Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Stockan kellon alla

 

Olin sopinut tapaamisen Stockan kellon alle ja jo ratikassa alkoi kaduttaa koko juttu. Oli heinäkuu ja hellettä oli jatkunut monta viikkoa. Ilma seisoi ja tuulettimet loppuivat kaupoista. Odotin ukonilmaa ja puhdistavaa sadetta, tukalan tilanteen laukeamista. Laukeaminen ei olisi muutenkaan pahitteeksi. Lomaa oli takana vasta viikko ja kaipasin jo toimiston viileyteen ja rutiineihin. Tai oikeastaan ikävöin henkilöstöosaston Pirjoa ja etenkin niitä päiviä kun hän käytti valkoista paitaa ilman rintaliivejä. Erityisesti tuollaisina valitettavan harvinaisina päivinä minulle tuli yhtäkkiä tarve kysyä lomarahoista tai tarkistaa onko veroprosenttini varmasti oikein. Pirjo kiersi kullankeltaista hiussuortuvaa punakyntisen sormensa ympärille silmäillessään lomakkeita. Hänen nostaessa katseensa säpsähdin ja yritin puhua paniikissa säästä tai murjaista surkean vitsin. Viime pikkujouluissa olimme tanssineet viimeiset hitaat boolin rohkaisemana, mutta pidemmälle en ollut edennyt, kätenikin olivat uskaltautuneet vain alaselkään My heart will go on:in pauhatessa kokoushuoneen kaiuttimista. Olin päättänyt, että minun on tehtävä jotain uutta ja erilaista, sillä jotenkin minun oli ratkaistava tämä tukala tilanne johon olin pikkuhiljaa päätynyt. Elsa oli lähtenyt vuosi sitten kaksiostamme mukanaan perintökalusteet ja miehinen itsevarmuuteni.

Sen jälkeen en ollut saanut naista missään muodossa. Pettämisestä oli vaikea toipua varsinkin kun olin yllättänyt Elsan itse teosta personal trainerinsa kanssa omasta makuuhuoneestani. Edelleen säpsähdin välillä öisiin painajaisiin Elsasta voihkimassa lihaksikkaan kaljupään alla asennosta, johon mielikuvitukseni ei ollut koskaan yltänyt yhteisissä lemmenleikeissämme ja katseesta joka lukittui yllättyneisiin silmiini. Katseessa ei ollut pelkoa tai häpeää vaan pikemminkin ilkikurista kiusoittelua, katso nyt mihin ryhdyin kun olit aina töissä. Lähdin mökille kossupullon kanssa ja kun palasin oli muuttoauto jo vienyt lähes kaiken yhteisestä elämästämme muistuttavan mukanaan. Kesän kuumudessa ja vaatteiden vähentyessä jokainen vastaantuleva nainen näytti olevan repäisty miestenlehtien sivuilta. Erääseen Kallion monista hierontaliikkeistä olin melkein uskaltautunut, mutta huonoksi onnekseni ovella tuli vastaan johtoportaan Pera, tukalat katseemme kohtasivat ja teeskentelin että olin erehtynyt ovesta. Pyrähdin viereiseen kalastustarvikkeita myyvään liikkeeseen ja esitin että olisin erittäin kiinnostunut aloittamaan perhokalastuksen. Tuon kokemuksen jälkeen hylkäsin ajatukset thaihieronnan helpottavasta mahdollisuudesta.

Käteni hikosivat ja pälyilin epäluuloisesti kanssamatkustajiani. Vainoharhaisesti ajattelin, että kaikki näkevät minusta päältä päin mihin olen menossa, tai oikeastaan tarkemmin sanottuna mitä tekemään. Vilkuilin vieressä istuvaa naista, joka oli pukeutunut punaiseen kapeaolkaimiseen kesämekkoon. Hän leyhytteli ilmaisjakelulehteä kasvojensa edessä ja huokaili. Katsoin kuinka hikinoro valui korvan takaa kaulalta alaspäin ja... Käänsin katseeni nopeasti pois. Ikkunasta näkyi ilakoivaa nuorisoa mäyräkoirat kainalossa. Oli perjantai ja ihmiset hilpeitä. Minua tunne ei tavoittanut, oloni läheni pakokauhua. Ratikka teki tiukan käännöksen ja lähestyin määränpäätäni aivan liian nopeasti, sydän pamppaillen. Ilmoituksen olin löytänyt internetistä lyhyen etsinnän jälkeen. Näytöltä katsoi punatukkainen, pyöreäposkinen nainen, jolla oli nenänpäässään pisamia. Raisa hän ilmoitti nimekseen, mutta se voisi hyvinkin olla mikä tahansa muu. Täyteläiset huulet kaartuivat ilkikuriseen hymyyn, nenässä oli pieni rengas. Kokovartalokuvasta näin että hänellä oli synnyttäjän lantio, pienet terhakat rinnat ja sirot jalat, joiden pohkeet kaartuivat kiiltävissä korkokengissä. Hyvin lyhytsanaisen viestittelyn jälkeen olimme sopineet tapaamisen ja varanneet halvan hotellihuoneen. Astuin ratikasta kadulle ja yritin tasata kävelytahtini rennoksi. En ollut maininnut Raisalle viesteissämme mitään hermostuneisuudestani tai erostani, olin esitellyt itseni menestyneeksi nelikymppiseksi it-alalla mutta tätä ihannekuvaa oli kovin vaikea pitää yllä juuri nyt lähestyessäni tapaamispaikkaa.

Olin paikalla aivan liian aikaisin ja varauduin pitkään odotukseen, mutta pian näin yllätyksekseni punapään lähestyvän minua. Raisalla oli päällään pikkuruiset mustat shortsit ja punainen avonainen toppi, jonka olkaimet olivat solmittu niskan taakse. Jaloissa olevat piikkikorolliset kengät tunnistin samoiksi kuin ilmoituksessa. Naisen keinuva askel ja itsevarma vilkuilu sai minut epäilemään olenko hereillä vai unessa. Kohensin ryhtiäni, huokaisin enkä voinut olla hymyilemättä idioottimaisesti. Kun Raisa saavutti minut ja katseemme kohtasivat tunsin punan nousevan kasvoilleni. Puristin kädessäni auringonkukkaa. Punatukkainen nainen nappasi kukan nopeasti kädestäni, napsaisi pitkän varren poikki, heitti varren olkansa yli ja asetti kukan hiuksiinsa. Tämän hän teki tuijottaen minua intensiivisesti silmiin mitään sanomatta. Sitten hän kääntyi ympäri ja lähti kävelemään vihjailevin askelin tulosuuntaansa taakseen katsomatta. Jäin hölmistyneenä paikoilleni. Katu oli täynnä ihmisiä ja katsoin kun Raisa puikkelehti läpi ihmisvilinän kiharretut hiukset hulmuten. Tässäkö tämä nyt oli? Pettymys tuntui valuvan pitkin selkääni hikipisaroiden muodossa. Olin jo valmis nielemään tappioni ja lähtemään kotiin internetpornon luokse kun näin Raisan kääntyvän kannoillaan ihmisten keskellä.

Näin hänen katsovan suuntaani ja etsivän jotain katseellaan, minuako? Lähdin epäröivin askelin etenemään hänen luokseen. Kun saavutin hänet kysyvä ilme kasvoillani hän katsoi minua vihaisesti ja tarttui ranteeseeni ja jatkoi matkaansa. Raisa kirjaimellisesti riuhtoi minua pitkin katua ja jonkin ajan päästä ymmärsin että olimme kuin olimmekin menossa kohti sitä hotellia, josta olimme huoneen aikaisemmin varanneet. Yrittäessäni aloittaa haparoivaa keskustelua hän katsoi minuun sellaisella tuimalla katseella, etten uskaltanut enää sanoa sanaakaan. Raisan korkokengät kopisivat jalkakäytävää vasten ja huomasin monien ihmisten, varsinkin miesten vilkuilevan etenemistämme. Parikymppinen geelitukka iski minulle silmää ja nykäisi päätään naisen takamusta kohden. Olihan se pakko myöntää, että Raisa oli kuuma pakkaus, nainen jonka kanssa en ikinä voisi kuvitella harrastavani mitään kättelyä intiimimpää. Olin todellinen onnenpekka, vaikka mieltäni kalvoivat edelleen epäilykset, miksei nainen puhunut sanaakaan? Kirjautuessamme hotelliin hän pysyi yhä hiljaa, mutta piti edelleen kädestäni tiukasti kiinni ja ohjaili katseellaan minua. Tunsin itseni marjonettinukeksi, jonka langat olivat Raisalla hallussaan. Se ei haitannut minua tippaakaan ja oikeastaan pikemminkin kiihotti, vaikka en edelleenkään ymmärtänyt miksei hän halunnut puhua kanssani. Astuessamme huoneeseen numero 305 Raisa paiskasi oven takanamme kiinni ja katsoi minua vino, lähes julma hymy kasvoillaan. Vihdoin hän irrotti tiukan otteensa ja huomasin että ranteeseeni oli jäänyt puristuksesta punainen jälki. "Tota", selvitin kurkkuani ja olin aloittamassa tarkkaan mielessäni muotoilemaan lausetta kun Raisan sormi pysäytti huulteni liikkeen. "Nyt ei puhuta, okei?" Raisa sanoi matalalla äänellä ja tarttui kauluksestani kiinni. Nyökkäsin hitaasti ja odotin mitä oli tulossa. Tämä nainen halusi todellakin olla tilanteen herra enkä minä hennonnut vastustella. Olin enemmän kuin tyytyväinen osaani.

Raisa raahasi minua sänkyä kohti edelleen pitäen kiinni paitani kauluksesta. Parisängyn edessä hän päästi otteensa ja alkoi riisumaan paitaani nappi kerrallaan ruskeat silmät edelleen nauliutuneena omiini. Käteni haparoidessa hänen pikkuruisia shortseja kohti Raisa läpsäisi käteni pois. Kun hän oli päässyt viimeisen napin kohdalle hän ei enää jaksanut avata sitä vaan riuhtaisi sen auki niin että päästin älähdyksen. Naisen täyteläiset huulet vääntyivät yhä leveämpään irvistykseen. Raisa näytti nauttivan tilanteesta täysin rinnoin. Paitani hän heitti lattialle nopealla kädenheilautuksella ja kävi housujeni kimppuun. Kohta seisoin sängyn edessä munasillani ja mietin miten leikki jatkuisi. Nuhjuisen hotellihuoneen kattotuuletin pyöritti ilmaa ja tunsin kuinka hiki valui niskassani. Raisa ei tehnyt elettäkään riisuutuakseen itse, vaan osoitti kylpyhuoneen ovea. Hän käskytti minua katseellaan kohti suihkua, josta oli näköyhteys sängylle. Avasin hanan hämmentyneenä ja asetuin vesivanan alle. Raisa piti katseensa lukittuna minuun ja asettui kissamaisesti sängylle makaamaan. Hän alkoi hitaasti hivelemään itseään, ensin rintoja ja sitten haaroväliä. Minä seisoin suihkussa kuin uitettu koira enkä voinut tehdä muuta kuin katsella punatukkaisen naisen itsevarmaa kiehnäämistä parisängyllä. Raisa avasi solmun niskansa takaa ja hivutti kesätoppinsa hitaasti päänsä yli. Sen alta paljastuivat sirot rinnat, jotka molemmat oli lävistetty korulla.

Topin jäljiltä paljastuivat myös hennot rusketusraidat ja valkoiset rinnat loistivat maidonvalkeina. Hän hiplaili nännikorujaan, pyöritteli niitä sormiensa välissä. Toisen käden vapautuessa tästä leikistä Raisa antoi sen vaeltaa alas, yli vatsan kohti shortseja. Oloni suihkussa alkoi jo käydä tukalaksi ja tunsin kuinka alapäässäni alkoi tapahtua. Raisa jatkoi hidasta kiusotteluaan sängyllä. Napin avattuaan hänen oikea kätensä sujahti mustien shortsien kauluksesta sisään vasemman hyväillessä yhä rintoja. Yhtäkkiä hän kaivoi sängyllä lojuneesta laukustaan jotakin pinkkiä ja tarkemmin katsottuani se osoittautui dildoksi. Raisa hivutti shortsinsa alaspäin ja heitti ne muiden vaatteiden seuraan lattialle. Piikkikorkokenkänsä hän piti edelleen jalassa. Shortsien alta paljastunut kumpu oli karvaton ja nopein ottein nainen alkoi tyydyttää itseään pinkillä välineellä. Ennen niin intensiivinen katse alkoi heltyä ja välillä silmät menivät nautinnosta kiinni. Raisan hengitys kävi raskaammaksi ja liikkeet nopeammaksi. Minulla oli jo täysi seisokki päällä ja uskaltauduin koskettelemaan itseäni naisen hiljaisella hyväksynnällä. Vaikka nautinkin näkemästäni mietin pääsenkö ollenkaan tositoimiin.

Raisa voihki jo sängyllä, dildon hän oli vaihtanut sormiin, jotka pyörivät kiivaasti klitoriksella. Orgasmin hetkellä punapää tärisi villisti ja päästi suustaan eläimellisen huudon. Tasatessaan hengitystään nainen lukitti katseensa takaisin minuun. Raisan suupielet vääntyivät hymyyn, joka viesti tällä kertaa kauan odotetusta kutsusta makuuhuoneen puolelle. Nappasin pyyhkeen, johon itseäni kuivaten kävelin sängyn luo, jolla makasi rentona nainen korkokengissä. Raisan punaiset kiharat hiukset olivat valtoimenaan sängyllä. Nopein ottein hän nousi istumaan sängylle, tarttui puolikovaan elimeeni ja alkoi ahnaasti imemään sitä. Säpsähdin naisen kosketusta, mutta pian rentouduin ja katselin kuinka penikseni katosi Raisan suuhun. Hänen päänsä liikkui rytmikkäästi ja kattotuuletin hurisi edelleen katossa. Olin edelleen ällikällä lyöty, että nainen oikeasti päästi lähelleen kaiken sen käskytyksen jälkeen. Rentouduin, mutta yritin olla tulematta liian nopeasti. Se oli kuitenkin kovin vaikeaa Raisan tarmokkaan käsittelyn alla. Juuri kun aloin olla valmista kauraa tuo pirullinen nainen lopetti yllättäen ja heittäytyi sanaakaan sanomatta sängylle haarat levällään. Jossain välissä hän oli kaivanut laukustaan kumin jota nyt heilutteli kiusoittelevasti kasvojensa edessä. Siirtyessäni lähemmäs hän sujautti sen nopeasti paikoilleen. Ensimmäiset vedot pitkään aikaan tuntuivat taivaalliselta. Raisan pillu oli kostea ja tiukka ja hän liikutti rytmikkäästi leveää lantiotaan. Taas hän teki nopean liikkeen ja kääntyi ympäri. Takaapäin sain paremman näköalan Raisan kauniiseen, kaartuvaan selkään. Nainen päästi hiljaisia voihkaisuja, jotka kovenivat vähitellen. Hyväilin hyvinmuodostunutta takapuolta ahnaasti. Jokaisella työnnöllä valuin kauemmas öisistä painajaisistani ja unohdin kauhukuvat Elsasta lihaskimpun alla. Juuri kun olimme päässeet hyvään rytmiin tunsin olevani jo valmis ja tulin äänekkäästi. Raisa kääntyi ympäri, katsoi minua huvittuneesti ruskeilla silmillään ja päästi suustaan vapautuneen naurun.

Lisää eroottisia tarinoita: