Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Naapurisopua

 

Aurinko paahtoi kuumasti pölyisestä ikkunasta ja pyyhin tuskastuneena hikeä otsaltani. Työnteossa hellepäivinä ei ole mitään järkeä. Olin tuijottanut näyttöpäätettä jo toista tuntia saamatta kirjoitettua ainoatakaan uutta lausetta tulevaan väitöskirjaani. Ajatukset eivät yksinkertaisesti pysyneet tällaisella hellekelillä koossa. Yläkerran naapuri oli nähtävästi päättänyt vielä sinetöidä saamattomuuteni ja epäonnistuneen työpäivän, sillä hänen asunnostaan oli kuulunut koko aamupäivän ärsyttävää vingutusta, joka tuhosi keskittymiskykyni kokonaan. Lopulta hermostuin, nousin ylös tuolilta, hiippailin rappukäytävään ja soitin kiukkuisena naapurin ovikelloa. Oven tuli avaamaan pörrötukkainen, hieman epäsiistin, mutta silti hauskan näköinen nuori mies, jolla oli kädessään tämän piinaavan melun aiheuttaja, poikkihuilu. Mies oli alusvaatteisillaan ja hymyili aurinkoisesti. "Mä en pysty tekemään töitä tässä metelissä", kerroin hänelle. "Ai anteeksi, mä olen vasta muuttanut tähän ja luulin, ettei täällä ole päiväsaikaan ketään kotona", hän sanoi sovittelevasti. "Saanko tarjota hyvitykseksi kahvit?" Aioin ensin kieltäytyä, mutta sitten tuumin, ettei uusiin naapureihin tutustumisesta haittaakaan ole - kukkien kastelijoita ja kissan ruokkijoita tarvitaan aina.

Mies hymyili hurmaavasti ja katsoi pitkään ja merkitsevästi silmiin, kun mumisin jotain myöntävää vastaukseksi hänen kutsuunsa. Mies viittoi minua tulemaan sisään, joten astuin hänen perässään pieneen, yksinkertaisesti sisustettuun poikamiesyksiöön. Seinillä oli vanhoja vinyylilevyjä, ja huonekalut näyttivät kierrätystavaralta. Missään ei näkynyt minkäänlaisia naisen käden jälkiä, joten naapurini oli varmasti sinkku. Uutta naapuriani ei tuntunut lainkaan häiritsevän hänen puolipukeisuutensa, joten yritin olla itse kiinnittämättä siihen huomiota. Vaikeaa se oli, sillä katseeni eksyi väkisinkin miehen näyttävästi pullottavaan etumukseen. Mies mittaili minua katseellaan ja laittoi samalla tahallisen hitain elein kahvia tippumaan. Huomasin hänen katseensa viipyvän luvattoman kauan rinnoillani ja tulin äkkiä tietoiseksi siitä, että hiki oli liimannut T-paitani kiinni ihoon. Nännit muodostivat paitaan kovat kohoumat, joita mies hyväili silmillään. Tekokuituinen kangas hiersi herkkiä nännejäni, jotka miehen intensiivinen katse oli jo saanut kovettumaan. Kahvin tippuessa mies otti taas poikkihuilunsa pöydältä ja soitti muutaman soinnun jostain minulle vieraasta kappaleesta. "Kyllä sä joudut tätä aina välillä kestämään, koska mun on pakko treenata konsertteja varten. Mutta ei mun tätä tarvitse montaa tuntia putkeen soittaa, jos se kerran kuuluu alakertaan ja häiritsee." Ärtymykseni oli jo haihtunut, joten vakuutin, ettei harjoittelemisesta silloin tällöin ollut minulle mitään haittaa. Asuntoon levisi kotoisa kahvin tuoksu ja rupattelimme kevyesti musiikista.

Kun kahvi oli tippunut, mies kiersi selkäni taakse hakemaan kuivauskaapista kuppeja. Tai niin kuvittelin hänen tekevän. Yhtäkkiä tunsinkin hänen hengityksensä korvani juuressa, kun mies painautui lujasti selkääni vasten. "Mä voin vielä näyttää sulle senkin, miltä musiikki tuntuu." Tunsin mahtavan kookkaan ja kovan erektion vaatteiden läpi. Tajusin kyllä, että minun olisi pitänyt irroittautua miehestä ja lähteä asunnosta heti, mutta olin jo yllättävästä tilanteesta kiihottunut, ja mies oli sitä paitsi herättänyt uteliaisuuteni. En vastustellut, kun mies työnsi minut määrätietoisesti vatsalleni ruokapöytää vasten. Hän pujotti sormensa reisilleni, nosti epäröimättä ylös lyhyen pitsihameeni helman ja venytti alushousujani sivuun paljastaakseen puhtaaksi ajellun pilluni. Miehen sormet hyväilivät kevyesti tunnustellen kosteita häpyhuuliani. Tunsin jotain kylmää jalkojeni välissä ja seuraavana hetkenä tajusin, että hän työnsi metallista soitinta sisääni. Tilanne tuntui täysin epätodelliselta - eihän tätä voinut tapahtua eikä varsinkaan ventovieraan ihmisen kanssa! Olin nöyryytetty, mutta samalla aivan märkä ja hulluna halusta. Mies liikutti huilua pillussani muutaman kerran edestakaisin ja suuteli samalla halukkaasti niskaani. Hänen suolainen ja hikinen tuoksunsa ympäröi minut kokonaan ja sulki koko muun maailman pois tietoisuudesta.

Melkein parahdin epätoivosta, kun hän veti huilun pois pillustani, mutta pian tunsinkin sen tilalle työntyvän hänen lämpimän, suuren ja sykkivän kalunsa. Valuin mahlaa ja nautin. Miehellä ei tuntunut olevan mikään kiire. Suonikas elin tuntui täyttävän minut ääriäni myöten ja vikisin nautinnosta. Hän nai minua takaapäin pitkin, rauhallisin vedoin. Tunsin hänen kuuman hengityksensä ihollani, kun mies näykki ja suuteli niskaani. Kun mies vielä puristeli ja leipoi lujasti pakaroitani naidessaan, ajattelin olevani taivaassa. Juuri kun minusta alkoi tuntua, että tättymys oli lähellä ja lihakseni supistelisivat pian orgasmin kourissa, vetäytyi mies pettymyksekseni äkkiä pois sisältäni. Käännyin kohtaamaan hänen ilkikurisen, itsevarman poikamaisen hymynsä. "Haluutko säkin oppia soittamaan? Mulla olis tässä tällainen soitin, joka kaipaa blowjobia." En vastannut mokomaan muka nokkeluuteen mitään, mutta laskeuduin kyllä alas pöydältä ja menin pornotähden elkein polvilleni miehen eteen. Otin hänen suuren, suonikkaan kalunsa huulieni väliin ja aloitin suutelemalla sitä kevyesti. Mies huokaili nautinnosta, kun kuljetin huuliani pitkin hänen varttaan. Suuri kulli oli melkein liian iso suuhun otettavaksi, mutta yritin silti saada sen uppoamaan mahdollisimman syvälle ja kutittelin kielelläni herkkää ihopoimua kalun alapinnalla. Liikutin tuota kaunista elintä suussani edestakaisin ja imin itseeni miehen ihon suolaisen seksikästä, eläimellistä tuoksua. Miehellä oli kaunis, lihaksikas vatsa ja reidet, joita sivelin ihaillen sormillani. Olin aivan märkä ja tunsin kuinka valuin.

Mies piti kättään takaraivollani ja tukisti kevyesti tukkaani ohjaillessaan pääni liikkeitä. Hän tuntui kuuluvan siihen dominoivaan miestyyppiin, joka mieluiten sanelee itse tapahtumien kulun. Minulla ei onneksi ollut mitään sitä vastaan - tunsin itseni naiseksi. Olin niin kiihottunut, että olisin tullut hulluksi ellen olisi saanut tuota miestä kohta sisääni. Kun kuulin hänen hengityksestään, että orgasmi oli jo lähellä, lopetin äkkiä suuhoidon ja annoin miehen kallistaa minut kovakouraisesti selälleni lattialle. Hänen koko painonsa tuli päälleni, ja hänen elimensä luiskahti helposti käsillä auttamatta sisään litimärkään vakooni. Enää miehellä ei ollut samanlaista kärsivällisyyttä kuin aikaisemmin oli ollut - nyt hän pani minua rajusti ja nopeasti silmät ummessa nautinnosta huohottaen. Kova lattia painoi selkäni alla ja tajusin, että tulisin saamaan siitä mustelmia, mutta nyt sillä ei ollut mitään väliä, sillä mikään maailmassa ei ollut niin tärkeää kuin se, miten tämä tuntematon mies täytti minut ääriäni myöten kalullaan. Meistä tuli yhtä lihan sinfoniaa. Liikuimme niin saumattomasti yhdessä, että olisin voinut uskoa olleeni siinä hänen kanssaan aina. Painoin kynteni lujasti miehen selkänahkaan ja puristin itseäni häntä vasten samalla, kun tunsin orgasmin aallon vyöryvän ylitseni. Kuulin huutavani ääneen. Pian tunsin myös miehen kehon jännittyvän, ja samassa hän vetäytyi nopeasti minusta ulos. Mies laukesi vapisten vatsalleni ja jäi hetkeksi makaamaan lattialle viereeni. Vaivihkaa pyörittelin sormia vatsallani ja nuuskin hänen spermaansa niissä. Miten tuo mies saattoikaan tuoksua niin täydelliseltä? Kumpikaan meistä ei tainnut sanoa toisillemme enää mitään. Minä olin tapahtumista hämilläni, ja mies taas näytti miettivän jo aivan muita, omia asioitaan. Nousin ylös parin minuutin päästä, kun kännykkäni soi. Tuttu soittoääni paljasti, että soittaja oli avomieheni, joka oli vihdoin palaamassa työreissultaan Ranskasta. Puin kiireesti päälleni ja sipsuttelin rappukäytävään, jotta ehtisin ennen miestäni kotiin keittämään hänelle päiväkahvit ja peittämään huolellisesti kaikki petturuuteni merkit.

Lisää eroottisia tarinoita: