Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Seksiseuraa helposti, nopeasti ja vaivattomasti!

Seksiseuraa aikuisille, jotka haluavat nauttia erotiikasta ja orgasmeista ilman sitoumuksia. Yhteisömme jäsenenä tutustut kaltaisiisi avarakatseisiin ja seikkailunhaluisiin ihmisiin, jotka haluavat nauttia seksistä vapaasti, ilman tabuja.

 

Seksiseuran etsiminen on oiva vaihtoehto sinulle, joka olet kyllästynyt ravaamaan baareissa tai pelaamaan parisuhdepelejä. Liity yhteisömme jäseneksi ja elämäsi muuttuu kertaheitolla eroottisemmaksi.

Flirtfair.fi – palvelun seksiseura takaa sen, että voit nauttia ja toteuttaa omaa seksuaalisuuttasi itseäsi tyydyttävällä tavalla, olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa.

Seksiseuraa - ilman sitoumuksia tai velvoitteita

Haluatko elämääsi erotiikkaa, mutta et parisuhteen tuomia velvoitteita? Oletko kyllästynyt parisuhteeseesi ja haluat vaihtelua? Ota oma seksielämäsi haltuun nyt ja liity yhteisömme jäseneksi ja solmi seksitreffit jo vaikka tälle illalle!

Seksitreffit tyydyttävät halusi, eikä niihin sisälly sitoumuksia tai parisuhdepelejä. Treffailu, chattailu ja flirttailu virkistävät kenen tahansa arkipäivää.

Miksi et etsisi seksiseuraa jo tänään?

Uudessa ja ennestään tuntemattomassa seksiseurassa on se hyvä puoli, että uuden tuttavuuden kanssa unohdat helpommin omat estosi. Seksikumppanisi ei ole muodostanut sinusta oletusarvoja, mikä jättää tilaa spontaaniudelle ja luovuudelle.

Treffipalvelussamme voit tutustua toisiin jäseniin profiilien, kuvien ja chatin kautta. Tutustuminen on helppoa ja anonyymiä. Täältä löydät ilmaista seksiseuraa!

Vinkkejä seksiseuran löytämiseksi netissä

Seksiseuran löytäminen netistä ei todellakaan ole mitään rakettitiedettä. Rekisteröidyttyäsi deittipalveluun, sinun kuitenkin kannattaa ottaa muutama asia huomioon, joilla parannat mahdollisuuksiasi löytää seksiseuraa.

Seuraavassa on koottuna helppo kolmivaiheinen muisitilista netissä seksiseuran löytämisessä onnistumiseksi:

#1. Panosta deittiprofiiliisi

Kuten elämässä yleensäkin, ensivaikutelma todellakin merkitsee. Netissä seksiseuraa haettaessa hyvän ensivaikutelman merkitys korostuu entisestään Nyrkkisääntönä on, että mitä enemmän itsestäsi kerrot, sitä enemmän muut saavat sinusta tietää ja sitä varmemmin muut myös sinusta kiinnostuvat.

Kerro perusasioiden, kuten iän, painon ja pituuden lisäksi mahdollisimman avoimesti ja tarkasti toiveistasi ja minkälaista seuraa olet hakemassa.

Kuvan lisääminen profiiliin on erittäin tärkeää seksiseuraa haettaessa. Kuvalliset profiilit saavat moninkertaisesti enemmän vierailijoita verrattuna kuvattomiin profiileihin. Mikäli et halua olla kuvasta tunnistettavissa, käytä kuvaa, missä kasvosi eivät ole näkyvissä.

Kuvan valinnassa kannattaa myös olla ajatus mukana, esimerkiksi harva nainen haluaa nähdä rivoja alapään kuvia. Niiden näyttämiselle tarjoutuu tilaisuus myöhemminkin.

#2. Ole aktiivinen!

Luotuasi kiinnostavan ja houkuttelevan käyttäjäprofiilin, ovat perusasiat niin sanotusti kunnossa. Tästä on hyvä alkaa rakentamaan. Seuraavassa vaiheessa seuran löytäminen perustuu kahteen seikkaan - volyymiin ja laatuun.

Ensinnäkin, mitä aktiivisempi itse olet, sitä paremmat onnistumis mahdollisuudet sinulla on löytää seksiseuraa. Voit tietysti vain luoda profiilin ja odottaa, että muut käyttäjät ovat sinuun yhteydessä.

Jos profiilisi on tarpeeksi kiinnostava, todennäköisesti joku jossain vaiheessa sinusta kiinnostuu. Huomattavasti paremmin kuitenkin onnistut, kun otat seuranhakusi omiin käsiisi ja lähetät aktiivisesti – paljon – viestejä kiinnostaville kumppaniehdokkaille.

Enemmän on enemmän ja tilastollinen todennäköisyys on, että jossain vaiheessa nappaa.

Älä kuitenkaan sorru massaviestittelyyn. Seksiseuraa haettaessa myös viestien laatu merkitsee. Personoi viestisi käyttäjäkohtaisesti, kommentoimalla kiinnostavan käyttäjän kuvaa ja profiilia. Kerro myös itsestäsi ja mistä olet kiinnostunut.

Volyymi on tärkeää, mutta määrä ei korvaa laatua. Muista myös ajantasaisuus ja vastaa muiden käyttäjien sinulle lähettämiin viesteihin nopeasti, ennen kuin aika ajaa tilaisuuden ohi ja sinusta kiinnostunut osapuoli siirtyy viestittelemään muiden käyttäjien kanssa.

#3. Sovi seksitreffit

Kun sopiva uusi tuttavuus on löytynyt, ehdota tapaamista hetken viestittelyn jälkeen. Tarkoitus on kuitenkin löytää seksiseuraa eikä kirjeenvaihtokaveria. Ensitreffit kannattaa sopia julkiselle paikalle.

Tämä kahdesta syystä. Ensinnäkin ihan turvallisuuden takia. Koskaan ei kuitenkaan voi olla täysin varma, että toinen osapuoli on sitä mitä sanoo olevansa. On myös paljon todennäköisempää, että toinen osapuoli suostuu tapaamiseen, kun ehdotat tapaamista jollain julkisella paikalla.

Menkää ensin vaikka kahville tai drinkeille ja tutustukaa toisiinne livenä kasvokkain ja varmistukaa toisistanne. Jos kemianne kohtaavat ja pelaat korttisi oikein, voittekin jo siirtyä hieromaan lähempää tuttavuutta.

Muista kuitenkin, että maltti on valttia. Turha kiirehtiminen ja höntyily on kuitenkin vaaraksi. Ota rauhallisesti ja lue tilannetta. Voi olla hyvä ajatus pyhittää ensitapaaminen pelkästään tulevaan seksiseuralaiseen tutustumiseen.