Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Ei mikään tyttö enää...

 

Istuimme kaverini luona eräänä talvisena perjantai-iltana ja mietimme illan suunnitelmaa. Vaikutti siltä, että koko kaupunki oli lähestulkoon kuollut: missään ei ollut mitään kiinnostavaa kulttuurillista tapahtumaa, myöskään kukaan kavereistamme ei ollut tekemässä mitään tai heillä oli omia menoja. Hyvät ideat alkoivat olla lopussa kunnes kaverini lopulta päätti, että menisimme saunaan ja katsoismme mihin ilta meidät johtaisi. Laitoimme saunan lämpiämään ja kävimme hakemassa kaupasta kassillisen saunavirvokkeita. Löylyttelimme ihan ajan kanssa – kaljaa juoden ja shakkia jäähyllä pelaten. Useamman tunnin jälkeen, virvokevarastomme uhkaavasti huvetessa, aloimme tehdä lähtöä kaupungille. Päätimme, että tänä iltana tekisimme jotain erilaista. Otimme suunnaksi kaupunginosan, jossa emme yleensä pyörineet ja valitsimme ensimmäisen siedettävän näköisen halvan kaljan baarin. Istuimme tiskille ja aloimme kumoamaan tuoppeja samalla jauhaen niitä näitä. Jossain vaiheessa baariin käveli tämä keski-ikäinen nainen, hän käveli tiskille ja istui parin jakkaran päähän meistä. Kaverini Juha tiesi, että minulla oli ollut aikaisempia seikkailuja itseäni vanhempien naisten kanssa, ja niin kuin yleensä miesten kesken iltaa vietettäessä, jossain vaiheessa keskustelu aina kääntyy pillusta puhumiseen. Juha äkkäsi, että tämä nainen oli tullut baariin yksin ja alkoi kiusoitella minua, että heräisin vielä aamulla tämän vierestä. Katsoin naista ja naurahdin, että ”Enpä usko... toi taitaa olla vähän liian vanha jopa minulle”. Nainen oli selvästi yli neljänkymmenen, oman arvioni mukaan ehkä 43-vuotias - olin itse 27-vuotias. Kaverini nauroi, että ”Höpö höpö” ja jatkoi kiusoitteluani vielä hetken. Jatkoimme juopottelua ja kepeää jutusteluamme, kunnes Juha sai tekstiviestin eräältä tytöltä, jonka kanssa hänellä oli ollut pientä säätöä.

Juha kertoi, että kyseinen tyttö olisi halunnut alkaa seurustella hänen kanssaan, mutta hän itse ei ollut kiinnostunut mistään vakavammasta tämän tytön kanssa. Ilmeisesti kuitenkin nautittu alkoholi oli saanut Juhan pään pehmenemään ja kaipaamaan vastakkaisen sukupuolen läheisyyttä. ”Musta tuntuu, että mun täytyy kattoo tää kortti. Pahastutko kovasti jos lähden?”, hän kysyi. ”En todellakaan, miehen täytyy tehdä mitä miehen täytyy tehdä”, vastasin. Juha joi vielä tuoppinsa loppuun ja turisimme hetken ennen hänen lähtöään. Aloin olla jo ihan hyvässä tuiskeessa, mutta koska seuraava päivä oli lauantai eikä minulla ollut mitään sovittua tekemistä, päätin vielä jäädä ja tilata itselleni yhden tuopin. Katsoin tuota yksinäistä naista uudemman kerran ja totesin mielessäni, että eihän tuo nyt niin pahan näköinen ole – ihan normaali keski-ikäinen nainen. Hänellä oli pitkät vaaleat aavistuksen kiharat hiukset ja kantikkaat mustilla sangoilla varustetut silmälasit. Ne lasit istuivat todella hyvin hänelle ja saivat hänet itse asiassa näyttämään melko puoleensa vetävältä. Muistin Juhan piikittelyt heräämisestä aamulla tuon naisen vierestä. Naureskelin itsekseni ja totesin, että miksipä ei, voisihan sitä kokeilla puhua hieman pehmeitä. Hivuttauduin lähemmäksi ja avasin keskustelun komentoimalla jukeboksissa soivaa kappaletta, nainen tarttui kommenttiini ja aloimme keskustella kyseisestä kappaleesta ja musiikista yleisesti.

Otimme vielä toiset juomat ja jatkoimme yleistä tyhjänpäiväistä lätinää kunnes baarissa tuli valomerkki ja henkilökunta alkoi häätämään ihmisiä ulos. Lähdimme baarista yhtä aikaa ja kävelimme samaan suuntaan taksitolpalle päin. ”Mihin sä oikein oot matkalla?”, nainen kysyi, kuin ihmetellen miksi kävelin samaan suuntaan hänen kanssaan. ”Kotiin”, vastasin. ”Sama, toivottavasti tolpalla ei oo ihan kauhea jono”, hän sanoi. ”Niin, ellet sitten haluaa jatkaa tästä minun luokseni?”, sutkautin. Nainen pysähtyi, katsoi minuun ja kysyi ”Ootsä ihan tosissas?”, hämmentynyt ilme kasvoillaan. ”Oon oon”, sanoin humalaisen huolettomasti, tarrasin hänestä kiinni ja suutelin häntä. ”Mutta sä oot niin nuori! Mitä sä oikein näet tällaisessa vanhassa naisessa?”, hän jatkoi ihmettelyään. ”No ikähän on vaan numero”, sopersin mitä ensimmäisenä mieleen tuli. ”Mutta, enhän mä ees tiedä sun nimeäs?”, hän kysyi kuin miettien oliko koko tilanne edes todellinen. ”Olli, hauska tutustua”, sutkautin ja jatkoin ”Eiköhän lähdetä”. Suuntasimme taksijonoon ja otimme mittarin luokseni. Saavuttuamme luokseni tää nainen katsoi hieman ympärilleen ja ihmetteli kysyvään äänensävyyn ”Vai tämmöinen paikka. Onks tää sun panoluola? Tännekö sä aina rahaat naisia pantavaks?”. ”Tännepä hyvinkin”, vastasin kun en muutakaan keksinyt ja ajattelin, että olipas vähän huolimaton komentti häneltä. Jätin kyseisen kommentin kuitenkin omaan arvoonsa. Tartuin hänestä kiinni ja suutelin häntä. Hän vastasi suudelmaan ja sanoi, että anna mulle hetki ja hävisi vessaan. Vedin itseni alasti ja kömmin sänkyyn odottelemaan. Hetken päästä hän saapui takasin huoneeseen ja sammutti valot.”Tänne sieltä”, komensin. Hän riisui housut jalastaan ja tuli viereeni sängylle makaamaan. Aloimme suudella ja työnsin käteni hänen pikkupöksyihinsä, alkaen hieroa hänen häpyhuuliaan ja työnnellä ujosti sormea hänen sisäänsä. Kohta, riisuin alushousut hänen jalastaan ja levitin hänen jalkansa. Kävin hänen reisiensä väliin polvilleni ja aloin työntyä hänen sisäänsä. Jestas, että on märkä pillu, ajattelin alkaessani liikutella itseäni hänen sisällään. Nainen alkoi ynähdellä hiljaa.

Hetken hitaasti työnneltyäni nostin hänen jalkansa olkapäilleni, nojauduin hänen ylleen käsieni varaan ja aloin nostaa tahtia. Nainen kostui koko ajan enemmän ja hän alkoi huokailla yhä äänekkäämmin. Hän oli niin märkä, että pumppaillessani sisään ja ulos hänen pillunsa alkoi litistä. Yhtäkkiä tunsin, että hänestä suihkusi päälleni nestettä. Mietin, että kusiks toi just mun päälle vai onks tää sellainen squirtteri. Allamme olevassa lakanassa oli iso märkä läntti. ”Tulitko sä just?”, kysyin laskeutuessani takaisin polvilleni. Sain nyökkäyksen vastaukseksi ja jatkoin vielä hetken työntelyä hänen sisäänsä. Olin kuitenkin niin kännissä, että en pystynyt saamaan orgasmia, joten lopetin ja kävimme nukkumaan. Heräsin aamulla siihen kun nainen kävi vessassa. Vessasta takaisin tullessaan hän kömpi viereeni ja huomasi, että olin hereillä. Minua väsytti vielä, joten ummistin silmäni ja painoin pään tyynyyn. Nainen oli erimieltä. ”Nyt, et nuku!”, hän tokaisi tomerasti ja tarttui kullistani kiinni ja alkoi imeä sitä. Hän sai huomioni ja olin hetkessä kanki kovana. Kovetettuani täyteen mittaani, hän tuli kylkeeni makaamaan ja kuiskasi korvaani ”Haluan katsella, kun sä runkkaat”. Tartuin kullistani ja aloin vedellä sitä hänen herkeämättä katsellessa vierestä. Hän ilmeisesti tunsi jonkin verran syyllisyyttä edellisillan tapahtumista ja siitä, että oli lähtenyt matkaani. ”Sä oot niin nuori”, hän sanoi ja kysyi ”Kuinka vanha sä oikein oot? Kahdeksantoista?” ja jatkoi tuumaamalla ”Oot varmaan nuorempi kun mun poika”. Tuhahdin itsekseni: Ok, tiedän, että olen aika nuoren näköinen, mutta luuleeko toi tosiaan, et oon kahdeksantoista? En halunnut kertoa oikeaa ikääni, vaan annoin hänen kuvitella mitä halusi ja vastasin kysymällä ”Kuinka vanha sä sitten olet?” ”49”, kuului vastaus. Wou, no nyt kyllä tuli naarattua kypsä paisti, ajattelin itsekseni ja sanoin ”Näytät paljon nuoremmalta” ”Kiitos”, hän vastasi. Aikani itseäni vemputettuani, nousin polvilleni sängylle ja käänsin naisen mahalleen makaamaan. Kiipesin hänen päälleen ja aloin työntyä hänen sisäänsä takaapäin. ”Ei sinne”, kuuluivat sanat. Olin näköjään vahingossa yrittänyt pistäytyä kylään väärään osoitteeseen. Kun oikea kolo oli löytynyt nousin kyykkyyn ja aloin hyvällä sykkeellä pumpata häntä hartioista kiinni pitäen ja vauhtia lykkien. Hetken päästä tunsin, että lemmenmehuni alkaisivat virrata pian. Laskeuduin alas polvilleni ja hänen paidan helmasta rutistaen jatkoin lykkimistä kunnes tunsin purkautuvani. Vedin ulos ja purkauduin hänen alaselkänsä päälle samalla itseäni runkaten ja henkeäni haukkoillessa. Tultuani kävin hakemassa tukon vessapaperia ja pyyhin lastit hänen selästään ja kävin sängylle hänen viereensä makaamaan. Emme puhuneet juurikaan, makasimme vain vierekkäin. Hetken päästä nukahdimme uudestaan. Kun heräsin nainen oli lähtenyt.

Lisää eroottisia tarinoita: