Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Jos sä metsään haluat mennä nyt, sä takuulla yllätyt...

 

Rakastan syksyä! Luonto on täynnä kauniita värejä ja ne tuoksut “Ah!” Siis mikään, ei mikään voita kosteaa syysaamun tuoksua. Olen innokas luonnossa liikkuja ja rakastan metsässä kävelyä ja sienestystä. Oli lokakuun alku ja olin odottanut koko työviikon, että pääsisin viikonloppuna nauttimaan mökille luonnonrauhasta. Pari viimeistä viikkoa olivat olleet todella stressaavia ja minusta tuntui, että tarvitsin aikaa vain itselleni, joten olin sanonut poikaystävälleni, että halusin mennä mökille ihan yksikseni tuulettumaan. Perjantaina lähdin töistä päästyäni suoraan ajamaan kohti Järvi-Suomea. Lauantaiaamuna kahvit juotuani ja aamupalan syötyäni, pakkasin eväät reppuun, vedin kumisaappaat jalkaan ja lähdin metsään. Koko alkusyksy ja loppukesä olivat olleet todella sateiset ja olin kuullut, että tämän vuoden sienisadosta oli odotettu todella runsasta. Olin aivan innoissani. Tänään kuitenkin sää oli aivan mahtava, aurinko paistoi ja ulkona oli vielä niin lämmintä, että tarkenin pelkässä pitkähihaisessa. Noin puolitoista tuntia metsässä samoiltuani, olin jo kerännyt kymmenen litran ämpärin täyteen täyteen. Päätin palkita itseni evästauolla, ennen kuin lähtisin takaisin mökille saunan lämmitys puuhiin. Tiesin yhden kauniin metsälammen lähistöllä ja mietin, että siinäpä olisi oiva paikka eväiden nauttimiseen. Kävelin tämän erään tutun pienen kalliokielekkeen päälle, josta aukeni mahtava näköala lammelle ja ympäröivään luontoon. Istahdin sammalmättäälle ja kaivoin repusta termospullon, kaadoin itselleni kupin kuumaa kaakaota ja aloin nauttimaan valmistamiani juustosämpylöitä.

Eväät syötyäni,päätin ottaa vielä pienen ruokalevon. Kävin mättäälle makaamaan katsellen taivaalle ja kuunnellen metsän ääniä. Hetken makoiltuani kuulin rasahduksia metsässä. Jäin paikoilleni makaamaan ja kuuntelemaan, miettien voisiko se olla jokin eläin - hirvi kenties. Sitten kuulin ihmisten puhetta. Äänet voimistuivat koko ajan - olivat tulossa minua kohti - heitä oli kaksi, mies ja nainen. Hetken päästä kuulin äänet suoraan alapuolellani lammen rannassa. Sitten miespuolinen ääni totesi: ”Tämä vaikuttaa hyvältä paikalta”. ”Joo, tää on just täydellinen”, naisääni vastasi. Perhana, eivät kai ne nyt juuri tähän aio jäädä eväitään syömään? Menisivät muualle, haluan olla yksin yhtä luonnon kanssa, kirosin päässäni. Kierähdin vatsalleni ja kurkistin kielekkeeltä alas lammen rantaan. Näin alhaalla nuoren pariskunnan. He näyttivät suurin piirtein oman ikäisiltäni - plus miinus 25-vuotiaita arvelin. Olivat näköjään myös lähteneet sienimetsälle nauttimaan syksystä - myös heidän korinsa olivat pullollaan sieniä. Hetkisen katseltuani tunnistin miespuolisen henkilön mökkinaapurikseni Villeksi. ”Ahaa, vai on Villellä nykyään tyttöystävä, en ollut kuullutkaan tästä”, mietin itsekseni. En ollut nähnyt häntä aikoihin. Minulla ja Villellä oli ollut pienimuotoinen kesäromanssi ollessamme nuoria.

Ollessani kuusitoistavuotias vietin koko kesän mökillämme. Olin tuntenut Villen jo ihan pienestä asti, mutta tuona kesänä pitkästä aikaa juhannusjuhlilla tavatessamme nuoruuden hormonit ottivat meistä vallan ja päädyimme harrastamaan seksiä läheisen järven rantaan. Loppukesä menikin sitten yhdessä heiluen ja seksiä vanhemmilta salaa harrastaen . Meistä ei kuitenkaan ikinä tullut paria sillä asuimme eri paikkakunnilla, melko kaukana toisistamme – Ville on kotoisin Jyväskylästä, kun taas itse olen Helsinkiläis tyttö. En todellakaan ollut sillä tuulella, että olisin halunnut mennä sosialisoimaan heidän kanssaan, joten päätin pysyä piilossa ja olin aikeissa poistua paikalta vähin äänin heidän huomaamattaan. Aloin hiljaa pakkaamaan tavaroita reppuuni. Tavarat pakattuani päätin kuitenkin jäädä vielä hetkeksi vakoilemaan heidän touhujaan. ”Jenni, tuus tänne”, Ville kutsui tyttöystäväänsä. ”No, mitä nyt?”, Jenni kysyi ja käveli Villen luo. ”Tätä vaan”, Ville sanoi ja tarttui Jennistä kiinni ja suuteli tätä. ”Vai kaipaa mun pupujussi vähän läheisyyttä”, Jenni totesi ja vastasi Villen suudelmaan. Ville alkoi kouria Jennin takapuolta ja ujutti kätensä hänen housuihin tunnustellakseen tämän pimppiä. Jenni tarttui Villeä kädestä ja pysätti tämän aikeet. ”Hei, nyt ihan rauhassa. Malta kiltisti mökille asti”, Jenni yritti hillitä poikaystäväänsä.

Ville ei kuitenkaan pystynyt vastustamaan kiusaustaan, “No, mikäs nyt on beibi? Anna mulle vähän lempee”, hän sanoi ja jatkoi tyttöystävänsä kopelointia. “Ei me voida, joku voi nähdä”, Jenni vastusteli. “Kuka meidät muka näkisi, ei täällä ole ristin sielua ja lähimmät mökit ovat monen kilometrin päässä”, Ville perusteli. No kukapa, kihisin itsekseni innoissani mielessäni “Olkoon nyt sitten...me ei ollakkaan vielä sekstailtu luonnon helmassa”, Jenni tuumi ja antutui Villen painostukselle ja antoi tämän liuttaa kätensä housuihinsa. He jatkoivat kiihkeää suutelua, Villen hellästi hieroessa Jennin häpykumpua. Yritin hetken todistella itselleni, että minun pitäisi lähteä. Se oli kahden ihmisen välinen yksityinen asia eikä kuulunut minulle. En kuitenkaan uteliaisuudeltani pystynyt liikkumaan ja niinpä jäin tirkistelemään heidän puuhiaan. Tilannne kiehtoi minua valtavasti - nähdä kahden ihmisen harrastavan seksiä, heidän tietämättä läsnäolostani. Olin pakahtua jännityksestä ja tunsin oloni todella tuhmaksi, aloin pikku hiljaa kiihottua tilanteesta. Jenni alkoi todella innostua. Hän työnsi poikaystävänsä läheistä puuta vasten, kyykistyi tämän eteen ja alkoi avata tämän retkeilyhousuja. Hän kavoi tämän valmiiksi kovan kalun esiin, tarraten siihen kiinni määrätietoisella otteella ja alkoi kielellään lipoa ja hyväillä tämän päätä. Seuraavaksi hän otti sen suuhunsa ja alkoi imeä sitä voimakkaasti ryystäen samalla palleja kädellään hyväillen. Villestä näki, että tämä selvästi nautti saamastaan käsittelystä täysin rinnoin. Sitten Jenni alkoi leikkisästi dippailemaan sitä suuhunsa nopein, tökkivin vedoin, kunnes tarttui Villeä pakaroista kiinni ja alkoi vetää tätä itseensä, nielaisten sen koko varren pituudelta kurkkunsa samalla kielellään kullin alapintaa hyväillen. Ville vaikeroi nautinnosta kuin jokin pieni eläin. Tyttöhän on varsinainen miekannielijä, ajattelin hieman kateellisena Jennin suihinottotaitoja ihastellen. Aloin itsekin vähitellen kostua ja työnsin käteni housuihini ja aloin ujosti koskettelemaan itseäni heidän touhujaan seuratessani.

”Mä haluun sua”, Ville sanoi. Jenni jatkoi vielä hetken poikaystävänsä kiihkeää imemistä ennen kuin lopetti. Sitten Ville tarttui Jenniä käsivarsista ja auttoi hänet seisaalleen. He suutelivat kiihkeästi jonka jälkeen Ville johdatti Jennin kädestä kiinnipitäen läheisen mättään luokse. Hän otti takkinsa pois päältään ja levitti sen alustaksi mättään päälle. Myös Jenni riisui takkinsa ja kävi mättäälle makaamaan samalla housujaan avaten. Ville auttoi housut Jennin päältä ja polvistui tämän eteen, Jenni levittäessä haaransa tälle. Sitten Ville kumartui Jennin kupeiden ääreen ja alkoi hellästi pusuttelemaan ja kielellään hyväilemään tämän herkkua. ”Mmm, just noin, hyvä poika”, Jenni kannusti poikaystäväänsä nautiskellessaan tämän käsittelystä. Olin itse asiassa hieman kateellinen Jennille. Saatuaan tarpeeksi, Ville avasi housunsa ja ne pois jalastaan. Sitten hän kömpi Jennin päälle, suuteli tätä ja alkoi hitaasti työnnellä tämän sisään samalla tämän rintoja paidan päältä kourien. Hierossani itseäni, muistelin samalla miltä seksi Villen kanssa tuntui ja kuvittelin itseni Jennin tilalle Villen alle. Olin todella kiihottunut tilanteesta ja hetken päästä tunsin orgasmin tulevan. Aaltojen kulkiessa lävitseni, purin huulta ja painoin pääni mätästä vasten, etteivät Ville ja Jenni kuulisi huokauksiani. Vähitellen Ville innostui.

Hän otti Jennin jalat polvitaipeista kyynervarsiensa varaan ja painoi Jenniä eteenpäin niin, että tämän pylly nousi hieman maasta ollen paremmin tarjolla hänen työntelylleen. Sitten Ville nousi käsivarsiensa varaan ikään kuin punnersasentoon ja alkoi dippailemaan itseään syvälle Jenniin. Jenni alkoi voihkia kuuluvaan ääneen heidän lanteidensa paukkuessa yhteen. Hetken päästä Ville kehotti Jenniä kääntymään ympäri. Jenni teki työtä käskettyä, käyden kontalleen tarjoten herkullista peräänsä poikaystävälleen. Ville tarttui Jenniä hiuksista ja alkoi työnnellä takaapäin tämän sisään. Hetken päästä Jenni alkoi voihkia yhä kuuluvammin, äänistä päätellen tyttö taisi saada orgasmin. Ville tarttui käsillään Jenniä lanteista ja alkoi nopein voimakkain liikkein tökkiä edestakaisin hänen sisällään. ”Jus noin, tuu mun sisään”, Jenni kannusti. Eikä kauaakaan kun alkoi Ville nykiä Jenniä vasten siittäen spermaa tämän sisään äänekkäästi ponnistellen. Sitten He kellahtivat mättäälle vierekkäin pusutelemaan ja nautiskelemaan seksin jälkeisestä nautinnosta. Hetken päästä he nousivat ja alkoivat pukea päälleen. Tässä vaiheessa ryömin pöksyt märkinä paikan päältä ja liukenin vaivihkaa metsän siimekseen. Metsätiellä matkalla mökille, törmäsin Villeen ja Jenniin uudestaan. ”Hanna, tämäpä yllätys! Ei ollakkaan aikoihin tavattu!”, Ville hihkaisi minut nähdessään. ”Terve vaan ja eipä tosiaan olla”, totesin ystävällisesti. ”Tämä tässä on Jenni, tyttöystäväni ja tässä on Hanna mökkinaapurini”, Ville esitteli meidät. Tervehdimme toisimme ja sanoimme kädestä päivää. ”Sitä on oltu sienessä vai..onpa komeannäköinen saalis”, Ville ihasteli. ”Kiitos, teilläkin näyttää olleen ihan antoisa reissu”, kiitin ja totesin viitaten heidän sienisaalistaan. Ville ja Jenni vilkaisivat toisiaan hymyillen. ”Joo oli kyllä todella antoisa reissu” Ville sanoi, yrittäen häivyttää hymyä kasvoiltaan. Minulla puolestaan oli pokassani pitelimistä. Eivätpä ollenkaan tienneet minun tietävän, myhäilin itsekseni. ”Ihan mahtavaa, mutta hei, mun pitää nyt lähteä saunanlämmitys hommiin”, totesin. Hyvästelimme toisemme ja lähdin hymyssä suin kävelemään omalle mökille.

Lisää eroottisia tarinoita: