Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Kostea kahvihetki

 

Avattu keksipaketti putosi vastapestylle lattialle jättäen murskaantuneita keksejä ympäriinsä. Jaana nojasi eteenpäin, huokaisi ja kyykistyi hitaasti keräämään murusia lattialta. Kuuma hellepäivä oli pakottanut Jaanan pukeutumaan kevyesti, naisellisia muotoja hyväillen. Toni, Jaanan uusi kahviseuralainen deittisivustolta, ei saanut silmiään irti Jaanan uhkeasta ulkoisesta olemuksesta. Ei mennyt mies auttamaan siivoamisessa, vaan tuijotti naista aivan kuin olisi salama iskenyt. Jaana säpsähti nopeasti ja kääntyi seuralaiseensa päin. Naisen kevyet naururypyt tulivat esiin, kun Toni vaivaantui. Toni nielaisi nopeasti ja hänen sormensa alkoivat hikoilla. Nuorukainen oli päivää aiemmin lähettänyt Jaanalle varovaisen yksityisviestin internetin deittipalstalla. Jaana oli jo kypsä nainen, joka yleensä tiesi, mitä halusi. Toni oli ehdottanut yksinkertaisesti tapaamista kahvittelun merkeissä julkisella paikalla. Nainen oli kuitenkin pyytänyt Tonin suoraan luokseen. Toni oli vasta valmistunut lukiosta edellisenä keväänä, Jaana puolestaan oli media-alan yrityksen toimitusjohtaja. Molemmat kuitenkin luottivat tilanteeseen ja halusivat tavata Jaanan luona, kumpikin ilman mitään ennakko-odotuksia tai syvällisempiä tarkoitusperiä. Keksinmurut jäivät lattialle, kun Jaana nousi hitaasti ylös kääntyen samalla Toniin päin. Mies ei voinut olla huomaamatta Jaanan auennutta ylintä paidannappia, josta Tonin katse käväisi naisen avoimessa kaula-aukkossa. Miestä kuumotti yhä enemmän ja sanoja ei tuntunut löytyvän reagoimiseen. Hän halusi naista niin, että hänellä alkoi salaa seisoa. Jaana oli päättänyt, mitä haluaa, muttei sanonut mitään. Samassa Toni päätti rohkaistua ehdottamalla seuralaiselleen, että he keräisivät lattialta pois murskaantuneet keksit, laittaisivat loput ehjät takaisin kaappiin ja Toni kävisi kaupassa hakemassa tuoreita mansikoita. Kaksikko kyyristyi yhdessä lattialle keräämään murusia. Katseet eivät kohdanneet, mutta Toni hipaisi varovasti Jaanan kättä. ''Ei sittenkään kauppaan'', ajatteli Toni nyt mielessään. Kumpikaan ei puhunut, kunnes lattia oli siivottu. Toni pyysi keittiöjakkaran voidakseen laittaa keksipaketin takaisin paikalleen ylähyllylle. Juuri sillä hetkellä, kun Toni oli saamassa keksipakettia hyllylle, hän tunsi hellän kosketuksen takapuolessaan.

Mies jäykistyi hermostuksesta, ei reagoinut millään muulla tapaa, jäi seisomaan paikoilleen ja yritti peitellä kasvavaa seisokkiaan. Jaanan kädet alkoivat samassa hivellä Tonin tiukkaa vatsaa ja hakeutua hiljalleen Tonin housuihin sepaluksen kautta. Nuorukaisen hermostus alkoi hitaasti laueta ja muuttua kiihotukseksi. Jaanan kädet olivat niin pehmeät, kun ne hyväilivät Tonin vartaloa kauttaaltaan. Toni ei voinut enää taistella vastaan kuumenevaa tilannetta ja alkoi mahdollisimman hallitusti laskeutua alas jakkaralta. Jaana veti miestä alas vauhdilla, siten että hyllylle asetettu keksipaketti putosi ylimmältä hyllyltä, jonne se oli juuri asetettu. Hetken päästä Toni löysi itsensä makaamasta Jaanan makuuhuoneesta naisen siististi pedatulta jenkkisängyltä. Miehellä oli yllään ainoastaan mustat alushousut. Jaana sulki suuren asuntonsa verhot ja kaihtimet sekä avasi samalla parvekkeen oven, jotta lempeä kesätuuli pääsisi virvoittamaan asuntoa. Toni oli nyt erittäin kiihottuneessa tilassa, mitä ei voinut eikä halunnut enää peitellä määrätietoiselta daamiltaan. Samassa viehkeä Jaana ilmestyi makuuhuoneen oviaukolle. Tonin innostus yltyi, kun hän näki lähes alastoman Jaanan edessään seisomassa. Naisen terhakat rinnat tuijottivat häkeltynyttä nuorukaista kutsuvasti. Mustat satiiniset stringit Jaana oli vielä jättänyt ylleen. Nainen hymähti innostuneesti itsekseen ja otti muutaman askeleen kohti sängyllä makaavaa Tonia. Jaanan alushousut kostuivat hetkessä läpimäriksi kiihotuksesta, mutta nainen ei edelleenkään halunnut riisua tuota viimeistä pikkuruista vaatekappaletta. Nyt nainen asettui rajusti nuoren miehen ylle hivellen miestä samalla alushousujen päältä, siten että Tonin innostus oli nyt käsin kosketeltava. Molemmat ähkäisivät samanaikaisesti kosketuksesta ja halusta. Miehen alushousut alkoivat vetäytyä nilkkoja kohti Jaanan huulien mukana, kunnes nuorukainen oli täysin alaston. Toni oli antautumassa ensimmäistä kertaa itseään selvästi vanhemmalle naiselle, joka ei enää tehnyt epäselväksi, mitä oli halukas tekemään Tonille.

Miehen kiihotuksesta kovettunut penis ei joustanut Jaanan rintojen välissä, vaan koveni entisestään ja alkoi tihkua kirkasta nestettä naisen tiukkaan rintavakoon, kun Jaana heijasi itseään edestakaisin hyväillen samalla Tonin kivenkovaa kalua rintojensa välissä. Innostus sai Tonin täysin rentoutuneeksi ja Jaanan laskeutumaan vielä alemmaksi miehen alavartalolla. Jaanan kädet alkoivat hivellä kosteaakin kosteampana jalkoväliä, josta ne siirtyivät märkinä Tonin jöpöttävälle penikselle. Nyt mies oli kastunut omista sekä Jaanan eritteistä. Kädet liukuivat nopeasti ylösalas Tonin kovalla elimellä. Yhtäkkiä Jaana sylkäisi penikselle, hieraisi kädellänsä miehen taikasauvaa ja alkoi syödä kalua pehmeillä huulillaan. Toni huudahti kevyesti ja puuskutti hetkisen sillä aikaa, kun daami hoiteli miehen varustusta. ''Se oli jo lähellä'', ajatteli Toni hetken nauttiessaan Jaanan suun taidoista. Naisen kielellä maistui kevyt suolaisen maku, kun Toni kiihottui entisestään naisen huulilla. Nainen loi nopean, lempeän katseen voihkivaan Toniin, nousi viekkaasti seisomaan ja talutti miehen parvekkeellensa hivellen samalla miehen paineen voimasta räjähtämäsillään olevaa elintä. Jokainen askel kohti vielä tuntematonta määränpäätä oli Tonille kiusoittelevan hekumallinen. Jaanan lasitetun parvekkeen lasit huurustuivat hetkessä, kun Jaana ja Toni rojahtivat parvekesohvalle päällekkäin. Naapurusto ei voinut olla kuulematta tai näkemättä kaksikon kiihkeää parvekesessiota. Toni päätti nyt ottaa ohjat käsiin painamalla huumaantuneen naisen sohvan seinää vasten. Mies veti Jaanan stringien alakappaleen sivuun ja tunki peniksensä voimalla Jaanan tihkuvaan ja väreilevään pesään. Jaana voihkaisi samassa äänekkäästi ja kerjäsi selvästi lisää tällaisia rajuja otteita.

Toni piti tiukasti kiinni Jaanan rinnoista ja penetroi naisen tiukkaan ja kuumankosteaan vaginaan. Jaana puolestaan piteli käsiään tiukasti seinää vasten, jotta Toni pääsisi työntumään mahdollisimman syvälle. Kaksikon voihkinta kuului jo vastapäiseen kerrostaloon, jossa ihmiset alkoivat edelleen kerääntyä parvekkeille todistamaan kaksikon kiihkon hetkiä. Toni ei lopettanut, vaan tästä kasvoi vain miehen itseluottamus ja nuorimies tunsi itsensä todelliseksi oriksi, joka sai alistaa kypsempää naista. Vuoroin mies hieroi hallitusti Jaanan kovettuneita nännejä ja veti naista hiuksista mahdollisimman hellästi. Juuri kun Toni oli pääsemässä vauhtiin uuden yleisönsä kanssa, Jaana kiemurteli itsensä istumaan hajareisin Tonin syliin. Miehen uhma kasvoi ja ajatus alistavasta naisesta hänen kalullaan oli orgastisen kiihottava. Järkyttyneimmät naapureista olivat jo kaikonneet yleisöpaikoilta välttyäkseen kiihkeämmiltä kohtauksilta ja vaivaantumisen tunteelta. Jaana keinui voimakkaasti edestakaisin Tonin sylissä ja vetäen miestä syvemmälle sisäänsä. Ihan kuin mikään ei olisi riittänyt naiselle. Ajatus, joka todellisuudessa innoitti Tonia. Tonin herkullisen muhkea terska stimuloi Jaanan kohdunnipukkaa, siten että se oli jo hieman kivuliasta Jaanasta. Tonin hengitys alkoi selkeästi tihetä ja Jaana siirtyi näykkimään himokkaasti miehen kuumuudesta kuivunutta alahuulta. Mies yritti pidentää aktin kestoa hillitsemällä päällään ratsastavaa naista. Jaana kuitenkin vastusteli ja kiersi jalkansa tiukasti miehen lantion ympärille. Syvemmälle ei Toni enää voinut päästä Jaanan sisällä. Mies kerjäsi sitä. Voihkinta yltyi entisestään ja loputkin naapureista kaikkosivat todistamasta parin kiihkeä aktia parvekkeella. Nyt Jaana halusi räjäyttää potin ja saada Tonin laukeamaan muutaman tunnin esileikin päätteeksi. Nuorukainen näytti jo siltä, ettei pystyisi enää kauan pidättelemään. Siksi Jaana aneli kiihkeänä: ''Tule sisääni! Tule!'' Toni epäröi hetken. Oli kuitenkin liian myöhäistä. Samassa Jaana tunsi kuinka Tonin peniksen suuret verisuonet värähtelivät voimakkaasti ja tämä laukesi hallitsemattomasti mutta nautinnollisesti Jaanan sisälle. Nainen halusi täyttyä nuoren miehen spermasta ja painautui tiukasti kiinni mieheen, jotta tämä ei rimpuilisi pois. Toni ei vastustellut vaan pysyi paikallaan ja antautui orgasmin euforialle. Jaana kellahti Tonin vierelle ja hymyili viekoittelevasti huomatessaan, kuinka Tonin sperma valui hitaasti ulos pitkin naisen hikistä sisäreittä. Jaana aisti kuitenkin Tonin epävarmuuden ja pelon, joten halusi rauhoittaa nuorukaista kertomalla, ettei tarvitsisi huolehtia. Kieltämättä raskaudenpelko oli jollain oudoilla tavalla kiihottavaa jopa Tonista, vaikka hän oli vasta miehenalku. Jaana värähteli vielä hetken kliimaksista ja nuoli sitten Tonin siemensyöksyn rippeet miehen kalulta. Molemmat pukivat päälleen ja palasivat keittiöön. ''Juotaisiinko nyt ne kahvit?'', ehdotti Toni.

Lisää eroottisia tarinoita: