Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Kiinnostaako sinua ryhmäseksi?

Yhteisömme jäseniä kiinnostavat seksuaaliset kokemukset useamman kuin yhden henkilön kanssa. Useat palveluumme rekisteröityneet pariskunnat etsivät lisäseuraa seksileikkeihinsä ja piristystä arkeen. Yhä useampaa suomalaista kiinnostaa myös kunnon joukkopano tai seksipartyt, joissa monet samanhenkiset ihmiset pääsevät vapaasti tutustumaan toisiinsa. Flirtfair.fi on ainoa oikea paikka kokeilunhaluisille ja avarakatseisille ihmisille, jotka etsivät seuraa.

 

Ryhmäseksiä ja parinvaihtoa

Joskus parisuhteen hoitaminen ja eroottisen kipinän säilyttäminen on vaikeaa. Tilastojen mukaan yli puolet suomalaisista pettää puolisoaan. On aivan luonnollista, että pitkän parisuhteen aikana katse alkaa helposti harhailla vieraiden naisten tai miesten suuntaan ja syrjähyppy kiehtoo. Jos siis seksielämänne huutaa piristystä, mutta kumppanin pettäminen ei kuitenkaan tunnu oikealta vaihtoehdolta, mitä jos ehdottaisit parillesi kolmen kimppaa? Miksi et kokisi vieraan vartalon tuomaa kiihotusta yhdessä elämänkumppanisi kanssa? Yhdessä koettu eroottinen seikkailu voi lähentää teitä pariskuntana entistä enemmän ja kahdenkeskinen seksielämännekin saa uutta lisäpotkua.

Porukassa on aina hauskempaa

Niin se vaan on, että porukassa kaikki on aina hauskempaa. Tämä pätee myös seksiin. Kuvittele kaikkia niitä mahdollisuuksia mitä ryhmäseksi voi tuoda mukanaan ja mitä kaikkea kivaa porukassa onkaan mahdollista toteuttaa. Valinnanvapaus nousee ryhmässä aivan uuden tasolle! On myös tieteellinen tosiasiasia, että ihminen ei ole luotu olemaan vain yhden ja saman kumppanin kanssa. Meidät on biologisesti ohjelmoitu jakamaan rakkautta vapaasti useiden eri partnereiden kanssa. Miksi siis taistella luontoaan vastaan? Antaudu viettiesi vietäväksi ja kokeile kuinka nautinnollista ja virkistävää seksi voikaan ryhmässä olla!

"Kerranhan sitä vaan eletään!"

Jos sinulla on fantasioita, joita haluaisit toteuttaa, rekisteröidy nyt Flirtfair.fi jäseneksi! Yhteisöstämme löydät avoimia ja seikkailunhaluisia ihmisiä, jotka auttavat sinua mielellään fantasioidesi toteuttamisessa. Sinun on turha odotella ja pohdiskella. Liity nyt ilmaiseksi ja toteuta haaveesi ryhmäseksistä, parinvaihdosta tai sokkotreffeistä!