Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

MILF on kypsän naistyypin ikoni

 

Milf tarkoittaa hehkeää, kypsää naista, jolla yleensä on myös lapsia. Termi on lyhenne englanninkielisistä sanoista Mother I'd Like (to) Fuck ("äiti, jota haluaisin naida") ja sillä viitataan yleensä jo nuoruuden ohittaneisiin, aikuisiin naisiin, joita erityisesti nuoret miehet pitävät hyvin eroottisina ja ihannoivat. Lyhenne on alunperin saanut alkunsa nuorten, lukioikäisten poikien keskuudesta, jotka ihastelivat toistensa itsestään huoltapitäviä sekä hyvännäköisiä kotiäitejä. Vaikka nykyään termiä käytetään yleisesti lähes kaikenikäisten miesten keskuudessa, se on edelleen suosittu nuorison joukossa kuvaamaan erityisen hehkeää aikuista naista tai äitiä. Milf on tullut tarkoittamaan kaikkia kypsiä, hehkeitä, eroottisesti vapautuneita naisia, jotka eivät pelkää itseään ja omaa seksuaalisuuttaan. Milf on hyvin arvoa antava termi, jota käytetään vain niistä naisista, jotka ovat kypsyessään muuttuneet erityisen hekumallisiksi ja nostattavat täten seksuaalisia tuntemuksia myös hyvin nuorissa pojissa ja miehissä.

Milf vs. puumanainen

Kypsiä, seksuaalisesti vapautuneita ja rentoja naisia on pyritty kuvaamaan erilaisin ilmaisuin ja sanoin kautta aikojen. Vaikka joskus aiemmin aikuisen naisen seksuaalisuutta on saatettu vähätellä ja halventaa erilaisin negatiivisin ilmaisuin, nykyään se saa arvoa siinä missä on sitä ansainnutkin. Milfin lisäksi suomenkielessä kuulee usein käytettävän aikuisista, vanhemmista ja seksuaalisesti aktiivisista naisista sanaa "puuma". Mitä eroa on puumalla ja milfillä? Siinä missä puuma-nimitys saattaa herättää kuulijassa hieman negatiivisia mielikuvia nuoria poikia saalistavasta kissanaisesta, milf kääntää tapahtumat toisinpäin: milf on nainen, jota nuoret automaattisesti himoitsevat ja haluaisivat rakastella. Jos siis kuulet itseäsi kutsuttavan milfiksi nuoren miehen sanomana, ota se suurena kohteliaisuutena. Se nimittäin kertoo vetävyydestäsi nuorten miesten silmissä ja he kokevat juuri sinut haluttavaksi ja kiinnostavaksi seksuaalisessa mielessä. Herätät uteliaisuutta pelkällä omalla olemuksellasi yrittämättä tyrkyttää tai tarkoituksellisesti vietellä tapaamiasi henkilöitä. Tai vaikka yrittäisitkin, onnistut siinä täydellisesti. Kypsän naisen seksuaalisuus on kohde monille vitseille sekä vähättelyille, mutta se on samalla voimakas, viehättävä ja mystinen ominaisuus naisessa. Jos olet tyytyväinen itseesi ja kehoosi, muutkin huomaavat sen. Itsevarma ja itsestään huoltapitävä nainen, jonka ei tarvitse enää todistella mitään kenellekään, on henkilö, johon on helppo ihastua ja tuntea seksuaalista vetoa. Se on myös ominaisuus milfin takana.

Asuuko sinussa hehkeä Milf?

Jokaisessa naisessa on vetovoimaa miesten silmissä. Milf on käsitteenä sana, joka kuvaa erityisesti niitä naisia, jotka osaavat rentoutua, olla aistillisia ja hehkeitä äitiydestään tai iästään huolimatta sekä nauttia omasta kehostaan ja seksuaalisuudestaan. Osa miehistä ja naisita tuntee erityistä vetovoimaa juuri elämää kokeneisiin naisiin - nuorien, kokemattomien naisten sijasta - ja osaa arvostaa varmuutta sekä sitä, että tiedät mitä haluat. Nykyään sekä mediassa että yksityiselämässä on ollut valloilllaan suuri trendi hehkuttaa ääneen aikuisten, kypsien ja kauniiden naisten hehkeyttä ja haluttavuutta. Vaikka klassinen skenaario siitä, kuinka äiti alkaakin kiinnostaa enemmän kuin tytär, ei olekaan sinällään mitään uutta, on kuitenkin seksuaalisen vallankumouksen kannalta upeaa, kuinka kypsä nainen saa ansaitsemaansa positiivista tunnustusta nykyään myös julkisesti. Haluatko siis olla oman elämäsi milf? Unohda liiallinen tyrkyttäminen ja ole sitä mitä olet - ja vapauta näin seksuaalisuutesi. Anna muille mahdollisuus haluta sinua ja pidä itsestäsi huolta. Oletko kiinnostunut milfistä? Kerro se hänelle suoraan. Hän tulee arvostamaan sitä. Ja jos lähipiirissä ei ole oikeanlaisia henkilöitä tarjolla, voit kokeilla rekisteröityä ilmaiseksi deittisivustolle, jossa sinua odottaa lukemattomat muut seurasta kiinnostuneet. Liity nyt – Flirtfair.fi ja löydä seksitreffit netistä!