Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Makuukammarin salat

 

Olimme juuri alkaneet seurustella poikaystäväni kanssa, kun eräänä lauantaina rakasteltuamme kysyin Jaakolta hänen seksuaalisista mieltymyksistään. Itse pidän ihan normaalista seksistä ja olin todella tyytyväinen seksielämäämme, niin määrällisesti kuin laadullisestikin. Jaakko oli todella hellä ja huomaavainen sängyssä ja harrastimme seksiä noihin aikoihin keskimäärin kolme kertaa viikossa. Halusin kuitenkin varmistua, että olemme samalla aaltopituudella, ja että myös hän on tyytyväinen makuukammarin puolella. Aluksi Jaakko vakuutti, että kaikki on hyvin ja sanoi olevansa tyytyväinen. En kuitenkaan ollut aivan vakuuttunut. "Ei kun ihan oikeasti, haluan tietää mistä pidät. On tärkeää, että puhumme avoimesti näistä asioista.", jatkoin. "No, tuota... haluaisin kyllä kokeilla peppuseksiä", hän sai lopulta sanotuksi. Menin tästä aika hämilleni. Minulla ei ollut käynyt mielessäkään, että tuo maailman kiltein, ihanin ja lutuisin mies voisi haluta panna minua perseeseen. Siis sehän todella likaista ja ällöttävää! "Vau, en kyllä osannut odottaa tuota... En kyllä itse ole varma haluanko kokeilla sitä", sanoin.

"Ei se mitään. Enhän minä sitä ole sinulta pyytänytkään. Niin kuin jo sanoin olen oikein tyytyväinen seksiimme, oikeasti", Jaakko vastasi ja vaihtoi puheen aihetta huomattuaan hämmennykseni. Annoin asian olla ja aloimme katsomaan telkkaria. Asia kuitenkin jäi vaivaamaan minua. Tunsin itseni tyhmäksi. Olin itse kysynyt asiaa häneltä - oikein inttänyt sitä - ja sitten lähestulkoon tuomitsin hänet, kun hän vihdoin uskalsi kertoa siitä minulle. Seuraavalla viikolla olin kahvilla kolmen parhaan ystävättärieni kanssa. Meillä on tapana kokoontua kerran viikossa vaihtamaan kuulumisia ja juttelemaan niitä näitä. Asia vaivasi minua yhä ja päätin kysyä heidän neuvoaan. "Tytöt, oletteko koskaan kokeilleet peppuseksiä?", kysyin kesken kaiken. Katri veti kahvit melkein väärään kurkkuun lohkaistuani kysymyksen. "Ew, siis mitä? Siis en tasan oo. Miten sä ees voit kysyy mitään tollasta?", hän kuiskasi järkyttyneenä. Hän on kiltti tyttö ja oikea siveyden sipuli. Monican reaktio oli innostunut "Uuu, mistäs nyt tuulee sisko?!", hän melkein huusi, kuin haistaen mehukkaan juorun. Hän on joukon kälättäjä, luonteeltaan reipas ja todella sosiaalinen tapaus. "No tota, kysyin viikonloppuna Jaakolta hänen seksuaalisista mieltymyksistään ja hän kertoi, että tykkää peppuseksistä ja haluaisi kokeilla sitä mun kaa. Menin tosi hämilleni ja torjuin hänet saman tien, mut sit mul tuli huono omatunto kun olin kerran itse kysynyt asiasta häneltä ja hän rehellisesti kertoi minulle.

Ni ajattelin kysyä teiltä, onko teillä kokemuksia tällaisesta tai mitä mieltä ylipäänsä olette asiasta.", kerroin. "Siis toi on ihan sairasta! Jätä se pervo sika!", Katri julisti tuohtuneena. Tässä välissä Hanna liittyi keskusteluun."Voi tyttökullat, siis eiks teit ketään oo koskaan pantu perseeseen?", hän kysyi. Hanna on ehdottomasti se kaveriporukkamme seksuaalisesti kokeilunhaluisin. "No ei kyl oo", vastasimme kaikki yhteen ääneen. "Missä ihmeen kuplassa te oikein elätte? Siis jos ei nyt kaikki, niin ainakin luultavasti suurin osa miehistä tykkää tai ainakin unelmoi anaaliseksistä.", Hanna jatkoi. "Mut nauttiiks kukaan nainen siitä oikeesti?", kysyin "Itse ainakin nautin. Aina välillä jopa pyydän miehiä panemaan mua sinne", Hanna linjasi. "Mä oon kuullu et se ois aika kivuliasta", Monica aprikoi. Juttu onkin siinä, ettei sinne sovi väkisin työntää. Tulee aloittaa rauhallisesti, paikat pitää ensin rentouttaa - aluksi vaikka sormea sinne työntämällä. On myös tärkeää, että voitelu on kunnossa. Kunnolla liukkarii esim. silikonipohjainen liukuvoide on kova juttu tai voi sinne vaikka ruokaöljyäkin hieroa paremman puutteessa", Hanna valisti. Monica ja minä repesimme nauramaan. Katria ei naurattanut "Sä oot Hanna ihan sairas pervo!", hän tiuskaisi tilanteesta kiusaantuneena. "No älä ny viitti, kokeilisit joskus, ties vaikka tykkäisit siitä", Hanna vastasi. "Emmä tiiä... mä voisin ehkä joskus kokeillakin, kukaan poika ei vaan oo vielä koskaan mulle ehdottanu sitä", Monica pohti. "Anna mennä ja sä myös Sari! Teet Jaakolle mieliksi ja saat itse ainakin uuden kokemuksen. Jos et tykkää, ni se siitä sitten, ainakin sitten tiedät ettei se oo sun juttus. Mut voihan myös olla et saat vaikka elämäsi orgasmin..", Hanna kannusti. Hannan sanat saivat minut harkitsemaan asiaa uudestaan. Peppuseksi kuitenkin tuntui ajatuksena jotenkin todella likaiselta ja kielletyltä. Mutta Hannalla oli kyllä pointtinsa, enhän minä voinut tietää ennen kuin kokeilisin, ja ties vaikka tykkäisin siitä. Rohkaisin mieleni ja päätin, että kyllä sitä voi ainakin kerran kokeilla. Muistin, että Jaakolla olisi parin viikon päästä syntymäpäivä. Taidanpa antaa syntymäpäivälahjan jota ei poika hetkeen unohda, suunnittelin.

Hyvää syntymäpäivää kulta!

Jaakon syntymäpäivänä olin suunnitellut ja järjestänyt kaiken valmiiksi yllätystäni varten, sen piti olla täydellistä. Söimme ensin illalla kotona yhdessä fondueta kynttilän valossa ja kuuntelimme Marvin Gayeta. Illallisen jälkeen siirryimme olohuoneeseen. Istutin Jaakon sohvalle ja kaadoin hänelle lasillisen lempi viskiään - 12-vuotiasta Balveniea, skotlantilaista single malttia, jota olin ostanut hänelle pullollisen lahjaksi. Sitten sanoin käyväni vessa. Halusin yllättää hänet ja kävin riisuutumassa jättäen päälleni pelkät alusvaatteeni, jotka olin ostanut tilaisuutta varten. Asusteeni koostui mustista stringeistä, rintsikoista, seksiä tihkuvista stay up sukkahousuista ja korkokengistä, jotka saivat jalkani näyttämään todella pitkiltä. Sitten astelin takaisin olohuoneeseen laulaen paljon onnea hänelle, seksikkäästi keikistellen. Jaakko näytti todella iloisesti yllättyneeltä ja hymyili kuin Naanatalin aurinko. "Jälkiruoan aika herraseni", kujersin ja kävin polvilleni hänen jalkojensa väliin. Avasin hänen housunsa ja riisuin hitaasti ne hänen jalastaan. Myös Jaakon veitikka näytti olevan iloinen yllätyksestäni, ollen jo valmiiksi kovana. Otin siitä tiukasti kiinni, niin että veri pakkautui terskaan ja aloin kiusoitella sitä kielelläni. Sitten aloin hitaasti imeä häntä, samalla hänen pallejaan kädelläni hyväillen. Välillä otin hänen pallinsa suuhuni ja imin niitä, samalla kun runkkasin häntä kädelläni. Jaakko tykkää tästä ihan hulluna ja saa hänet voihkimaan kuin pikku tyttö. Sitten taas siirryin imemään häntä kielelläni hänen kullinsa alapintaa nuollen. Hetken kuluttua Jaakon hengityksen kiihtyessä tunsin, että hän oli lähellä. Jatkoin imemistä varmoin syvin liikkein ja annoin hänen tulla syvälle kurkkuuni. Jäin istumaan Jaakon haaraväliin painaen pääni hänen reittään vasten. Jaakko huokasi nautinnosta tyytyväisenä, otti kulauksen viskiä ja sanoi "Toi oli jotain uskomatonta!" "Kiva, että olet tyytyväinen, mutta toivottavasti sinussa riittää vielä virtaa, sillä lisää on luvassa", sanoin ja kävin poikittain hänen syliinsä istumaan. "Voi kuule beibi, kyllä kyllä tässä pojassa virtaa riittää", hän vastasi.

Pusuttelimme hetken ja riisuin paidan hänen päältään. Sitten hän kantoi minut makuuhuoneeseen sängyn päälle, riisui stringit jalastani ja kävi päälleni työntyön sisääni. Jatkoimme suutelua, hänen samalla hiljaa työnnellessä sisääni. Hetken kuluttua kuiskasin hänen korvaansa: "Tänään sä saat luvan kokeilla mun peppua". Jaakko pysähtyi ja katsoi minua. Hänen silmänsä loistivat innostuksesta. "Ootsä tosissas?", hän kysyi hieman epävarmana. "Mä oon kokonaan sun tänä yönä", vastasin ja kaivoin liukuvoiteen esiin yöpöydän laatikosta. Ojensin sen Jaakolle ja käännyin jännittyneenä nelinkontin sängylle. "Varovasti sitten", sanoin. Jaakko puristi liukuvoidetta tuubista ja hieroi sitä peppuni suuaukolle ja jäi hieromaan sitä. Se tuntui itse asiassa aika hyvältä. Sitten hän alkoi varovasti työntää sormea sisääni. "Miltä tämä tuntuu? Onko kaikki hyvin?", hän kysyi. "Ihan hyvältä tuntuu vielä, kaikki hyvin", sanoin. Se tuntui alkuun todella jännältä. Jaakko alkoi liikuttaa sormeaan hitaasti edes takaisin. Pikku hiljaa aloin tuntea oloni mukavammaksi ja aloin jopa pitää siitä niin, että kostuin. Sitten hän veti sormensa pois ja sanoi, "Taidat olla valmis". Hän siveli liukuvoidetta kulliinsa ja asettui taakseni, alkaen hitaasti pienillä liikkeillä työntää sitä yläkulmasta lähes pyllyn päältä sisälle. "Mmmff", inisin. Se sattui hieman, mutta ei niin paljon kuin olin kuvitellut. Jaakko pysähtyi ja veti hieman takaisin "Kaikki hyvin?", hän kysyi hieman huolissaan. "Joo", inhadin hieman tuskastuneena. "Mä lopetan, jos sua sattuu liikaa, en mä halua satuttaa sua", Jaakko sanoi hieman huolissaan. "Ei kun, jatka vaan, mutta varovasti", sanoin. Jaakko odotti hetken, että rentouduin hieman ja sitten hän alkoi hyvin hitaasti ja varovasti liikkumaan edes takaisin. Inahtelin matalalla äänellä jokaisella vedolla Jaakon sisäänpäin työntäessään. Aluksi se tuntui epämiellyttävältä, mutta rentouduttuani kunnolla, aloin nauttia siitä. Myös Jaakko huomasi tämän voihkintani muuttaessa yhä eroottis-sävytteisemmäksi. Hän alkoi pikku hiljaa nostaa tahtia ja lopulta hän työnteli jo ihan kunnolla. Se tuntui ihan erilaiselta kuin tavallinen seksi, se sisältäpäin kohdistuva paineen tunne vasten vaginaani oli jotain aivan uutta ja eksoottista. Hetken kuluttua Jaakko alkoi sykkiä sisälläni ja tunsin kuinka nestettä suihkusi sisääni, hänen nautinnosta läähättäen. Kävimme sängylle makaamaan kasvokkain. "Mä rakastan sua", Jaakko sanoi ja suuteli minua. Jäimme katselemaan toisiamme hetkeksi, kunnes nousimme ja menimme yhdessä suihkuun. "Kiitos aivan uskomattomasta syntymäpäivästä. Tämä oli paras kaikista", hän sanoi ja läimäisi pyllyäni.

Lisää eroottisia tarinoita: