Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Kiinnostaako kolmen kimppa? Nyt se on mahdollista!

 

Oletko aina haaveillut seksistä kahden, tai miksei useammankin henkilön kanssa samanaikaisesti? Tuntuuko kolmen kimppa kaukaiselta haaveelta, joka tuntuu mahdottomalta saattaa toteen? Kolmen kimppaa voi olla vaikea ehdottaa uusille tuttavuuksille, varsinkin kun me Suomessa tuppaamme olemaan melko ujoa kansaa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö moni sitä salaa haluaisi. Flirtfair.fi-deittisivustolla voit vapaasti puhua fantasioistasi ja löytää samanhenkistä seksiseuraa, ilman että täytyy arkailla minkään aiheen kanssa. Sinun ei tarvitse paljastaa halujasi edes lähimmälle tuttavapiirillesi, vaan voit huoletta chattailla Flirtfair:fi:ssä kenenkään saamatta tietää asiasta. Suomi on täynnä kokeilunhaluisia miehiä ja naisia, ja täältä jos mistä heitä löytyy!

Et ole yksin fantasiasi kanssa

Kolmen kimppa on perinteisesti mielletty miesten unelmaksi, mutta tutkimusten mukaan näin ei enää ole. Jopa 33% naisista haaveilee ryhmäseksistä. Itseasiassa Durexin vuonna 2012 tuottama tutkimus paljastaa, että kolmen kimppa on eurooppalaisten suosituin seksifantasia! Valitettavan harva kuitenkaan uskaltautuu elämään fantasioitaan tosielämässä, ja tuntee niiden olevan kiellettyjä ajatuksia, joista ei tulisi puhua ääneen. Miten todennäköistä on, että seuraavan viikonlopun baarireissulta mukaan taittuu kaksi seksikästä kolmen kimppaan halukasta naista tai miestä? Onneksi hätä ei ole enää tämännäköinen! Ryhdy nyt tuumasta toimeen, ja fantasiasi muuttuu todellisuudeksi nopeammin kuin huomaatkaan. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, mies taikka nainen, Flirtfair.fi on juuri oikea paikka sinulle etsiä jännitystä makuuhuoneeseen ja uutta tuulta seksielämääsi!

Vinkkejä kolmen kimppaan

  • Jos olet parisuhteessa, on tärkeää sopia yhdessä kenet valitaan osalliseksi kolmen kimppaan. Pohtikaa, haluatteko tutustua kolmanteen henkilöön paremmin etukäteen, vai lähteä leikkiin täysin tuntemattoman kanssa.
  • Kolmen kimppa vanhojen ystävien tai hyvien tuttavien kanssa voi alkaa kaduttaa myöhemmin, ja kiusallisia tilanteita saattaa syntyä. Tämän välttämiseksi valitse mieluummin sopivat henkilöt Flirtfair.fi:n laajasta valikoimasta, ja voitte itse päättää jatkuuko yhteydenpito pidempään vai jääkö tapaaminen yhteen kertaan.
  • Seksileluista ja apuvälineistä ei ole haittaa! Dildo ja liukuvoide kannattaa aina pitää käsien ulottuvilla.
  • Pitäkää huoli ehkäisystä. Uusien tuttavuuksien kanssa on hyvä käyttää kondomia.
  • Sopikaa etukäteen pelisäännöistä, älkääkö painostako toisianne mihinkään mikä ei tunnu kaikista osapuolista hyvältä.
  • Jakakaa huomionne tasapuolisesti, jotta jokainen pääsee nauttimaan, eikä tunne oloaan ulkopuoliseksi.
  • Unohtakaa kaikki estonne, pitäkää mieli vapaana ja nauttikaa tästä eroottisesta seikkailusta!