Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Kolmas pyörä

Minun ja mieheni avioliitto vaikuttaa varmasti täydelliseltä ulkopuolisten silmissä. Nauramme paljon, pidämme kädestä, pusuttelemme sekä halailemme. Vietämme paljon aikaa yhdessä ja jaamme samat unelmat. Yksi unelmistamme oli ostaa iso vanha talo ja remontoida se yhdessä. Tämä unelma toteutuikin ja nyt asustamme kauniissa kartanon omaisessa talossa, johon teimme pintaremontin ja sisustimme siitä oman näköisemme.

 

Talo on paljon suurempi kuin kahdestaan koiramme kanssa tarvitsisimme, eikä lapsien hankkiminen ole vielä suunnitteilla vähään aikaan. Molemmat olemme hyväpalkkaisessa mutta stressaavassa työssä, joten olemme melko paljon poissa kotoa, varsinkin viikolla. Ihanan talomme siistinä pitäminen alkoi käymään todella uuvuttavaksi varsinkin sen jälkeen, kun minut siirrettiin työpaikallani myös osittain valvoviin tehtäviin. Tämä johti siihen, että työpäiväni saattoivat joskus venyä pitkällekkin.

Talon remontoinnin, työpaineiden ja kaiken muun kiireen keskellä yhä jaksoimme pitää täydellisen parisuhteen kulissia yllä, vaikka todellisuudessa meillä ei niin kovin hyvin mennytkään. Lopulta päätimme tehdä asialle jotain ja vähentää päivittäisten stressin aiheiden määrää. Palkkasimme siivoojan pitämään huolen suurimmasta osasta talomme askareista. Kaupungissa oli monta ammattikorkeakoulua joten opiskelijoita on paljon. Ei siis ollut hankalaa löytää halukasta tekemään silloin tällöin töitä rahallista korvausta vastaan.

Laitoimme lehteen ilmoituksen ja saimmekin paljon puheluita. Suurin osa hakijoista oli tyttöjä, poikia ei kai niin siivoaminen innosta. Valitsimme kolme hakijoista jotka tulivat käymään luonamme “työhaastattelussa“. Kaikki kolme olivat yli 20 vuotiaita ja vaikuttivat hyvin vastuullisilta sekä luotettavilta. Ensimmäinen tytöistä, Mari, jäi kuitenkin erityisesti mieleemme. Hänen kanssaa oli helppo ja luonteva keskustella ja hän vaikutti motivoituneelta. Pienen pohdinnan jälkeen päätimme palkata hänet.

Ensimmäiset päivät näytin Marille taloamme ja kerroin mistä hän löytäisi siivoamiseen ja muihin askareisiin tarvitsemansa tarvikkeet.Mari muisti asiat helposti ja viikon kuluttua hän osasikin pitää hyvää huolta talosta sekä koirastamme. Minä ja mieheni taas saimme hieman aikaa parisuhteellemme. Onnea ei kuitenkaan kestänyt kauaa kun aloin huomaamaan miehessäni kummallista käytöstä. Marille puhuessaan hän saattoi katsoa tätä hieman liiankin intensiivisesti hölmö hymy huulillaan. Jossakin vaiheessa keskustelut siirtyivät Marin siivoamisesta myös muihin asioihin kuten Marin vapaa aikaan ja kouluun. Välillä he saattoivat jutella pitkänkin tovin naurun säestyksellä.

Kilpailija kotona

En mahtanut mieleeni hiipivälle mustasukkaisuudelle mitään. Onnistuin kuitenkin pitämään itseni aisoissa, olihan ajatus aivan älytön. Tulin kuitenkin pian toisiin aatoksiin. Eräänä iltana tullessani töistä kotiin kuulin keittiöstä astioiden kilinää ja naurua. Kun pääsin keittiöön näen mieheni ja Marin tiskaamassa astioita ja molemmat ovat märkiä ja yltä päältä vaahdossa. Heillä oli niin hauskaa, etteivät edes ensin huomanneet minua oviaukossa. Pian Mari kuitenkin pysähtyi, katsoi minuun ja hetken epäröinnin jälkeen tervehti minua hymyillen. -“Tämä likka on ihan holtiton näiden astioiden kanssa, piti vähän opettaa sitä“, mieheni sanoo nauraen. -“Hei, kyllä mä paremmin tiskaan kuin sinä!“, huudahtaa Mari ja roiskaisee vettä mieheni päälle. En oikein tiennyt miten reagoida, mutta päätin olla pahoittamatta mieltäni. Kävelin tyynesti jääkaapille ja tein itselleni hieman syötävää. Kysyin mieheltäni josko hän haluaisi myös ja hän liittyi seuraani pöydän ääeen. Emme juuri puhuneet mitään, mieheni katse oli lähinnä kiinnittynyt märässä paidassa tiskaavaan Mariin.

Marilla oli kieltämättä erittäin kaunis vartalo, jota märkä paita korosti liimautumalla hänen ihoaan vasten. Tummat kiiltävät kiharat oli kietaistu sotkuiselle ponihännälle josta suortuva jos toinenkin hapsotti riehumisen jäljiltä. Minun oli hankala suhtautua tilanteeseen ja sanoin meneväni nukkumaan, olihan ilta jo pitkällä. Yllätyksekseni mieheni tuli kanssani makuuhuoneeseen vaikka Marin työpäivää olikin vielä jäljellä. Epäilykseni olivat kuitenkin jo heränneet enkä saanut nukuttua kunnolla.

Seuraavana päivänä Marilla ei ollut siivousvuoroa ja minä päätin lähteä töistä aikaisin. Ajattelin sen olevan hyväksi parisuhteellemme ja halusin yllättää mieheni jotenkin. Ajaessani kotiin Yllätyin suuresti kun huomasin mieheni auton olevan jo pihassa. Ihmettelin asiaa hieman ja päätin mennä sisälle mahdollisimman hiljaa, ihan vain varmuuden vuoksi. Oven avatessani näen Marin kengät eteisessä ja sydämeni alkaa hakkaamaan. Otan korkokenkäni pois ja hiivin käytävää pitkin kunnes kuulen puhetta olohuoneesta. -“Mitäs pidät?“, kuulen Marin sanovan. Jähmetyn paikoilleni käytävälle. -“Ohh, näytät tosi hyvälle... Sinun pitäisi aina siivota nuo päällä“, mieheni myhäili. Kuulin Marin naurahtavan. Sydämeni hakkasi rinnassani ja yritin hivuttautua lähemmäs olohuoneen ovea. Ovenraosta näen Marin istumassa sohvalla. Hänellä on korkeat sukat, korkokengät ja lyhyt musta hame päällään. Mieheni seisoo kauempana ihailemassa tuota seksikästä ilmestystä. Ensin olin järkyttynyt, mutta sen jälkeen huomasin kuinka katseeni jäi viipymään Marin siroissa säärissä. Hän todella oli seksikäs ilmestys ja tunsin pienen värähdyksen kulkevan kehoni läpi.

Olin melko hämilläni reaktiostani. Toisaalta mieleni teki kävellä huoneeseen vihaisena ja vaatia selitystä, mutta toisaalta halusin jäädä oven taakse tarkkailemaan salaa ja odottaa tilanteen kehittymistä. Päätin jäädä seuraamaan tilannetta vielä joksikin aikaa, en vain saanut silmiäni irti Marin vartalosta. Olen aina pitänyt naisten vartaloa hieman seksikkäänä ja olen maininnut asiasta myös miehelleni. En ole kuitenkaan ikinä ajautunut naisen kanssa sänkyyn asti, vaikka kokeilunhalua löytyisikin. Nyt mieleeni juolahti hullu ajatus, että ehkä voisin kääntää tämän erikoislaatuisen tilanteen hyödykseni.

-“Olen todella iloinen, että löysimme sinut Mari, seksielämämme on jo kauan kaivannut piristystä“, kuulin mieheni sanovan. Hän oli kyllä aivan oikeassa. Emme olleet harrastaneet seksiä mieheni kanssa aikoihin ja kun harrastimme, se oli aina saman kaavan mukaista. -“Hihi, olen kyllä itsekkin haaveillut tästä aika kauan“, kuulin Marin kihertävän. “Toivon vain, että yllätys on Jaanalle mieleinen“, Mari jatkaa hieman huolestuneeseen sävyyn. -“Älä huoli, kaikki menee varmasti hyvin“, lohdutti mieheni ja alkoi hieroa Marin niskoja. Tiesin mieheni olevan erittäin hyvä hieroja ja huomasin kuinka myös Mari nautti. -“Mmmm tuntuupa hyvältä. Mihin aikaan Jaana tulee, en malttaisi enää odottaa“, kuulin Marin pohtivan. Siinä samassa alkoi tajuntaani iskostua mitä oli tapahtumassa. Sydämeni pumppasi jo niin lujaa, että pelkäsin sen kuuluvan olohuoneeseen asti. Tunsin kuinka hämmennys ja mustasukkaisuus väistyi himon tieltä katsoessani silmät kiinni hieronnasta nauttivaa Maria. -“En malta odottaa, että pääsen suutelemaan Jaanan punaisia huulia ja koskettamaan hänen upeaa vartaloansa“, Mari huokaili. Huomasin, kuinka miehenikin alkoi muuttua levotomaksi. Hän varmaan parhaillaan ajatteli, miltä minä ja Mari näyttäisimme yhdessä. Lopulta en voinut enää vastustaa kiusausta ja päätin astua olohuoneeseen.

-“Ai, tulit kotiin jo!“, mieheni huudahti hämillään ja käveli luokseni. “Minulla on sinulle, öh.. pieni yllätys“, hän jatkoi takellellen. Silmäni olivat yhä tiukasti kohdistettuna Mariin joka nyt selvästi jännittyneenä odotti reaktiotani. Tunsin kuinka joka soluni halusi koskettaa tuota ihanaa naista vain muutaman askeleen päässä minusta. Mari selvästi huomasi katseestani miten häntä himoitsin ja niin hän nousi ja alkoi kävellä minua kohti sukkanauhojen ja korkeiden korkojen kera. Vaikka hän oli minua nuorempi, hänestä huokui itsevaarmutta. Hän käveli suoraan luokseni, otti kädestäni kiinni ja laski sen hänen rinnoilleen. Hän katsoi minua hetken arvioivasti ja laski kätensä alaselälleni. Kevyesti hän veti minut luoksensa ja lähestyi kasvojani. Juuri ennen kuin huulemme koskettivat toisiaan hän pysähtyi. Hän selvästi antoi minulle tilaisuuden perääntyä, mutta tuntiessani hänen hengityksensä kasvoillani, en enää voinut vastustaa.

Yllättävä lopputulos

Varovasti tunnustelin hänen huuliaan omillani. Ne olivat todella pehmeät ja lämpimät. Aloimme suutelemaan entistä kiivaammin ja huomasin kuinka käteni alkoivat ahnaasti vaeltaa hänen vartaloaan pitkin. Marin iho oli lämmin ja sileä ja hämmästyin kuinka minulle tuli himo riisua hänen tiellä olevat vaatteensa.

Pian työnsin Marin istumaan sohvalle ja aloin hitaasti riisumaan silkkistä hametta päältäni. Alusvaatteeni olivat tumman siniset ja minulla oli jalassani mustat stay-up sukat. Mari selvästi piti näkemästään ja veti minut päällensä istumaan. Hänen kätensä vaelsivat ahnaasti vartalollani ja samalla hän suuteli rintojani. Huokaisin syvään ja samassa muistin mieheni. Ponkaisin seisomaan ja näin hänet istumassa tuolilla sohvan lähellä intohimoinen katse naulittuna meihin. Mieheni katsoi minua kysyvästi. -“Onko jokin hullusti?“, hän kysyi. -“Minä vain... tuota... onko tämä varmasti ok sinulle?“, sopersin ujosti. -“Kultaseni usko pois, minän todella nautin näkemästäni“, hän sanoi silmiini katsoen. Samassa huomasin hänen pullottavan etumuksen ja Mari huikkasi, että mieheni voisi kyllä myös riisutua jos haluaa. Samassa hän riisui oman mustan mekkonsa ja otti minusta kiinni takaapäin ja alkoi hyväillä rintojani. Käännyin ympäri ja suutelimme intohimoisesti kaatuessamme sohvalle. Huomasin mieheni riisuvan housunsa ja alkavan tyydyttämään itseään katsellessaan meitä.

Mari oli kokenut ja selvästi ollut naisen kanssa ennenkin, niin paljon varmemmat otteet hänellä oli. Riisuimme toisiltamme alushousut ja aloimme hyväilemään toisiamme. Menimme 69 asentoon sohvalle ja Marin osatessa rentoutua paremmin, hän myös tuli minua aikaisemmin. Olin melko ylpeä itsestäni ja Mari kehui minun olevan taitava naisten kanssa. Mari lupasi hoitaa myös minut loppuun asti ja asetuin kontalleni sohvan päätyyn marin alkaessa hyväilemään minua kielellään. Samassa mieheni tuli eteeni, kiskoin hänet lähemmäs ja otin hänet suuhuni. Mieheni katseli Maria ja minua ja liikuttaessa suutani edestakaisin hänen hengityksensä kiihtyi.

Kiihottavien visuaalisten ärsykkeiden johdosta ei kestänyt kauaa kun tunsin mieheni purkautuvan suuhuni. Tämä kiihotti minua entisestään ja vain hetkeä myöhemmin saavutin nautintoni huipun erittäin äänekkäästi voihkien. Maria hymyili minulle vienosti ja kysyi miltä tuntui. Olin niin pökerryksissä etten saanut sanaa suustani hetkeen -“Oih, se tuntui todella taivaalliselta“, kuiskasin hetken päästä. Keräsimme vaatteemme ja menin keittämään meille kupit kahvia. Kun menin keittiöön näin sivusilmällä kun mieheni halasi Maria ja kuiskasi kiitos tämän korvaan.

Joimme kupit kahvia ja Mari lähti pian kotiinsa. Vasta tämän jälkeen sain kuulla, että hän oli saanut vaihto-opiskelu paikan Espanjasta emmekä siis näkisi häntä enää. Samalla kun minulla oli hieman haikea mieli, olin myös helpottunut. Seuraava näkemisemme olisi saattanut olla hieman kiusallinen. Mieheni kertoi, että hän oli ollut myös todella huolissaan miten mahtaisin reagoida asiaan, mutta kaikki meni kuitenkin paremmin kuin hän oli odottanut. Avioliittomme sai kaipaamaansa piristystä ja seksielämämme oli parempaa kuin koskaan ennen.

Lisää eroottisia tarinoita: