Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Nuori ja kokematon

 

Varmaan jokainen meistä aina välillä muistelee ekaa kertaansa. Itse olin neitsyt vielä 17-vuotiaana. Moni saattaa ajatella, että eihän tuo nyt ole pahakaan, mutta tuon ikäisenä paineet poikuuden menetyksestä olivat melkoiset, varsinkin kun monet kavereistani olivat saaneet pesää jo paria vuotta aikaisemmin. Sitten eräänä kesäisenä perjantai-iltana olin kotibileissä kaverini Justuksen luona kun törmäsin Annikaan. Emme varsinaisesti tunteneet toisiamme Annikan kanssa, mutta olimme nähneet pariin otteeseen aikaisemmin samoissa bileissä ollessamme. Hän oli Justuksen fudisjoukkue kaverin tyttöystävän kaveri. Asuimme molemmat samassa kaupungissa melkein toistemme naapurissa, mutta kävimme eri kouluja.Olin ihastunut korviani myöten Annikaan heti ensi kertaa hänet nähtyäni. Hän oli kertakaikkiaan upean näköinen nuori nainen – tiukka takapuoli, laiha, pitkät vaaleat hiukset ja kasvot kuin enkelillä. Näinä parina aikaisempana kertana tavatessamme olimme vain esittäytyneet nopeasti ja vaihtaneet muutaman kohteliaisuuden.

Aikaisemmilla kerroilla tavatessamme, hän myös oli seurustellut jonkun jalkapalloilijan kanssa. Ei sen puoleen, että noina kertoina olisin uskaltanut tehdä aloitetta hänen suhteensa muutenkaan, sillä olin nuorempana melkoisen ujo poika naisten suhteen. Eikä tämäkään kerta ollut poikkeus, aloite tuli Annikan puolesta. Istuskelin Justuksen takapihalla polttamassa tupakkaa ja juttelemassa niitä näitä kaverini Pekan kanssa. Tupakat poltettuamme, Pekka lähti takaisin sisään hakemaan lisää juomaa ja seurustelemaan muiden kanssa. Jäin vielä itse pihalle nauttimaan pimenevästä illasta ja polttamaan toisen savukkeen. Hetkisen istuskeltuani, Annika tuli ulos haukkaamaan happea. ”Moi Roope! Miten menee?”, hän tervehti aurinkoisesti. ”No mikäs tässä ollessa kauniissa kesäyössä”, vastasin ja jatkoin ”Miten itellä?”. ”Kiitos, ihan hyvin... vähän vaan ärsyttää ku pitää viettää koko kesä töissä. Mulla ei oo ku viikko kesälomaa tänä vuonna ennen ku koulut alkaa”. ”No voi harmi! Mullaki on vaan pari viikkoa lomaa tänä kesänä. No, ainakin rahaa tulee”, sympatioin. Aloimme keskustella kaikenlaista kesästä, harrastuksista, koulusta ynnä muista nuoria ihmisiä askarruttavista aiheista. Juttu luisti ja minusta tuntui, että Annika alkoi vähitellen lämmetä minulle ja jutuilleni. Jonkin ajan päästä Annikan ystävä Pauliina tuli huhuilemaan pihalle. ”Vai täällä sinä olet! Mietin, että minne sinä olet hävinnyt?”, Pauliina ihmetteli ääneen. ”No täällähän minä, Roope on pitänyt seuraa ja viihdyttänyt minua”, Annika vastasi. ”Tule, mennään sisään, haluan ottaa maljan sun kaa”, Pauliina sanoi. ”Tule sinäkin jo sisään Roope”, Annika huikkasi iloisen ystävällisesti heidän mennessään. ”Joo, tulen ihan kohta”, huikkasin ja lähdin itsekin sisälle. Hemmetin Pauliina, pitikö sen tulla keskeyttää, just kun meillä alko juttu luistaa, harmittelin itsekseni.

Viivyin bileissä vielä parin kaljan verran, mutta puolen yön aikoihin aloin tehdä lähtöä kotiin sillä minulla oli aamulla töitä. Työskentelin torimyyjänä, meidän kojumme oli auki myös lauantaisin ja minulla oli lauantai vuoro joka toinen lauantai. Hyvästelin kaverit ja kiitin Justusta bileistä ja aloin vetää kenkiä jalkoihin. ”Hei odota mun pitää lähtee kans, mennään samaa matkaa”, Annika huudahti. Annika työskenteli jäätelökioskilla ja myös hänellä oli töitä aamulla. ”Millä sä oot liikenteessä?”, kysyin ovesta ulos päästyämme. ”Kävellen”, vastaus kuului. ”Okei, mä oon pyörällä. Voin kyysätä”, sanoin. Annika hyppäsi tarakalle ja lähdimme polkemaan kotia kohti. Matkan varrella ajoimme maauimalan ohi. ”Ei vitsi nyt olisi kiva käydä pulahtamassa”, Annika pohti. ”Mennään”, sanoin ja pysäytin pyörän. ”Voidaaks me oikeasti? Ei sinne kai saa yöllä mennä”, hän epäröi. ”Eiku, toi oli ihan loistava idea! Todellaki mennään. Ei meitä kukaan tuu pidättää jos käydään vähän pulikoimassa”, sanoin. Heitimme pyörän puskaan piiloon ja kiipesimme aidan yli uimalan puolelle. Yhtään kainostelematta Annika alkoi riisua itseään alasti. Seisoin vieressä varmaankin todella hölmönnäköisenä ja katsoin kieli pitkänä tuota upean seksikästä näkyä. Annika oli niin kuuma ilmestys, että minulla alkoi välittömästi ottaa eteen.”No, tuletko sä”, Annika kysyi ja hyppäsi altaaseen. ”Joo”, mumisin ja aloin riisua itseäni seisokkiani peitellen. Annikan uiskennellessa ja katsoessa muualle hyppäsin nopeasti altaaseen, ettei hän näkisi törröttävää miehuuttani.

Hetken pulikoituamme Annika ehdotti, että pitäisimme pienen sukelluskilpailun – voittaja olisi se kumpi pystyisi uimaan sukelluksissa altaan päästä päähän useammin. Annika ui ensin ja pääsi päästä päähän yhden kerran. Itse sain pyristeltyä puolitoista altaan mittaa. Kisan päätteeksi päädyimme juttelemaan altaan toiseen päätyyn. Annika oli aivan lähelläni ja minulla alkoi ottaa eteen yhä voimakkaammin. ”Sä oot tosi mukava”, sanoin Annikalle. ”Niin säkin”, Annika sanoi takaisin. Hänen kasvoillaan alkoi loisti ujo himo, itse toljottaessani häntä aivan myytynä kuin mikäkin idiootti. Annika tuli aivan lähelleni ja olimme juuri aikeissa suudella, kun hänen kätensä ohi mennen vahingossa läpsäisi kivi kovaa kulliani. Hän pysähtyi ja ilme hänen kasvoillaan muuttui hieman hämmentyneeksi. ”Anteeksi, en voi sille mitään. Sä oot vaan niin kaunis ja seksikäs”, änkytin nolona. ”Shh, ei se mitään”, Annika kuiskasi ja suuteli minua. Hänen huulensa tuntuivat ihanan pehmeiltä ja liukkailta. Aloimme hellän kiihkeästi suudella toisiamme, kunnes uimalan yövalvoja keskeytti puuhamme. ”Ylös altaasta! Ei täällä saa yöisin olla. Tulkaa huomenna uudestaan”, valvoja komensi. Nousimme nopeasti altaasta, puimme päällemme ja poistuimme uimala-alueelta vartian päästäessä meidät portista ulos.

Hyppäsimme pyörän selkään ja jatkoimme matkaa. Annikan luokse päästyämme, hän kysyi ”Haluaistko tulla sisälle? Oon yksin kotona, vanhemmat on mökillä”. ”Todellakin haluan”, hihkaisin innostuneena. Annika hymyili veikeästi vastaukseksi. Lukitsin pyöräni pihalle ja heti sisään päästyämme olimme jo suistamme kiinni toisisamme. Pian olimme jo Annikan huoneessa. En halunnut paljastaa hänelle, olevani neitsyt, joten yritin peitellä kokemuuttani esittämällä itsevarmaa.. Työnsin hänet sängylle jatkaen samalla hänen suuteluaan. Pikku hiljaa aloin liu’uttaa kättäni alemmas hänen vartaloaan pitkin. Avasin hänen housun nappinsa ja työnsin käteni hänen pikkuhousuihinsa ja kokeilin sormella hänen hilloviivaansa. Se oli lämmin, kostea ja mukavan pehmeä. Jatkoin hänen sormettamistaan samalla suudellessamme. Annikan hengitys kiihtyi hiljaiseksi huokailuksi. Sitten en malttanut enää, halusin maistaa tuota herkkua. Riisuin housut ja pikkarit hänen päältään ja levitin hänen jalkansa ja jäin hetkeksi tuijottamaan sitä – se näytti ihan jonkinlaiselta simpukalta ja hänen häpykarvansa oli siistitti trimmattu ohuen karvakolmion muotoon. Laskin pääni sinne ja aloin hellästi kielelläni hyväillä ja nuolla sitä. Annika tarttui hiuksistani kiinni ja alkoi hieroa sitä vasten kasvojani. ”Tuu mun sisään”, Annika huokaisi kutsuvasti hetken päästä. Minua ei tarvinnut kahdesti käskeä. Hätäisesti revin paidan päältäni ja aloin riuhtomaan housuja jalastani Annikan samalla riisuessa paidan ja rintsikat päältään. Saatuani itseni alasti jäin hetkeksi kourimaan hänen tissejään ja suutelemaan hänen nännejään.

Olin juuri käymässä hänen päälleen ja työntymässä sisään, kun Annika keskeytti minut ja sanoi ”Eipäs hätäillä senkin ori, ei ilman kortsua”. Sitten hän kaivoi yöpöytänsä laatikosta kondomin ja asetti sen paikoilleen. Annika levitti jalkansa ja ohjasi kullini pillunsa suulle. Aloin hiljaa työntyä sisään - se tuntui melko tiukalta. Kumarruin hänen yllensä ja aloin hiljalleen työnnellä hänen sisäänsä samalla suudellessamme. Pikku hiljaa päästessäni hommasta jyvälle ja aloin nostaamaan tahtia. Annika voihki kiihotuksesta, minun huohottaessani ja pumpatessani hengästyneenä hänen päällään. Hetken kuluttua Annikan voihkinta kiihtyi. ”ah, ah , aaahh!”, hän kiljahteli. ”Älä lopeta, kovempaa!”, hän käskytti. Puskin minkä lanteiltäni pystyin. ”Ha, ah , aah!”, Annika huusi valtavan orgasmin kourissa. Hänen kiljuessa nautinnosta, tunsin oman orgasmini olevan tuloillaan. Jatkoin paahtamistani ja kohta purkauduin hänen sisäänsä voimakkaasti sykkien. Tultuani jäin hetkeksi nautinnosta hengästyneenä makaamaan hänen päällensä. ”Toi oli ihan mahtavaa”, hän kuiskasi korvaani. Hymyilin tyytyväisenä ja hengästyneenä puuskahdin ”Ei, se oli vieläkin parempaa”. Henkitykseni tasaannuttua kellahdin hänen viereensä ja jäimme nautiskelemaan toistemme läsnäolosta ja seksinjälkeisestä olotilasta. Olin vihdoinkin mies!

Lisää eroottisia tarinoita: