Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Puhelinseksi – aktivoi mielikuvitustasi!

 

Puhelinseksi on yleensä kahden ihmisen puhelimen välityksellä tapahtuva eroottinen keskustelu. Puhelun aikana osapuolet kuvaavat, mitä intiimiä osapuolet haluaisivat tehdä toiselle. On olemassa maksullisia puhelinnumeroita, joissa voit kuunnella tai osallistua puhelinseksiin, mutta puhelinseksiä voi käytännössä harjoittaa kuka vain omalla puhelimellaan. Puhelussa mukana olevat henkilöt kuvailevat toisilleen mitä haluaisivat tehdä kuuntelijalle, kuinka he haluaisivat koskea hänen vartaloaan ja miltä sen tekeminen tuntuu. Tähän kuuluu itsensä tyydyttäminen, jos se tuntuu sopivalta. Puhelinseksi voi toimia erinomaisena esileikkinä tai loppuun asti vietynä nautinnollisena mielikuvaleikkinä. Se on hauska ja monipuolinen tapa pitää yllä etäsuhdetta, kokeilla jotain rohkeampaa uudessa suhteessa tai maustaa uudestaan jo pitkään kestänyttä parisuhdetta. Puhuessanne saatte antautua vapaasti mielikuvienne valtaan ja kuvitella kuinka hyvältä toisen kertomat teot tuntuvat. Puhelinseksi kiihottaa aivan toisella tasolla mitä varsinainen kosketus tekee, sillä se stimuloi mielikuvitusta ja siten juuri omia mielihyvän ajatuksia. Puhuessaan toiselle osapuolet myös kommunikoi kaikesta siitä, mikä itseä kiihottaa. Tämä luo olennaista pohjaa kokonaisvaltaisemmalle, eroottiselle kokemukselle: hyvä kommunikaatio ja yhteistyö on kuitenkin hyvän seksin perusta. Yhteisömme jäsenenä tapaat todella avaramielisiä ja seksin suhteen kokeilunhaluisia ihmisiä. Rekisteröidy nyt osoitteessa flirtfair.fi ja sovi eroottinen puhelinseksi sessio!

Puhelinseksiä missä vain

Puhelinseksin käytännöllisyys perustuu siihen, että sitä voi harrastaa missä vain milloin vain. Kumppanisi ei tarvitse olla paikan päällä. Jos kyseessä on vielä toistaiseksi tuntemattomampi tuttavuus, voitte lisätä suhteen alkuun lisää sähköä kuvailemalla puhelimen välityksellä toisillenne suorasukaisesti sitä, mitä kummatkin ajattelevat ja haluavat. Puhelinseksi puhaltaa uusia tuulia eroottiseen maailmaasi aktivoimalla käyttöösi sekä vilkkaan, tuhman mielikuvituksesi että kuuloaistin. Miltä sinusta tuntuisi kuunnella, kun rakastajasi kuiskailee korviisi häpeilemättä millä tavoin hellisi vartaloasi? Aina kun sinun tekee mieli rakastelua ja kosketusta, voit ottaa puhelimen käteesi ja soittaa - tai mikset myös lähettää viestiä. Kerro hänelle miten haluat hänen ottavan sinut ja missä - hän kertoo miten hän tekisi sen. Keskustelunne omista haluistanne kiihottaa varmasti kumpaakin ja avaa uudet uomat mielihyvän virroille. Puhelinseksi tutun kumppanin kanssa voi avartaa käsitystäsi siitä, mitä toinen haluaa sinun tekevän hänelle ja millä tavalla. Se antaa myös sinulle mahdollisuuden kertoa kumppanillesi sen, mistä sinä pitäisit.Tule osoitteeseen flirtfair.fi ja koe kuinka hyvältä tuhma puhelinseksi sessio voikaan tuntua!

Puhelinseksi on turvallista

Puhelinseksi on turvallinen tapa tutustua vielä syvemmin ja paremmin kumppaniisi. Se ei itsessään etene varsinaiseen penetraatioon, sillä osapuolet voivat olla hyvinkin kaukana toisistaan sen aikana. Tämä ei kuitenkaan yhtään himmennä sitä seikkaa, että puhelinseksi on parhaimmillaan hyvin nautinnollista ja se voi johtaa upeisiin orgasmeihin itsetyydytyksen muodossa. Kuvittele miltä tuntuisi kertoa toiselle kaikista niistä pienistä - tai isommista - tuhmista teoista, joita haluaisit hänelle tehdä? Miltä tuntuisi kertoa hänelle, kuinka kiihottunut ja kiimainen olet juuri nyt? Mitä jos kertoisitte niin toisillenne? Seksipuhelut ovat erinomainen tapa virkistää suhdetta kuin suhdetta. Puhu hänelle sanoilla, joita hädin tuskin uskallat käyttää ja kuuntele kuinka hän kiihottuu linjan toisessa päässä. Sinulla on valta käyttää puhetta saadaksesi hänet tuntemaan mielihyvän väristyksiä koko kehossaan, joten miksi et kokeilisi jotain uutta jo tänään? Puhelinseksi on myös hyvin tasa-arvoinen nautinnon väline: siinä kummatkin osapuolet löytävät tavan kiihottaa ja tuottaa toiselle nautintoa yhtenevästi. Seksi puhelimessa luo uudenlaista värinää eroottiseen elämääsi ja opettaa kuuntelemaan kumppanisi haluja tehokkaasti. Uusien tuttavuuksien kanssa mikään ei ole turvallisempaa kuin kokeilla suhdetta puhelimen avustuksella. Perusteellinen tutkimusmatka nautintoon vaatii jokaisen aistin ja mielikuvituksen käyttämistä. Puhelin on sinulle vain väline, jolla tavoitella tajuntaa räjäyttävää mielihyvää.

Sen lisäksi että puhelinseksi on turvallista ja mielikuvitusta stimuloivaa, se on myös mahdollisuus erottautua massasta. Jos haluat tehdä asiat hieman erilailla kuin muut, miksi et ehdottaisi kiinnostaville kumppani ehdokkaille puhelinseksiä. Puhelin seksi on mainion leikkisä tapa tutustua uusiin kumppaneihin ja kokea seksin huumaa hieman eri tavalla! Liity nyt yhteisömme jäseneksi ja koe puhelin seksin huuma. Flirtfair.fi – deittisivusto täynnä tuhmaa puhetta!