Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Seksilelujen Valinta

 

Seksilelut ovat aikuisviihdettä parhaimmillaan! Oikeanlaisten lelujen valinta voi kuitenkin olla vaikeaa. Markkinoilla on satoja ja tuhansia erilaisia kauppoja jotka myyvät tuhansia eri merkkejä ja malleja kokoajan laajenevasta valikoimastaan. On erimuotoisia, värisiä, makuisia ja tuntuisia. On väriseviä ja värisemättömiä. On miehille ja naisille sekä varmaan jokaiselle kehon reiälle sopivia. Mutta, minkälainen on juuri sinulle sopiva?

Valinnassa kannattaa heti ensiksi ottaa huomioon se, mitä varsinaisesti hakee lelulta. On olemassa monia ns. ”kiusoittelevia” malleja, joiden on tarkoitus pitkittää orgasmin saantia mahdollisimman paljon. Siten on malleja, joiden on tarkoitus saada aikaan räjähtävä orgasmi todella nopeaa. Kumpi on sinulle sopiva, on aivan täysin sinusta kiinni.

Seksileluissa on myös eräs toinen iso tekijä, joka on väriseminen, eli toisin sanoen onko kyseessä vibraattori vai ei. Vibraattori on toisille aivan liian kovakourainen, ja he tuntevat että klassisella dildolla saa paljon paremman tuntuman yksityisiin hetkiin. Toiset taas kokevat vibraattorien olevan ainoa oikea vaihtoehto, koska sen tuoma tuntuma peliin on joidenkin mielestä todella kiihottavaa. Toisaalta taas on ihmisiä, jotka pitävät sekä dildoista, että vibraattoreista.

Näiden lisäksi kannattaa vielä muistaa, että on olemassa malleja miehille ja naisille. Vaginalle tarkoitettujen mallien lisäksi tarjontaa löytyy myös anaaliseksistä kiinnostuneille, esim. anaalikuulia, jotka tuovat joillekin paljon suurempaa nautintoa kuin klassiset seksilelut.

Koska vaihtoehtoja on oikeasti huikea määrä, on oman kehonsa tunteminen läpikotaisesti hyvin tärkeää. Oman kehonsa tunteminen on aihealue erikseen, mutta esimerkiksi masturbointi voi auttaa tähän.

Kun olet päättänyt suurin piirtein, että mitä haluat ostaa, on aika siirtyä valikoimien kimppuun. Kaikista kätevin keino päästä katsomaan seksilelujen laajaa valikoimaa, voit aina tutustua suomalaisten nettikauppojen valikoimiin. Niistä voit myös hoitaa tilauksesi, koska ne ovat yleensä luotettavia ja toimittavat tuotteet suoraan kotiovellesi anonyymisti.

Kun etsit oikeanlaista välinettä sinun tarpeisiisi, monesti kannattaa panostaa hintaan, ja varmistaa tuotteen valmistusmaa ja valmistuksessa käytetty materiaali. Kokeile välttää muovista tehtyjä tuotteita, koska ne voivat sisältää myrkyllisiä jäämiä, jotka ovat tulleet valmistuksessa. Nämä jäämät voivat myöskin tiettyjä allergioita potevilla aiheuttaa todella vakavan allergisen reaktion. Tästä syystä kannattaa suosia silikonista valmistettuja seksileluja, koska ne ovat näistä kaikista turvallisimpia, kestävimpiä, sekä usein parhaan hygienian omaavia tuotteita.

Eräs virhe jota kannattaa välttää tekemästä, on liian ison mallin ostaminen. Koko on todella tärkeä, sillä liian iso voi olla todella epämukava käyttää. Ensimmäinen malli jonka ostat, kannattaa olla ihan järkevän kokoinen. Liioiteltuja malleja kyllä löytyy, mutta jo 15- senttinen malli voi tyydyttää tarpeesi täydellisesti. 15- sentin kokoa olevat mallit tuovat käyttäjälleen kaikista parhaan otteen ja hallinnan, joka tuo enemmän nautintoa kuin tuhottoman kokoinen tekopenis. Sen lisäksi että se ei ole mukava, voi se jopa tuottaa vahinkoa.

Kun olet päätynyt ihanteelliseen malliin ja tilannut seksilelusi, kannattaa myös ostaa mukaan muutama tuote, jotka lisäävät nautintoa entisestään. Näistä varmaan kaikista tärkein ja eniten mukavuutta tuova on liukuvoide. Se tuo enemmän herkkyyttä ja paremman hallinnan itselle, sekä ongelmana ei tule ainakaan kipu.

Liukuvoidetta hankkiessa kannattaa ottaa huomioon, että onko liukuvoide vesi-, silikoni-, vai öljypohjainen. Suositeltavaa olisi ostaa silikonipohjaista ja vesipohjaista näin alkuun, koska nämä kaksi ovat suosituimpia, sekä käytännöllisimpiä liukuvoiteita seksilelujen kanssa käytettäväksi.

Eroja vesipohjaisen ja silikonipohjaisen välillä on muutamia, ja monesti ihmiset ihastuvat jompaan kumpaan. Silikonipohjaista ei tarvi käyttää juuri ollenkaan, se pitää todella pitkän, tasaisen liukuvuuden tunteen ja takaa, että liukuvoidetta ei tarvitse kahteen kertaan lisätä. Toisaalta monet vihaavat sitä, että sen pois saaminen iholta on paljon vaikeampaa kuin vesipohjaisen kanssa, joka lähtee pelkällä vedellä huuhtelemalla. Vesipohjainen onkin siitä paljon käyttäjälle helpompi vaihtoehto, että se ei sotke paikkoja, vaikka sitä saakin lotrata paljon enemmän käytössä.

Kun aloitat seksilelujen käytön, kannattaa myös muistaa, että hygienia on todella tärkeää. Se on todella olennaista varsinkin jos olet seksuaalisesti aktiivinen useiden partnereiden kanssa, ja puhdistamattomana se voi myös aiheuttaa tulehduksia. Tämä on myös eräitä silikonista valmistettujen dildojen ja vibraattorien etuja, niiden puhdistaminen on todella paljon helpompaa kuin PVC-muovista ja metallista valmistettujen.

 

On myös suositeltavaa, että ostat heti alkuun käyttöön ainakin pari kokoa, mallia, sekä kannattaa myös muistaa ostaa erikseen yksi dildo ja vibraattori. Voit kokea, että dildo on todella mukava, mutta jos et ole koskaan käyttänyt vibraattoria, et voi tietää mistä saatat jäädä paitsi. Jos ostat ainakin kolme tai nelja erilaista, saat kaikista parhaan kokemuksen irti seksileluista.

Kannattaa myös muistaa, että jos et kehtaa seksikaupasta käydä sitä hakemassa, on nettikaupoista tilaaminen aina mahdollista. Monesti seksikaupat tarjoavat mahdollisuuden tilata paketit anonyymisti, niin että et saa vinoja katseita kun räikeän näköinen seksilelujen kuvilla täytetty pakettiauto ajaa ovellesi kuljettamaan arvokasta pakettiasi. Monilla nettikaupoilla on myös reilusti halvemmat hinnat, joita voit hyödyntää helposti.

Ennen nettikaupasta ostoa kannattaa aina kuitenkin katsoa muutamia arvosteluita kaupasta. Tämä ihan vain sen takia, että Suomessakin on todennäköisesti muutama seksikauppa, jotka huijaavat asiakkailtaan tietoja ylös. Näitä ei todennäköisesti ole montaa, jos ollenkaan, mutta aina kannattaa pelata varman päälle.

Tämän oppaan luettuasi sinulla pitäisi olla nyt jotain aavistusta, että minkälaista seksilelua etsit. Jos vieläkin epäröit, että mitä, mistä, ja milloin ostaisit, kannattaa käydä konsultoimassa jotain läheistä seksikauppaasi, tai jotain henkilöä, jolla tiedät olevan asiasta kokemusta. Vaihtelun vuoksi on lisäksi suositeltavaa ostaa muutama seksilelu lisää vuosittain mielenkiinnon ylläpitämiseksi.

Vinkki! Kokeile käyttää leluasi ja lue samalla eroottisia tarinoita. Hyviä seksitarinoita löydät esimerkiksi eroottiset tarinat osiostamme. Mitä useampaa aistia stimuloit yhtäaikaisesti, sitä kokonaisvaltaisempi elämys ja maksimaalisempi nautinto.

Nautinnollisia hetkiä uuden lelusi kanssa!