Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Panokaveri on puutepäivän pelastus

Panokaveri on termi, jota käytetään kuvaamaan kaverillista tai tuttavallista suhdetta, johon kuuluu ajoittaista, casuaalia tai erikoisempaa seksuaalista tekemistä. Kyseessä ei ole varsinainen parisuhde kahden henkilön välillä, vaan ennemminkin seksisuhde tuttujen kesken.

Sana on rantautunut suomenkieleen englanninkielisistä sanoista "fuck buddy" tai ilmaisusta "friends with benefits". Panokaverin synonyymina suomenkielessä käytetään myös termiä vakipano.

Kummallakin sanalla viitataan käytännölliseen ratkaisuun kahden tai useamman ihmisen välillä, jossa osapuolet voivat keskenään harrastaa seksiä odottamatta toiselta vakavampia tunteita ja sen myötä suhdetta.

Panokaveri on käytännöllinen ratkaisu kaikille vapautta janoaville silloin, kun tuttavapiirissä on seksuaalisesti kiinnostavia ihmisiä, jotka eivät kuitenkaan halua sitoutua. Myös parisuhteessa olevalla henkilöllä voi olla panokaveri, joko puolison tietämättä tai tiedostaen.

Seksi on helpompaa ja parempaa tutun henkilön kanssa ja siispä vakituinen panokumppani voi auttaa helpottamaan tuskaista puutepäivää tai kuihtunutta eroottista elämää.

Hänen kanssaan saattaa myös uskaltautua tekemään jotain sellaista, mitä omalta kumppanilta ei kehtaa pyytää tai jota kumppani ei halua tehdä. Flirtfair.fi palvelussa tuhannet sinkut ja pariskunnat etsivät seksiseuraa toisistaan. Kokeile sinäkin!

Parempaa seksiä panokaverin kanssa?

Suurimman osan meistä on helpompi rentoutua seksinaikana, jos kumppani on vakituinen, tuttu kaveri. Nykyään on moraalisestikin sallittua vaalia omaa itsenäisyyttä, vapautta ja seksuaalisuutta.

Sinulla voi olla seksuaalisesti aktiivinen panosuhde yhden tai useamman henkilön kanssa ja osapuolet voivat olla tietoisia toisistaan - tai eivät. Panokavereita voi siis olla useita yhdellä henkilöllä ja moninaisimmissa järjestelyissä panokaverit ovat seksisuhteessa myös keskenään ja ovat tietoisia järjestelystä.

Tämä on tietenkin kaikille ihanne tilanne, sillä siinä säästyy jatkuvalta säätämiseltä suhteiden kesken! Monta osapuolta sisältävät panosuhteet voivat auttaa myös löytämään uusia kokemuksia esimerkiksi ryhmäseksin muodossa.

Vai miltä kuulostaisi kiihkeä yö kolmen kesken kahden kuuman panosi kanssa? Meistä kaikki kuitenkin haaveilee kimppakivasta lähes poikkeuksetta jollain asteella. Panokaverin tehtävä ei ole kuunnella elämäsi murheita tai ilahduttaa sinua pitkän viikon päätteeksi.

Hän on täyttämässä seksuaaliset fantasiat ja tarpeesi silloin kun mahdollista ilman sitoumuksia.

Kenelle panokaveri sopii?

Panokaveri sopii kenelle tahansa. Nyrkkisääntönä on se, että panokaveriin ei rakastuta eikä hänestä olla mustasukkainen - aivan kuten hänenkään ei kuulu olla mustasukkainen sinusta.

Panokaveri on huoleton seuralainen ilman rajoituksia, jonka kanssa voit helpottaa paineita otollisten elämänkumppaneiden vielä liihotellessa poissa elämästäsi - tai vaihtoehtoisesti, kun et ole kiinnostunut kiinnittämään sellaista elämääsi.

Panokaveriksi valitaan mieluusti sellainen henkilö, joka on vakipanosuhteesta samaa mieltä kanssasi. Puhukaa juttu läpi jo heti kättelyssä niin kummallekaan ei tule yllätyksenä suhteen kevyt laatu.

Heräsikö kiinnostus, mutta et oikein tunne ketään tilanteeseen sopivaa? Voit aina turvautua Flirtfair seksitreffisivuston kattavaan maailmaan.

Rekisteröidyttyäsi sisälle sivustolle (ilmaiseksi), voit etsiä joko lähialueeltasi tai pidempää vakituista seuralaista toistuviin kiihkeisiin hetkiin. Kaikkia ei ole suunniteltu pitämään yhden yön jutuista, ja juuri tällaisille henkilöille vakipanot ovat päivän pelastus.

Sen sijaan, että sinun tarvitsisi aina opetella ja tottua uuteen henkilöön seksin tiimoilta, voit tukeutua tuttuun, joka saattaa jo tietää enemmän miten sinua miellytetään. Ehkä oletkin jo viettänyt villin yön henkilön kanssa, jonka kanssa tekisit niin uudestaan.

Tai tuttavapiirissäsi voi olla henkilö, johon koet seksuaalista vetoa, mutta samalla et halua suhdetta sotkemaan arkikuvioita. Potentiaalisia ehdokkaita on myös nettipullollaan: Flirtfair deittisivustolla sinua odottaa tuhansia kaltaisiasi halukkaita vain muutaman klikkauksen takana.

Jokaisella on oikeus omaan panokaveriin, jonka kanssa seksin ja erotiikan puute ei pääse pilaamaan päiviäsi liian pitkäksi aikaa – Liity nyt!