Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Kiinnostaako sinua parinvaihto?

 

Jos mielessäsi on parinvaihto, olet tullut oikeaan paikkaan! Täältä löydät varmasti samanhenkisiä ihmisiä, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan parinvaihtoa ja toteuttamaan fantasioita yhdessä. Yhteisömme jäsenet ovat erittäin eroottisesti latautuneita ja avaria uusille kokemuksille, ja monet heistä ovat kiinnostuneita seksistä useamman kuin yhden henkilön kanssa. Parinvaihdossa sovitaan treffit yhden tai useamman pariskunnan tai sinkkuihmisen kanssa. Aluksi käydään läpi yhteiset pelisäännöt ja sen jälkeen taivas on rajana uusille seksikokemuksille! Ja mikä parasta, saat uusia kiihottavia kokemuksia ilman pettämistä ja yhdessä oman kumppanin kanssa. Parinvaihdon avulla useat palveluumme rekisteröityneet pariskunnat etsivätkin lisäseuraa seksileikkeihinsä ja piristystä arkeensa. Yhä useampaa suomalaista kiinnostaa myös pariskuntien yhteiset seksipartyt, joissa monet samanhenkiset ihmiset pääsevät vapaasti tutustumaan toisiinsa. Näissä juhlissa voitte mielenne mukaan vaihtaa kumppaneita keskenänne ja kokeilla vaikka ryhmäseksiä. Flirtfair.fi on ainoa oikea paikka kokeilunhaluisille ja avarakatseisille ihmisille, jotka etsivät parinvaihtoseuraa. Liity nyt mukaan- sinkkuna tai pariskuntana!

Parinvaihto tuo piristystä suhteeseen

Parisuhteen hoitaminen ja eroottisen latauksen säilyttäminen on joskus vaikeaa. Seksin harrastaminen vuosikaudet saman naisen tai miehen kanssa voi tuntua puuduttavalta. Seksielämään pätee sama sääntö kuin muihinkin asioihin elämässä, vaihtelu ja uudet kokemukset virkistävät! On luonnollista, että ihminen kaipaa siis seksin sarallakin muutosta ja jännitystä aika ajoin. Tilastojen mukaan yli puolet suomalaisista pettää puolisoaan ja on aivan luonnollista, että pitkän parisuhteen aikana katse alkaa helposti harhailla vieraiden naisten tai miesten suuntaan ja syrjähyppy alkaa kiehtoa. Parinvaihto tarjoaa mahdollisuuden uuden kokemiseen ilman syrjähyppyä ja seksielämäsi saa todellisen piristysruiskeen ilman pettämistä. Parinvaihto tarjoaa siis ratkaisun, jos tahdot kokea vieraan vartalon tuomaa kiihotusta oman kumppanin kanssa. Tutkimusten mukaan yhdessä koettu eroottinen seikkailu lähentää pariskuntia entistä enemmän, kun luottamus on entuudestaan vankalla pohjalla. Onnistuneessa parinvaihdossa luottamus kasvaa ja suhteenne vahvistuu. Monet ovat saaneet parinvaihdon kautta ratkaisevaa lisäpotkua seksielämään ja ratkaisun myös haluttomuusongelmiin. Liity heti ja kokeile vapaasti, palvelumme on täynnä kuumia pareja ja sinkkuja, jotka odottavat kutsua yhteiseen kivaan!

Jaettu ilo = paras ilo!

Kuuluisa sanonta jaettu ilo on paras ilo pätee myös seksielämään. Tätä väitettä tukee myös moni tieteellinen tutkimus, jonka mukaan ihmiset eivät ole biologialtaan ja vieteiltään yksiavioisia. On aivan luonnollista siis tuntea vetovoimaa useampaa ihmistä kohtaan ja siten kokea viehtymystä myös parinvaihtoon sekä ryhmäseksiin. Intohimojen ja rakkauden jakaminen toisen pariskunnan kanssa tuo ainutkertaisen yhteisen seksuaalisen kokemuksen, jota voi kokeilla aina uudestaan ja muistella ilolla. Parinvaihto toimii siten ehdottomana virkistyksenä parisuhteeseen, joka on jo valmiiksi vankalla pohjalla ja luottamusta toiseen löytyy. Tutkimusten mukaan erityisesti naiset kokevat itsensä entistä halutummaksi parinvaihtokokemuksen jälkeen ja miehetkin näkevät oman naisensa uudessa valossa, entistä seksikkäämpänä. Parinvaihdossa saat siis paljon, jos olet valmis antamaan. Voit siis todella vapautua, kun annat jonkun toisen panna vaimoasi tai tyydyttää miehesi itsesi sijasta. Parhaimmassa tapauksessa parinvaihdosta voi tulla yhteinen salainen harrastus sinulle ja kumppanillesi, josta saatte lisää intohimoa ja uusia ideoita omaan kahdenkeskiseen seksielämäänne. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa elävä, miksi et siis antaisi itsellesi ja kumppanillesi mahdollisuutta maistaa vieraan hedelmän houkutusta. Rakkaus on tarkoitettu jaettavaksi! Liity nyt Flirfair.fi –palveluun ja anna viettiesi viedä!

Vinkkejä parinvaihtoon

1. Kiinnostava profiili

Palvelumme tarjoaa mahdollisuuden anonyymin ja seksikkään profiilin luomiseen. Kertokaa profiilissa itsestänne salaisia ja tuhmia yksityiskohtia sekä toiveistanne parinvaihtokumppanien suhteen. Muistakaa ensivaikutelman tärkeys, sillä se merkitsee paljon myös nettideittipalvelussa. Oikeastaan tärkeintä on kertoa mahdollisimman paljon omista toiveista ja ajatuksista, sillä sitä enemmän muut käyttäjät teistä kiinnostuvat. Kertokaa siis vapaasti minkälaista seuraa parinvaihtoon kaipaatte ja erityisesti erityismieltymyksistänne tulevan parinvaihtokumppanien suhteen. Lisätkää myös valokuvia profiiliinne, sillä tämä toimii ratkaisevana kiinnostuksen herättäjänä. Jos haluatte toimia anonyymisti, voitte lisätä pelkkiä vartalokuvia, joissa kasvot eivät näy.

2. Keskustelu muiden samanhenkisten kanssa

Kun olette löytäneet potentiaalisia parinvaihtokumppaneita, lähetelkää viestejä ja katsokaa toistenne kuvia. Flirtfair.fi-palvelussa jokainen käyttäjä saa oman postilaatikon käyttöönsä, jossa voi käydä keskusteluja muiden käyttäjien kanssa ja tutustua vapaasti ja anonyymisti. Parinvaihtoa jo kokeilleet pariskunnat kertovat mielellään vinkkejä ja kokemuksiaan. Voitte jutella mieltymyksistänne ja fantasioistanne, jotka haluaisitte yhdessä toteuttaa sekä vaihtaa tuhmia ja villejä ideoita parinvaihdosta. Ennen varsinaista tapaamista on hyvä käydä kaikki käytännön asiat läpi ja ennen kaikkea jakaa ajatuksia kaikkien osapuolten seksuaalisista mieltymyksistä ja toiveista. Näin varmistutte siitä, että haluatte samoja asioita ja kaikki ovat sitoutuneet yhteiseen kivaan.

3. Sopikaa parinvaihto treffit!

Palvelussa tutustumisen jälkeen on aika siirtyä sanoista tekoihin ja sopia tosielämän jännittävät parinvaihto treffit! Sopikaa siis aika ja paikka uudelle seikkailullenne toisen parin tai sinkun kanssa. Voitte varata hotellihuoneen tai tavata vaikka grillauksen merkeissä toisen pariskunnan kotona ja sopia samalla pelisäännöistä. Kaikkien on tärkeää sitoutua yhteiseen päätökseen, jos esimerkiksi tarkoituksena on pitää pikku parinvaihto sessionne täysin salaisena. Pienen ensitutustumisen jälkeen riisukaa vaatteet ja antakaa halujenne viedä! Vain mielikuvitus on rajana tässä seksiseikkailussa, jossa saatte olla osallisena yhdessä kumppanisi kanssa ja kokea aivan uudenlaisen vapaudentunteen.

Jäsenemme jakavat mielellään omia kokemuksiaan parinvaihdosta, ja antavat vinkkejä kokeilusta kiinnostuneille. Liity nyt ilmaiseksi ja toteuta haaveesi parinvaihdosta. Kuumat sessiot odottavat sinua!

Parinvaihto - Eroottiset tarinat

Allasbileet luksusvillassa Kuihtuneesta seksielämästään kärsivä aviopari uskaltautuu kokeilemaan parinvaihtoa swinger-bileissä. Miten peuhaaminen ventovieraiden kanssa vaikuttaa Annelin ja Jarin omaan suhteeseen?

Hotellikivaa Parinvaihtoa jo usein harrastanut pariskunta etsii uusia leikkitovereita netti-ilmoituksen avulla. Pian löytyvätkin mielenkiintoiselta kuulostavat Jake ja Merituuli. Lue lisää, kuinka näiden neljän tapaaminen päättyy...

Sutinaa sulkapallokentällä Yhteisen sulkapallopelin jälkeen Mika ehdottaa työtoverilleen yllättäen parinvaihtoa. Seksikästä Kaisaa jo pitkään himoinnut työtoveri ei pistäisi ehdotusta pahakseen, mutta miten uskolliselta vaikuttava vaimo Reetta suhtautuu tähän? Ota selvää kuinka tarina päättyy!