Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Hunningolla

 

Muutama vuosi sitten olin juuri eronnut miehestäni. Suhteemme päättyi siihen kun sain sen mulkun kiinni pettämisestä työkaverinsa kanssa. Nyt mieheni ja tää Jannika asuvat yhdessä. Meillä on yhteishuoltajuus, mutta lapset asuvat pääasiassa isänsä luona sillä matkustan työkseni todella paljon. Olin tuohon aikaan todella rikki tapahtuneesta. Mielestäni meillä oli asiat todella hyvin, olimme mieheni kanssa läheisiä, meillä oli ehjä ja onnellinen perhe ja paljon yhteisiä ystäviä. Nykyään en enää juurikaan näe entisiä yhteisiä ystäviämme sillä exäni ja hänen uusi naisystävänsä viettävät pääasiassa aikaa heidän kanssaan sillä lapsemme ovat heidän lastensa kavereita. Menetin mieheni ja suurimman osan ystävistäni, enkä enää nähnyt lapsiani niin usein kuin olisin halunnut. Maailmani lähes tulkoon romahti. Minulla oli tuolloin todella vaikeaa käsitellä tapahtunutta. Olin todella vihainen miehelleni, sille pikku lutkalle ja koko tilanteelle. Tämän seurauksena aloin juoda suruuni, en halunnut enää tuntea mitään. Aluksi join vain viikonloppuisin, vetämällä pääni täyteen perjantaisin ja lauantaisin. Jossain vaiheessa kuitenkin lakkasin välittämästä ja aloin pyöriä baareissa myös keskiviikkoisin ja torstaisin töiden jälkeen. En vain enää halunnut mennä yksin tyhjään kotiin. Kaikesta huolimatta pystyin kuitenkin skarppaamaan sen verran, että sain juuri ja juuri työni hoidetuksi. Tämän elämäntavan seurauksena tutustuin myös joihinkin ihme tyyppeihin. Moni kaltaiseni keskiluokkainen perheenäiti olisi varmaan sanonut, että pyörin epäilyttävässä seurassa. Monesti viikonloppuisin heräsinkin jonkin vieraan miehen alta. En ole mitenkään ylpeä noista kerroista ja usein podin huonoa omaatuntoa jälkikäteen, mutta en silti voinut lopettaa. Kai se oli sitä jonkinlaista läheisyyden kaipuuta jolla yritin paikata elämässäni ollutta tyhjää aukkoa.

Eräänä lauantai-iltana olin jälleen baarissa, kun Marko - eräs muutamia kertoja aikaisemmin tapaamani mies - tuli luokseni juttelemaan. Marko oli myöskin eronnut ja lapset asuivat äitinsä luona. Hän oli todella itsevarma, älykäs ja hänen luonteessaan oli hieman narsistisia piirteitä, ammatiltaan hän oli kertonut olevansa jonkin erikoisalan kirurgi. Hän oli komea ja selvästi piti huolta itsestään urheilemalla ja vaikutti muutenkin kiinnittävän paljon huomiota ulkonäköönsä ja pukeutumiseen. Olimme harrastaneet seksiä kerran, mutta hän ei kuitenkaan tuntunut olevan kiinnostunut mistään pysyvämmästä kanssani. Marko tilasi minulle juoman ja aloimme keskustelemaan niitä näitä Markon johtaessa keskustelua. Hänen itsevarmuutensa oli tehnyt vaikutuksen minuun ja tunsin oloni turvalliseksi hänen seurassaan. Itse olen luonteeltani hieman alistuvampi enkä esimerkiksi useinkaan yritä ajaa mielipiteitäni läpi kovinkaan voimakkaasti. Marko selvästi näki tämän ja hän selvästi nautti saadessaan olla se dominoivampi osapuoli. Marko osti vielä muutamat juomat ja jatkoimme juttelua. Aloin vähitellen humaltua ja sitten Marko ehdotti, että lähtisimme hänen luokseen. Huitasin juomani loppuun ja sanoin, että ”lähdetään vaan”. Tiesin kyllä mitä miehellä oli mielessä. Hän aikoi panna minua.

Eikä minulla ollut mitään tätä vastaan. Homma oli myös edellisellä kerralla mennyt saman kaavan mukaan: Baarissa ollessamme Marko oli esiintynyt itsevarman hallitsevasti, mutta ei kuitenkaan mitenkään silmiinpistävän seksuaalisesti tai eroottisesti, siinä mielessä että hänen käytöksestään olisi voinut selvästi päätellä mitä hänellä oli mielessä. Hänen luokseen päästyämme, mies oli kuitenkin muuttunut todella dominoivan päällekäyväksi. Käytännössä hän vain otti minut, ilman, että minulla oli siihen juuri mitään sanottavaa. Niin ikään sängyssä hänen käytöksensä oli todella dominoivaa. Muistan, että hän oli jopa hellästi kuristanut minua. Hän vaikutti erittäin laskelmoivalta. Matkalla hän kysyi minulta, että kiinnostaisiko minua pieni leikki. “Minkäköhänlainen leikki sinulla on mielessäsi?”, kysyin hajamielisesti. “Sellainen sidonta-/roolileikki”, Marko sanoi hieman salamyhkäisesti. Kiinnostukseni heräsi ja mietin, että mikäköhän juttu tää nyt oikein on. Olin kyllä joskus kuullut jostain sitomisjutuista “No, leikitään vaan”, sanoin uteliaana. “Mietin myös, että jos meillä olis joku turvasana, vaikka ‘lehmänkello’ - siltä varalta, että alat tuntea olosi epämukavaksi ja haluat lopettaa”, hän jatkoi. ”Miks ihmeessä me tarvitaan joku turvasana? Enkö mä voi vaan sanoa et lopeta jos en pidä siitä?”, ihmettelin. ”No, tää on tämmöinen roolileikki. Voi olla, että haluat muuten vaan huutaa ’lopeta’ vaikka oikeasti nautit siitä”, Marko selvensi. “Ok”, sanoin ja mietin, et tää kuulostaa kyllä melko pervolta. Olin yhtä aikaa utelias ja hieman huvittunut ”Luotatsä muhun?”, Marko kysyi varmistellen. ”Joo, luotan mä”, vastasin.

”Hyvä, tää voi olla hieman omituisen tuntuista, jos et oo aikaisemmin leikkiny, mut se just tekee kokemuksesta paljon voimakkaamman ja mielenkiintoisemman. Ja, muista, et voit missä tahansa vaiheessa viheltää pelinpoikki jos, et enää tunne oloasi mukavaksi”, hän jatkoi. Leikki alkoi melkein saman tien Markon luo päästyämme. Hän asui isossa omakotitalossa ja vei minut talon kellarikerrokseen ja käski riisutumaan. Hän oli kylmän rauhallinen, ei millään tavalla agressiivinen, mutta hänen äänensä oli jotenkin todella käskevää. Tottelin mukisematta ja aloin ottaa vaatteita päältäni Markon katsellessa minua sanaakaan sanomatta. Saatuani vaatteet päältäni, Marko tuli luokseni ja sitoi silmäni kankaan palasella. Seuraavaksi hän johdatti minut toiseen huoneeseen, laski polvilleni kylmälle lattialle ja taivutti minut jonkinlaisen pehmeän kapean tason päälle mahalleni makaamaan. Sitten hän venytti käteni eteeni ja lukitsi ne penkkiin kiinni käsiraudoilla. Tässä vaiheessa mietin ensi kertaa mihin oikein olin ryhtynyt. ”Okei, mitäs tässä oikein tapahtuu?”, kysyin. ”Sä oot nyt mun orja ja haluan, että oot ihan hiljaa, etkä sano sanaakaan ellen anna siihen lupaa”, Marko sanoi matalan hiljaisella äänellä ja jatkoi kahlitsemistani. Hän lukitsi jalkani kiinni lattiaan jalkaraudoilla ja köytti keskivartaloni tiukasti vasten tasoa kiristysliinalla. ”Uu..No, mitäs me nyt tehdään?”, yritin kysyä leikkisään sävyyn vastausta saamatta. Kuulin loittonevia askelia, valot sammuivat ja ovi sulkeutui.

Minua alkoi oikeasti jo hieman jännittämään: en nähnyt mitään, enkä pystynyt liikkumaan, ja minut oli jätetty yksin alasti pimeään huoneeseen. Kaiken kukkuraksi olin yksin tämän miehen luona jota hädin tuskin edes tunsin. ”Huhuu, Markoo! Missä sä oot?!”, huhuilin. Mitään ei kuulunut, eikä tapahtunut. Tunsin itseni todella avuttomaksi ja pieni pelko alkoi vähitellen kasvaa sisälläni. ”Hei mitä tää oikein on, ihan oikeesti?! Tää ei oo enää hauskaa!”, huusin. En vieläkään kuullut mitään vastausta. ”Haloo!!! APUA!”, jatkoin huutamistani jo oikeasti hädissäni. Sitten ovi aukesi, valot syttyivät ja side poistettiin silmiltäni. Olin aivan ällikällä lyöty pälyillessäni ympärilleni. Se oli jonkilaisen seksityrmän ja kuntosalin yhdistelmä. Seinät oli maalattu mustiksi, katossa keikkui jokin ihme keinua muistuttava kankainen viritelmä ja seinillä ja lattialla roikkui ja lojui kahleita puolapuiden ja muiden kuntoiluvälineiden seassa. Itse makasin avuttomana ja kahlittuna kiinni kuntosalin penkkiin. Näin Markon seisomassa alasti selin itseeni huoneen perällä olevan kaapin luona. Hän kaivoi kaapista esiin nahkaisen piiskan. ”Sä oot ollu tuhma tyttö ja tarvitset rangaistuksen, et totellut suoraa käskyäni. Siitä hyvästä saat 10 raipan iskua”. Vasta nyt minulle aloin ymmärtää pelin hengen. Marko käveli taakseni ja odotin jännittyneenä raipan alkavan viuhua. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, en pystynyt näkemään Markoa. Tämä tuntui aivan sietämättömältä – se fiilis kun odottaa kipua, tietää sen olevan tulossa, mutta ei tarkalleen tiedä milloin. Marko vain seisoi hiljaa takanani. Sitten yhtäkkiä tunsin pistävää kipua raipan iskeytyessä vasten pyllyäni. ”Au!!”, minulta pääsi spontaani kiljahdus. Se johtui enemmänkin säikähdyksestä kuin itse varsinaisesta kivusta.

”Ei sanaakaan”, Marko komensi ja jatkoi piiskaamistani lisäten iskujen voimakkuuttaa hieman joka lyönnillä. Otin iskuja vastaan ynähdellen niin hiljaa kuin mahdollista. Kahdeksannen lyönnin kohdalla kipu alkoi jo tuntua jo hieman liikaa. ”Au, sattuu, ei enää, lopeta”, huusin. ”Enkö mä sanonut, että ei sanaakaan? Vai et sä usko kun käsketään? Kuriton narttu! Tästä hyvästä saat 10 iskua lisää”, Marko soimasi ja jatkoi piiskaamistani yhä voimakkaammin. Ynisin ja purin hammasta, yrittäen olla niin hiljaa kuin mahdollista. Aloin itse asiassa pikku hiljaa nauttia tilanteesta. Kontrollin menettäminen ja toisen valtaan alistuminen tuntui jollain jännällä tavalla vapauttavalta ja se fyysinen kipu, se tuntui. Tajusin, että en ollut pitkään aikaan tuntenut lähinnä muuta kuin surua ja vihaa. Oli ihanaa tuntea jotakin, jotain mitä en ollut koskaan aikaisemmin tuntenut. Sitten iskut loppuivat. Perseeni oli aivan hellänä ja myös varmaan aivan tulipunainen. ”Hyvä tyttö, palkinnoksi saat imeä kulliani”, Marko kehui minua. ”Löysään nyt vähän tätä sidettä, jotta pystyt nauttimaan lahjastani”, hän sanoi ja löysäsi vartaloni ympärillä olevaa sidettä. Paikkani olivat todella puuduksissa maattuani paikoillani niin pitkään. Tuntui hyvältä päästä liikkumaan hieman ja venytellä paikkoja. Marko tuli eteeni runkaten puolikovaa isoa kyrpäänsä ja tunki sen suuhuni. Halusin tehdä alistajani tyytväiseksi ja aloin imeä sitä ahnaasti massuttaen. Hän kovettui nopeasti ja ilmeisesti piti saamastaan käsittelystä. ”Taitaa narttu tykätä munan lutkuttamisesta”, hän sanoi hieman innostuneeseen äänensävyyn. Sitten hän tarttui minua molemmin käsin päästäni kiinni ja alkoi nussimaan minua suuhun. Lopulta hän alkoi upottaa sitä syvälle kurkkuuni. Hän sai sen tungettua melkein kokonaan suuhuni ja piti sitä väkisin nielussani kunnes minulta tuli oksennusrefleksi. Haukoin henkeäni vedet silmissä ja hetken levättyäni hän toisti toimenpiteen. Hän jatkoi näin ainakin neljä kertaa ennen kuin sai tarpeekseen. Haukkoaessani naama punaisena ja kuolaa valuen henkeäni, hän kyykistyi eteeni ja katsoi minua kysyvästi silmiini. ”No mitä sanotaan?”, hän kysyi. Katsoin häntä takaisin, miettien mitä minun olisi kuulunut sanoa. Hän läimäytti kasvojani ja kysyi uudestaan: ”Niin, että mitä sanotaan kun toinen on antanut sinulle lahjan?” ”Kiitos”, vastasin alistuvaan sävyyn hengästyneenä. ”No niin sitä pitää! Sulla on vielä opittavaa, mutta kyllä mä vielä sut opetan tavoille”, hän sanoi tyytyväisenä, läiskytellen elimellään kasvojani. ”Nyt sä varmaan haluat, että mä panen sua, etkös vain?”, Marko jatkoi. ”Joo, pane mua”, vastasin nöyränä. Olin alkanut pitää tästä uudesta kierosta leikistämme ja odotin todella saavani hänet sisääni. ”En kuullut, mitä sä oikein sanoit?”, hän kysyi uudestaan. ”Mä haluun et sä nussit mua!”, huusin. ”Vai haluaa narttu, että mä panen sitä... Jos narttu haluaa munaa, niin nartun täytyy anella”, Marko kiusasi.

”Pyydän pane mua, ole niin kiltti”, vaikeroin. ”No hyvä on sitten”, hän sanoi ja käveli taakseni samalla itseään runkaten. Hän kyykistyi ylleni ja alkoi hitaasti upottaa kaapeliaan sisääni takaapäin. Aloin voihkia Markon kiihdyttäessä tahtia. Olin niin kiihottunut koko tilanteesta, että laukesin jo varmaan noin viiden minuutin jälkeen. Asetelma oli niin rajoja rikkova, että mentin kontrollini ja huusin koko orgasmini ajan. Marko tultuani Marko lopetti ja jätti minut hetkeksi paikoilleni makaamaan kärvistellessäni orgasmini jälkikouristuksissa. Sitten hän sanoi, että ”Ei tämä vielä tässä ollut..” Tunsin hänen sormensa pakaroideni välissä, aavistin pahaa ja huusin ”Ei sinne! Se on aivan liian iso!” Marko läimäisi pyllyäni todella voimakkaasti ja sanoi ankarasti ”Hiljaa narttu! Panin sua just niinku halusit. Nyt on mun vuoro saada mitä mä haluan!” Yritin pyristellä vastaan ja huusin ”Ei! Ihan oikeasti, en halua sitä sinne! Se on aivan liikaa!” En oikeasti ollut varma halusinko sitä vai en - olimme exäni kanssa kokeilleet peppuseksiä muutaman kerran ja olin niin kertoina nauttinut siitä, mutta Markon kyrpä oli ihan kaliiberia. Pelin hengen mukaisesti kuitenkin käytin tilaisuuden hyväkseni ja protestoin vastaan. Marko painoi voimakkaasti minut käsillään vasten penkkiä ja käski todella ankaraan äänensävyyn ”Nyt ihan hiljaa! Voit tehdä tästä itsellesi joko helppoa tai todella vaikeaa. Makaa paikallasi aivan liikkumatta ja pidä turpasi kiinni!” Makasin vain avuttomana hänen alkaessa työntää sormea pyllyyni. Vähitellen aloin tuntea hieman rentoutuvani sieltä. Sitten Marko sylkäisi sinne muutaman kerran ja työnsi sisään toisenkin sormen. Hetken kuluttua hän totesi ”Nyt olet valmis” ja alkoi hiljalleen survoa sitä hirviötä sisääni. ”Aah, aah, auuu!”, huusin tuskissani. Se sattui aivan helvetisti, minusta tuntui, että halkean. Marko ei kuitenkaan missään vaiheessa tehnyt elettäkään lopettaakseen. Saatanan sadisti, ajattelin. Saatuaan sen sisääni, hän alkoi varovasti liikkua edestakaisin, samalla ynistessäni ja vaikeroidessani surkeana. Aikansa hoonailtuaan se alkoi kuitenkin tuntua paremmalta ja lopulta aloin jopa nauttia siitä. Myös Marko huomasi tämän alkaessani jälleen voihkia kiihotuksesta. Hän nosti tahtia ja hetken kuluttua tunsin hänen alkavan sykähdellä sisälläni syösten lämmintä nestettä sisääni samalla, miehekkäästi murahdellen. Maattuaan hetken päälläni, hän irroitti minut kahleistani ja kysyi ”No, mitä pidit?” Ennen kuin ehdin vastaamaan, hän lisäsi ”Saatoin ehkä innostua hieman liikaa, toivottavasti en ollut liian raju”. ”Olihan se kyllä aika rajua, mutta pakko myöntää, että pidin kyllä tosi paljon. Kiitos.”, vastasin. ”Kiitos itsellesi. En muista koska viimeksi olisin nauttinut seksistä näin paljon”, Marko kiitteli. Suutelimme ja lähdimme suihkuun. Sperma valui pitkin reisiäni, pakaroitani kirveli - tunsin olevani kertakaikkiaan kokonaisvaltaisesti todella hyväksikäytetty, mutta silti olo oli jollain tapaa todella autuas. Näin jälkikäteen ajateltuna, tämä kokemus oli käänteen tekevä elämässäni. Sain siitä jonkinlaista kieroa täytettä sisälläni olevaan tyhjyyteen ja aloin jälleen saadaa elämääni kaipaamaani hallintaa. Ennen kaikkea löysin itseni seksuaalisesti - tajusin olevani pervompi kuin olin koskaan edes uskaltanut ajatella olevani. Aloimme seurustella Markon kanssa, olemme edelleen onnellisesti yhdessä. Tunnen oloni turvalliseksi hänen seurassaan ja nautin todella olostani hänen pikku narttunaan ;)

Lisää eroottisia tarinoita: