Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Seksiveto

 

"Sä oot just tollanen tylsä, ei sussa oo mitään kiinnostavaa, ei kukaan jaksa kuunnella noita sun tyhmiä lapsellisia juttujas." Olimme taas keskellä typerää riitaa bestikseni kanssa ja vaikka tiesin että sopisimme taas kuten aina ja ettei Jenna oikeasti tarkoittanut ilkeitä sanojaan satuttivat ne silti. Olin aina monivuotisen ystävyytemme aikana ollut se tavallisempi, se josta puhuttiin hiljaisena Jennan kaverina. Jenna oli se joka joutui aina hankaluuksiin, se josta kuiskailtiin lukion käytävillä ja leviteltiin hurjia huhuja. Vaikka useimmat niistä eivät pitäneet paikkaansa, se ei häntä haitannut vaan hän oli pikemminkin ylpeä hurjan maineensa kasvusta. Kun olimme pitäneet yhteiset 18-vuotissynttärit ilta oli päättynyt siihen että olin joutunut todistamaan Jennan kännistä puuhailua innokkaan yliopistopojan kanssa omassa sängyssäni vanhempieni nukkuessa viereisessä huoneessa. Koitin saada pariskuntaa olemaan hiljempaa ja kuulostella olivatko vanhempani heränneet. Samalla yritin olla kiinnittämättä liikaa huomiota mitä vieressäni tapahtui. Aamulla Jenna ei edes pyytänyt anteeksi, vaan toivotti mutkattomasti hyvät huomenet vanhemmilleni. Tämä nykyinen riita oli lähtenyt siitä kun olin ohimennen maininnut rinnakaisluokan tytöstä, jonka huhuttiin harrastaneen seksiä koulun vessassa erään abitytön kanssa. Jenna tunsi jäävänsä tässä kisassa toiseksi ja väitti, että se olisi ihan hyvin voinut olla hän. Nauroin hänelle päin naamaa, sillä tiesin ettei Jenna ollut koskaan ollut intiimisti naisen kanssa monista mieskuvioistaan huolimatta. Jenna kuitenkin väitti kiven kovaan, että sekstailu naisen kanssa ei olisi mikään ongelma ja heitti vielä etten itsekään uskaltaisi, varsinkaan kun olin muutenkin niin tylsä ja väritön. Tämä väite sai minut nauramaan lujempaa. Heilautin hiuksiani, ryhdistin rintaani ja totesin, että katsotaan vain kumpi meistä harrastaa ensimmäisenä seksiä naisen kanssa. Heitin Jennalle haastavan katseen ja nähdessäni hänen silmissään pienen epävarmuuden häivähdyksen naurahdin. Oliko tässä vihdoin asia jossa voisin nousta pois hurjamaineisen bestikseni varjosta? Jenna ei kuitenkaan jäänyt tuppisuuksi. "Sovittu! Mutta musta tuntuu et voitas oikeastaan jo julistaa voittaja koska kaikki tietää ettet sä edes yritä."

Hymyilin vinosti ja kättelin Jennaa. "Katotaan vaan, musta tuntuu et sä tulet yllättymään tällä kertaa. Se joka voittaa saa pistää häviäjän tekemään jotain noloa. Kannattaa varautua nöyryytykseen, Jenna..." Myöhemmin kävellessäni kotiin päin mietin mitä ihmettä olin mennyt lupaamaan. Miten muka voisin voittaa vedon, varsinkaan kun vastassa oli Jenna joka aina päätyi kummallisiin tilanteisiin. Vaikka häntä eivät naiset kiinnostaneetkaan hän varmasti jotenkin keksisi keinon voittaakseen minut. Kuvittelin jo hänen voittajanilmeensä ja seuraavan päivän kertomukset tästä uudesta kokemuksesta. Jenna maustaisi taas tarinan jännitysnäytelmäksi ja minä olisin taas kuuntelijanroolissa kuten niin monina kertoina aiemmin. En edes tuntenut ketään tytöistä tykkäävää tyttöä, ja vaikka olisinkin ei minulla ollut hajuakaan miten lähestyä. "Haluaisitko auttaa mua voittamaan yhen vedon ja rakastella kanssani" voisi olla vaikeaa ujuttaa jokapäiväiseen keskusteluun. Tunsin itseni lannistuneeksi löntystäessäni eteisestä omaan huoneeseeni ja avatessani tietokoneen. Miksi ihmeessä olin lähtenyt mukaan tällaiseen? Päätin kuitenkaan olla lannistumatta. Tavallaan haaste kiehtoi minua jollain tasolla. En ollut koskaan ajatellut naisia sillä tavalla, mutta lukiossamme oli monia tyttöjä jotka saivat kyllä katseeni kääntymään. Kadehdin heidän itsevarmuuttaan ja kykyään kantaa vartalonsa kuin kuningattaret. Minä menin enemmänkin seiniä pitkin tai kuljin Jennan varjossa. Tsemppasin itseäni, tartuin hiireen ja sukelsin deittiportaalien maailmaan. Nainen etsii naista-ilmoitukset avasivat silmieni eteen aivan uudenlaisen maailman. Koska minulla ei ollut aikaa hukattavaksi otin rohkeasti yhteyttä moniin naisiin, esiinnyin kuitenkin keksityllä nimellä enkä kertonut olevani lukiossa. Uusi identiteettini oli historianopiskelija Aino, 22 vuotta. Klikatessani kohdan "seksiseuraa" minun täytyi kurkata että oveni oli varmasti kiinni ja vatsassani muljahti jännästi. Kuulin äidin hyräilevän keittiössä kun klikkailin naisviidakossa.

Kun tietokoneen näytölle ilmestyi ensimmäinen vastaus säpsähdin. Nainen asui vain muutaman kilometrin päässä minusta ja ehdotti tapaamista jo samalle illalle kotonaan. Tiesin, ettei tuntemattomien nettituttujen koteihin meneminen ollut järkevimpiä ideoita, mutta ajattelin ettei minulla ollut paljon muita mahdollisuuksia. Yritin olla miettimättä asiaa liikaa, etten vaan tulisi toisiin ajatuksiin, vaihdoin nopeasti imartelevampaan vaatetukseen, suihkautin hajuvettä ja lähdin kotoa. Äidille sanoin, että menisin Jennan kanssa kaupungille ja peitin valkoisen valheeni viattomalla hymyllä. Kun saavuin uudehkon rivitalon pihaan päähäni iski ajatus, ettei minulla ollut hajuakaan mitä sanoa ja miten edetä tässä uppo oudossa tilanteessa. Tiesin naisesta vain, että hän oli 27-vuotias sairaanhoitaja, joka piti naisystävänsä poissa ollessa hauskaa muiden kanssa. Soitin ovikelloa perhosia vatsassani ja huokaisin helpotuksesta kun oven tuli avaamaan ystävällisen näköinen farkkuihin ja t-paitaan pukeutunut ruskeahiuksinen nainen. "Moi, sä oot varmaan Aino", hän sanoi ja kohotti kulmiaan kysyvästi. Vastasin myöntävästi ja seurasin naista tilavan eteisen läpi tunnelmavalaistuun makuuhuoneeseen. "Sä voit kutsuu mua Pikeksi. Oisiksä halunnu jotain juotavaa?" Hänen poistuessa keittiöön katselin arasti ympärilleni. Makuuhuone oli sisustettu erilaisilla oranssin sävyillä ja seinillä oli alastonmaalauksia. Istuin upottavan pehmeälle parisängylle ja mietin mihin tilanteeseen oikein olinkaan joutunut. Olin pukeutunut valkoiseen pitsimekkoon ja mustiin ballerinoihin ja mietin kuinka kiltiltä näytinkään siinä istuessani tukka ponnarilla. Onneksi olin sentään laittanut huulipunaa. Pikke palasi siideritölkki toisessa ja olutpullo toisessa kädessään. Otin siiderin vastaan hymyillen ja mietin kuinka typerältä näytinkään. Kulautin makeaa juomaa ja tunsin kuinka se valui tyhjään vatsaani. Karautin kurkkuani ja sanoin "Tota, tää on mun eka kerta niinku naisen kanssa.

Et jos voidaan vaan, niinku, ettei puhuta vaan..." Lauseeni jäi kesken enkä tuntenut tarvetta saada sitä loppuun. Epävarmuuteni tuli varmasti hyvin selville. Pikke hymyili, nyökkäsi ja otti ison hörpyn oluestaan. Sitten hän käveli stereoiden luo ja laittoi soimaan musiikkia jota en tunnistanut. Musiikin rytmi sai minut hieman rentoutumaan. Pikke käveli luokseni, otti siideritölkin kädestäni ja asetti sen yöpöydälle. Sen jälkeen hän kumartui ylleni ja suuteli minua hitaasti istuen samalla sängylle viereeni. Suudelma tuntui kestävän ikuisuuden ja sen aikana rentouduin lisää. Piken kädet hakeutuivat pitkin selkääni. Yllätin itseni ottamalla kielen mukaan leikkiin. Kädet jatkoivat matkaa mekkoni alle ja pian valkoinen pitsiunelmani oli keploteltu pois päältäni. Pikke avasi rintaliivini yhdellä kädellä kesken toisen pitkän suudelman ja siirtyi sen jälkeen suutelemaan pieniä rintojani. Suudelmat johtivat nänneilleni, joita hän imi aluksi hellästi ja pian kovemmin. Yritin olla voihkimatta, mutta en voinut hillitä itseäni. Hän vilkaisi minua hymyillen ja tunsin punastuvani. Pian hän kaatoi minut selälleni sängylle. Huokaisin yllättyneenä ja kiihottuneena ajatuksesta mitä seuraavaksi tapahtuisi. Pikke otti pikkuhousuni varmoin ottein pois päältäni ja huomasin olevani alasti täysin tuntemattoman naisen makuuhuoneessa. En kuitenkaan ehtinyt ajatella pidemmälle kun hän jo alkoi nuolemaan pilluani samalla hivellen reisiäni. Kaappasin tyynyn selkäni taakse saadakseni paremman asennon. Kieli liikkui klitoriksellani ja sen lähialueilla välillä nopeasti ja välillä hitaasti. Hengitykseni kävi yhä raskaammaksi enkä voinut olla voihkimatta. En enää ajatellut koko vetoa, Jennaa tai mitään muutakaan. Olin vain tässä hetkessä, vieraassa makuuhuoneessa täynnä nautintoa. Kieli liikkui klitoriksellani ja pian mukaan tulivat myös sormet, jotka liukuivat sisääni. Pikke nousi ylös jatkaen sormettamista ja alkoi taas suutelemaan punattuja huuliani. Maistoin oman pilluni maun ensi kertaa ja se kiihotti minua entisestään. Naisen sormet jatkoivat työtään alapäässäni, nyt niitä oli ainakin kolme tai neljä, en pysynyt laskuissa. Peukalo teki työtään klitoriksellani ja tunsin kuuman ihanan tunteen nousevan jostain sisältäni. Orgasmin hetkellä huokailin ja tärisin tuon tuntemattoman naisen sormet yhä pillussani. Olimme hiljaa ja katsoimme toisiamme. Palasin todellisuuteen, muistin Jennan kanssa lyömäni vedon ja hymyilin voitonriemuisesti. Pikke keskeytti ajatukseni ja sanoi hymyillen: "Nyt ois niinku mun vuoro."

Lisää eroottisia tarinoita: