuri siihen kohtaan johon hameeni loppuu. Katsomme toisiamme ja yritän jatkaa juttelemista kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mikko alkaa silittämään reittäni ja tunnen kuinka hänen kätensä kiipeä ylemmäs ja ylemmäs reittäni pitkin. En enää pysty keskittymään puhumiseen vaan käännyn Mikkoa kohti ja katson häntä hieman kysyvästi silmiin. Mikko nojautuu lähemmäs ja tunnen hänen lämpimän hengityksen kasvoillani. Huulemme hipovat toisiaan mutta kun yritän nojautua lähemmäs ja suudella Mikkoa kunnolla, hän vetäytyy kauemmas.

Hänen vetäytymisensä ärsytti minua mutta samalla saa minut haluamaan suudelmaa yhä enemmän. Mikko pitää yhä kättään reidelläni ja liikuttelee kämmentään hieman. Avaan reisiäni vaistomaisesti hänen kätensä liikkuessa yhä ylöspäin. En kuitenkaan lähesty Mikkoa, vaan nojaan taakseppäin ja kuin vahingossa vedän toppiani alaspäin niin, että se melkein valahtaa kokonaan pois rintojeni päältä. Nojaan taakseppäin, suljen silmäni ja nautin Mikon käden kutkuttavista liikkeistä sisäreidelläni. Hengitän hieman raskaammin ja Mikon huomio kiinnittyy hengityksen tahdissa kohoileviin rintoihini.

Lopulta Mikko vetää minut lähemmäs ja koskettaa rintojani. Huomaan hänen innostuneen ja voihkaisen tahallani hieman liioitellusti. Hän nostaa toppini ylös ja avaa rintaliivini. Mikon kädet ovat hieman viileät ja saavat aikaan pieniä väristyksiäni jotka kulkevat läpi kehon. Viimein olemme niin lähekkäin, että huulemme koskettavat toisiaan ja suutelemme intohimoisesti. Hän on todella hyvä suutelemaan ja hänen huulensa ovat ihanan pehmeät. Itselleni tulee hetkeksi hieman kokematon ja kömpelö olo, mutta se katoaa nopeasti kun Mikko kurottaa hameeni alle ja auttaa minut pois alushousuistani.

Intohimon vietävänä

Yhtäkkiä ymmärrän mitä on tapahtumassa enkä kohta enää voi perääntyä. Epäröin pienen hetken ja mietin, että onko tämä sittenkään hyvä idea. Samassa hetkessä Mikko suutelee minua uudelleen ja epäröintini katoaa. Suutelemme entistä intohimoisemmin ja unohdan kaiken muun. Otan Mikon kesäshortseista kiinni ja kiskon ne pois hänen jalastaan boxereiden tullessa mukana. Mikko vetää minut syliinsä ja kokenein ottein mutta hellästi ohjaa itsensä minun sisääni. Mikon kädet vaeltavat selkääni pitkin niskaan ja sieltä vaaleiden hiusteni sekaan. Suutelemme yhä ja Mikko rohkaisee minua liikkumaan edestakaisin. Olen aina pitänyt päällä olemisesta ja tälläkin kertaa tunsin kuinka nautintoni lähestyi huippuaan. Hengitykseni kiihtyi ja vauhtini nopeutui kunnes tunsin ihanan nautinnon aallon kulkevan kehoni lävitse.

Melkein samassa mikko nousee ylös minä yhä hänen sylissään ja laskee minut selälleni jykevälle keittiön pöydälle. Pöytä tuntuu viileältä selkääni vasten ja lämmin ihoni jäi pöydän pintaan kiiinni Mikon alkaessa työntymään minuun yhä nopeammin ja nopeammin. Hän piti toisella kädellä vyötäröstäni kiinni ja toisella kädellä hän hyväili rintojani. Lopulta hän laittoi molemmat kädet vyötärölleni vauhdin yhä kiihtyessä ja tiesin hänen lähestyvän orgasmia. Lopulta tunsin kuinka hän työntyi todella syvälle minuun ja lämmintä nestettä purkautui sisälleni.

Molemmat hengästyneinä keräsimme vaatteemme ja istahdimme sohvalle. Mikko otti minut kainalooni emmekä puhuneet hetkeen mitään. Lopulta hypähdin ylös ja tajusin, etten ollut nähnyt Retua pitkään aikaan. Menimme ulos huhuilemaan ja pian se jo juoksikin luokseni iloisesti häntää heiluttaen. Huomasin kuinka aurinko jo alkoi nousta ja sanoin lähteväni kotiin. Mikko kysyi näkisikö minua vielä ja vastasin salaperäisesti; “ehkä, ehkä et“. Vaihdoimme vielä yhden intohimoisen suudelman ja niin minä ja koirani lähdimme kotiin. Hymyilin koko matkan ja mietin, tulisimmeko tapaamaan tämän mysteerimiehen kanssa vielä. Samaa mietin vielä nykypäivänäkin.

Lisää eroottisia tarinoita: