Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Ei pelkkiä paperihommia

 

Maanantaita, huikkasi Juho iloisesti tullessaan kahvihuoneeseen. - Moi vaan sullekin, miten meni viikonloppu? Kysyin, niin kuin olin kysynyt jokaisena maanantaina viimeisten puolentoista vuoden aikana. Juho oli saatu vuokravälityksen kautta meidän varastolle ja minun tiimiini kun meille tarvittiin lisää tuuraajia nopeasti isojen Kiinantilauksien ansiota. Pestin piti olla vain muutaman kuukauden mittainen, mutta tänne Juho sitten jäi pysyvästi. Ja onneksi jäi. Juhon titteli oli varastomiesharjoittelija, mutta fiksu nuori mies teki alusta saakka kaikkia tehtäviä ja suoriutui niistä kunnialla. Vaikkei Juholla ollut yhtään alan työkokemusta saati koulutusta, olipahan yksi niistä ylikoulutetuista medianomeista ilman mahdollisuuksia oman alan töihin. On kyllä rehellisyyden nimissä lisättävä, että topakkuuden lisäksi Juhoa oli ilo katsella. Olin saanut tietää hänen harrastavan triathlonia vapaa-ajallaan ja se näkyi linjakkaan lihaksikkaassa vartalossa. Varsinkin kesäaikaan kun varastossa lämpötila nousi lähelle kolmeakymmentä astetta, oli Juhon reisilihaksia ja sikspäkkiä mukava seurata sortsien ja hihattomien paitojen alta. Kerran näin Juhon nostelevan painavia säkkejä pelkästä nostelemisen ilosta ja treenimielessä joutoaikanaan. Vaikka tiesin että asiasta pitäisi mainita työturvallisuuden nimissä, en malttanut pysäyttää Juhoa ennen kuin olin aikani häntä katsellut.

Koetin siirtää ajatukseni muualle, ei kai ollut sopivaa että esimies vilkuilee alaisiaan. Tai ainakaan minulla ei ollut tapana tehdä niin. Aikaisemmin, ennen Juhoa, en muista, että kukaan muu mies työpaikalla olisi saanut aikaan samanlaisen reaktion. Varasto työpaikkana on miesvaltainen, joten mahdollisuuksia olisi näiden vuosien aikana ollut. Ystäväni kiusoittelivat minua joskus, että voisin rekrytoida työmiehiä pelkän valokuvan perusteella, jotta saisin työmaalle säpinää ja silmänruokaa. Hymähtelin ajatukselle, minulla ei ollut aikomustakaan sotkea työtä ja vapaa-aikaa. Juho oli erilainen. Ikäerosta huolimatta viihdyimme hyvin toistemme seurassa, pienessä tiimissä tuli nopeasti tutuksi ja hiljaisina öinä oli aikaa jutustella enemmänkin. Meitä yhdisti työpaikan lisäksi myös tausta, oltiin molemmat kotoisin samalta pieneltä paikkakunnalta muutaman kymmenen kilometrin päästä. Minä olin käynyt kouluni jo loppuun ja muuttanut opiskelemaan kun Juho vasta aloitteli peruskoulua. Laskin nopeasti, että meillä oli 14 vuotta ikäeroa. Tiesin Juhon syntymäajan päivän tarkkuudella, olinhan ollut selaamassa hänen ansioluetteloaan töihinottovaiheessa.

No niin, sitten vain hommiin. Juho käynnisti trukin ja minä lähdin työhuoneeseeni jossa napsautin koneen auki. Tarjouspyynnöt, työvuorolistat ja muut paperityöt eivät tule itsestän tehdyiksi. Päivän mittaan katseeni etsiytyi aina kuin vahingossa varaston puolelle ja Juhon kroppaan. Lounastauon pidin tarkoituksella eri aikaan kuin työntekijät, kuvittelin että niin saan ajatukseni siirrettyä pois Juhon kropasta. Ei se onnistunut kokonaan, niinpä jouduin hautaamaan pikkutuhmat ajatukseni työhön ja sähköpostien kirjoittamiseen. Kuusi kupillista kahvia, neljätoista printtipaperia ja yhdeksän tuntia myöhemmin venyttelin istumisesta puutuneita jalkojani. Kello oli jo pitkälle yli seitsemän ja työaikani oli periaatteessa loppunut kaksi tuntia sitten. Oikeasti työ ei lopu koskaan, ajattelin ja suljin vastahakoisesti tietokoneeni tältä päivältä. Vielä viimeiset kirjeet postitusta varten ja olisin valmis lähtemään kotiin. Kuulin varaston puolelta ääniä, ja muistelin ketkä olivatkaan iltavuorossa. Kurkistin varastotilaan, ja yllätyksekseni näin Juhon siirtelemässä laatikoita lastauslaiturilta kuormalavalle. Miten se vielä oli täällä, ja missä iltavuorolaiset olivat? - Katri, kiva että oot vielä täällä, ilahtui Juho nähdessään minut. -Päästin Maken ja muut iltakahville kun täällä on kaikki niin hiljaista.

Onko sulla kiire, mä haluaisin jutella yhdestä asiasta... Juhon ilme muuttui epävarmemmaksi, aloin pohtia onko luvassa meidän kannalta ikäviä uutisia. Mitä jos Juho on saanut opiskelupaikan tai muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Uuden tuuraajan opastaminen veisi aina oman aikansa, perustelin pettymystäni vaikka samalla alitajunnassa nakutti tieto siitä että en halunnut Juhon lähtevän meiltä ihan henkilökohtaisista syistä. Oli mukava tulla töihin kun vastassa oli hymyilevä, komea ja iloinen Juho. - Me on nyt tehty hommia yhdessä joku puolitoista vuotta, eikö? Juho jatkoi, - mulla on jotain tunnustettavaa. Sen ilme meni vieläkin vaikeammin tulkittavaksi. - Et kai sinä aio jättää meitä? kysyin tekoreippaasti ja kuulin miten surkealta oma ääneni kuulosti. Juho katsoi mua silmiin ja vastasi: - Ei kun mä olen vähän kiinnostunut susta, noin niinkuin ihmisenä... Eikun naisihmisenä.. Eikun äh... Juho sekosi sanoissaan ja näytti noin kolmetoistavuotiaalta seistessään siinä vaihtaen painoa jalalta toiselle. Voi itku miten hyvännäköinen se oli! Mielessäni vilahteli esimiehen etiikka, työpaikan ihmissuhdekoodit ja kaikki mitä minulle oli opetettu työkavereihin ja erityisesti alaisiin sekaantumisesta. Samalla veri jyskytti päässäni ja vähän alempana, tunsin kuinka aloin kihottua pelkästä ajatuksesta, että voisin riisua tuon komistuksen teepaidan ja työhaalarit. Olin kuvitellut tätä hetkeä jo monet kerrat, mutta en ollut koskaan uskaltanut ajatella tilannetta näin pitkälle. - Krhm... selvittelin kurkkuani, - musta tuntuu että mennään tuonne minun työhuoneeseen juttelemaan tästä.

Oikaisin hamettani ja vaivihkaa vilkaisin kuvajaistani seinällä olevasta korkeasta peilistä. Kaikki oli kunnossa, olin valinnut tänään kynähameen ja asiallisen valkoisen paitapuseron ja niiden kaveriksi valkoiset Conversen tennarit pehmentämään lookia. Näytin tehokkaalta ja asialliselta. Se ei kuulosta kovin hotilta mutta minkäs teet. Palasin siis takaisin työhuoneeseeni, Juho istahti työpöydän nurkalle ja alkoi pyöritellä kynää sormiensa ympärillä. Mietin, miten voisin johdatella keskustelua turvallisemmille vesille, kun Juho äkkiä nousi ja sulki matalan ikkunani sälekaihtimet. Seuraavaksi se tuli ihan liki, niin että tunsin sen hengityksen, lihakset, miehekkään tuoksun ja myös erektion. - Katri, Juho sanoi ja katsoi mua vakavana, - mä haluan riisua sulta nuo typerät bisnesvaatteet ja koskettaa sua joka puolelta kunnes sä huudat nautinnosta. Musta tuntuu että sa haluat sitä samaa, toivottavasti en oo väärässä. Työpaikan etiikka katosi taivaan tuuliin kun sanaakaan sanomatta aloin avata paitapuseroni nappeja, yksi kerrallaan ja hitaasti. Katsoin samalla Juhoa intensiivisesti silmiin, näin kuinka sen katse pehmeni ja oli täynnä ihailua, halua, odotusta. Riisuin puseroni vähän liioitelluin elein, heitin sen näyttävästi lattialle. Sitten pujotin kädet hameen vyötärönauhan alle ja otin muutaman askeleen Juhoa kohti. Hame putosi samaan kasaan puseron kanssa, nyt olin Juhon edessä vain valkeassa korseletissani, jalassa ihonväriset stay upit ja ne Converset. Aloin avata korsettini hakasia yksi kerrallaan. Sen saisi riisuttua avaamalla vetoketjun, halusin kuitenkin tehdä tästä mahdollisimman pitkän ja nautinnollisen hetken. Juhon katse riisui mua samaa vauhtia, se hengitti painokkaasti ja näin miten haalareiden etumus sen kun kohosi. Viimeisen hakasen auettua astuin ulos korsetistani, Juho polvistui eteeni ja upotti päänsä syliini.

Se puristi kätensä pakaroideni ympärille, puristi lujasti ja etsi huulillaan minun jalkovälini. Kuulin vain sen tukahtuneita huokauksia, ja kun Juho alkoi nuolla minua, olin minä se joka huokailee. Pysyin pystyssä vain Juhon otteen ansiosta, ilman vahvoja käsiä ympärilläni olisin varmaan vajonnut polvilleni. Juhon partainen suu oli yhtä aikaa hellä ja karhea, kieli pyöri vaativasti klitan ympärillä ja toinen käsi etsiytyi sisälleni. Koukistin selkäni kaarelle ja aloin hyväillä rintojani samaan tahtiin Juhon kielen kanssa. Tunsin, kuinka nautinnon aallot löivät ylitseni, Juho nuoli ja puri minua hellästi mutta lujasti. Nyt tukistin Juhon hiuksia, olisi vain reilua, että tekisin Juholle yhtä hyvän olon kuin hän minulle. - Vaihdetaan, mutta ensin kondomi, sopersin ja autoin Juhon pystyyn. Juho valitti himosta, mutta haki haalareiden taskusta lompakostaan kondomin ja pujotti sen ylleen kiireestä vapisten. Laskeuduin polvilleni ja enempää epäröimättä otin Juhon kalun suuhuni. Se oli kivikova ja reagoi kieleeni sykkimällä. Kupersin kämmeneneni pallien ympärille, puristin niitä varovaisesti kun samalla imin vuorotellen piinallisen hitaasti ja varovasti. Kuljetin huuliani edestakaisin vartta pitkin ja irrotin välillä otteeni hetkeksi kokonaan. Kun Juho inahti himosta ja pettymyksestä, jatkoin imemistä nopeammin ja vein Juhon elimen suuhuni pitkällle ja niin syvälle kun pystyin. Tunsin sen tökkivän kitalakeani, kiusoittelin kalun päätä kielelläni ja taisinpa varovasti jyystää sitä hampaillanikin. Juho äänteli hallitsemattomasti, työnteli lantiotaan suutani vasten ja tiesin että laukeaminen on lähellä.

En halunnut lopettaa tätä leikkiä pelkkään suuseksiin, vedin Juhon takaisin lattialle ja siitä päälleni. Nyt ei ollut aikaa monimutkaisiin asentokokeiluihin, lähetyssaarnaaja saisi kelvata. Juho löysi tiensä sisälleni ilman erillistä kehotusta, otti tukevan asennon polviensa varassa ja alkoi työnnellä. Me molemmat olimme jo valmiiksi lähellä hekumaa, eli ei tarvittu montaa minuuttia kun minun orgasmini alkoi velloa koko kehossa. Koetin pidätellä nautintoani niin että tulisimme yhtä aikaa, Juhon huohotuksen perusteella hän oli myös aivan lähellä. -Nyt! Karjaisin Juholle, joka tiesi mitä tarkoitan ja survaisi viimeiset rajut työnnöt jotka tuntuivat lävistävän minut kokonaan. Annoin omalle orgasmilleni luvan tulla ja laukesimme yhtä aikaa, minä raajat vavahdellen ja Juho kalu kouristellen. Juho oli hiestä märkä, sen hiki ja sperma tuoksui miehekkäältä, myskiltä. Lepäsimme lattialla sylikkäin kunnes hekuma pikkuhiljaa laantui raukeaksi hyvänolontunteeksi. Kun olin poiminut enimmät vaatteeni ylleni, vilkaisin seinällä olevaa kelloa. Se näytti yhdeksää, eli olimme nautiskelleet toisistamme melkein kahden tunnin ajan. Juho pukeutui myös, sipaisi tukkaansa ja hymyili: -Musta tuntuu ettei mun tarvitse kysyä, tunnetko säkin jotain mua kohtaan. Vai mitä, pomo? - Tätä ei sitten merkata ylityötunneiksi, sanoin ankaruutta teeskennellen mutta en voinut estää hymyä huulillani. - Mutta milloinkas sulla on seuraava iltavuoro?

Lisää eroottisia tarinoita: