Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Kokkikoulussa

 

Olin juuri muuttanut uuteen kaupunkiin työni perässä, enkä tuntenut sieltä vielä ketään. Uusi työni oli mielenkiintoista, mutta vapaa-ajallani tunsin itseni aluksi hieman yksinäiseksi. Olen aina ollut intohimoinen ruoanlaittaja, joten päätin osallistua ruoanlaittokurssille oppiakseni jotain uutta ja tutustuakseni samalla uusiin ihmisiin. Olen aina rakastanut espanjalaista tapaskulttuuria ja löysinkin tämän kurssin, jossa tutustuttiin kattavasti espanjalaiseen ruoka- ja viinikulttuuriin pienryhmässä. Kurssi koostui kuudesta peräkkäisestä torstai-iltaisin järjestettävästä lähiopetuskerrasta. Tunnit alkoivat aina luennolla, joissa opettajamme kertoi valmistettavien aterioiden ja nautittavien viinien taustoista ja historiasta, tämän jälkeen siirryimme opetuskeittiöön valmistamaan päivän aterioita ja lopuksi istuimme yhdessä pöydän ääreen maistelemaan tuotoksiamme. Meitä oli kurssilla yhteensä 11 oppilasta, viisi pariskuntaa ja minä. Opettajamme oli espanjalaissyntyinen keittiömestari - Miguel, joka oli asunut Suomessa 9 vuotta. Kurssi oli tosi hyvä, tunsin todella oppivani yhtä sun toista uutta ja saavani hyviä ideoita omaan ruoanlaittooni.

Myös ihmiset olivat mukavia, etenkin opettajamme Miguel. En tiedä johtuiko se siitä, että olin ainoa sinkku nainen kurssilla, mutta minusta tuntui, että Miguel antoi minulle enemmän huomiota kuin muille kurssilaisillle. Joka tunnilla hän tuli neuvomaan minua kädestä pitäen ja vitsailemaan niitä näitä. Myönnän kyllä, että myös omalla käytökselläni ja ulkonäölläni saattoi olla osansa asiaan. Olen aika flirttaileva tapaus ja kuulen usein, etenkin miehiltä kehuja ulkonäkööni liittyen. Nautin kuitenkin suunnattomasti saamastani huomiosta - sillä miesrintamalla minulla oli jo pidemmän aikaa ollut todella hiljaista - ja vastasin melko avoimesti hänen huomionosoituksiinsa. Kurssin viimeinen ilta sattui olemaan kiirastorstai ja tämän kunniaksi valmistimme erilaisia espanjalaisia pääsiäisruokia, listaltamme löytyi mm. Huevas de bacalao con piruletas de gambas y batata. Ja, koska oli kurssin viimeinen ilta ja seuraava päivä oli juhlapyhä, intouduimme istuskelemaan aterian päätteksi siivottuamme tavallista pidempään. Juttelimme niitä näitä ennen kaikkea ruokaan liitten ja Miguel kertoi meille kiehtovia tarinoita kotimaastaan ja aikaisemmasta elämästään. Illan pidetessä muut kurssilaiset hiljalleen yksi toisensa jälkeen lähtivät omille teilleen. Lopulta istuimme Miguelin kanssa kahdestaan kynttilän valossa viiniä juoden. Hän oli todella lämmin ja hauska persoona. Nautin todella hänen seurastaan, itse asiassa en edes muistanut koska minulla oli viimeksi ollut niin hauskaa. Miguel oli myös erittäin komea ja siinä kynttilän valossa hän näytti erityisen puoleensa vetävältä. Hänellä oli miehekäs parransänki, mustat nappisilmät ja veistokselliset kasvot, yhdistettynä urheilullisen jäntevään vartaloon. Aloin todella lämmetä hänen charmilleen. Hän puhui Suomea söpösti sössöttäen ja aina välillä keskustelun lomassa imitoin hänen sanavalintojaan kikatellen. Miguel vain hymyili minulle vienosti ja jatkoi hurmaavaa flirttaavaa tarinointiaan.

Jossain vaiheessa kävin vessassa siistiytymässä. Seisoin vessan peilin edessä korjaten kampaustani ja huulipunaa lisäillen. Mieleni oli pakahtua ajatellessani Miguelia, olin todella alkanut tuntea vetoa häntä kohtaan, mutta samalla mietin tunsiko hän samoin? Hän kyllä flirttaili avoimesti, mutta käsitykseni mukaan kaikki Etelä-Eurooppalaiset miehet ovat aika flirttejä. En ollut saanut miestä sitten viime kesän ja nyt oli jo huhtikuu. Mietin, että pitäisikö minun yrittää tehdä jonkinlainen pelinavaus ja miten hän mahdollisesti regagoisi tähän. Vai pitäisikö minun sittenkin vain olla oma asiallisen ystävällinen itseni ja odottaa josko jotain tapahtuisi hänen toimestaan. Hengähdin syvään, lisäsin vielä hieman aurinkopuuteria ja lähdin takasin ruokailuhuoneeseen. Huoneeseen takaisin tullessani levyltä soi jotain todella kaunista espanjalaista kitaramusiikkia, mutta en nähnyt Miguelia missään. Hetken ihmeteltyäni, kuulin Miguelin huikkaavan opetuskeittiön suunnalta ”Saara, olen keittiössä”. Menin keittiöön ja löysin Miguelin sieltä hääräilemästä. ”Ajattelin, että voisimme vielä maistaa hieman makeaa yöpalaa”, hän sanoi nähdessään minut. ”Joo, jes, ihanaa”, kiljaisin ja kävin seurailemaan hän puuhailuaan keittiön rosterisen työtason toiselle puolen. Hän kaatoi minulle lasillisen Torresin Moscatel Oroa. Nautiskelin tätä makeaa jälkiruoka viiniä ja katsoin kun hän kokosi meille kauniin jälkiruoka-annoksen jääkaapin löydöistä, mikä piti sisällään suklaaganachea, valkosuklaa-Baileysmoussea, kaakaocrumblea ja tuoreita mansikoita. ”Gracias!”, kiitin häntä, asettaessaan tämän upean näköisen luomuksen eteeni. ”De nada, senorita”, Miguel hymyili”. Otin lusikallisen kaikkea lautaselta löytyvää ja se maistui taivaalliselta.

Miguel kehotti minua kokeilemaan annosta yhdessä viinin kanssa. Kokeilin ja ne sopivat täydellisesti toisilleen. Miguel katsoi minuun ja sanoi ”sinulla jäi jotain tuohon”, osoittaen huultaan. Pyyhkäisin suupieltäni ja katsoin kysyvästi Miguelia. Hän hymyili ja tuli luokseni pöydän toiselle puolen. Hän ojentautui lähemmäksi ja pyyhkäisi peukalollaan suupieltäni ja nuolaisi suklaat sormestaan. Tämän jälkeen pysähdyimme kuin odottaen katsomaan toisiamme. Sitten Miguel sanoi ”siihen taisi vielä jäädä jotain” ja kurottautui lähemmäksi hellästi imaisten ylähuultani muutaman ohi kiitävän hetken ajan. Suljin silmäni ja ynähdin hiljaa. Tämän jälkeen hän irtautui hitaasti jääden odottamaan reaktiotani. Seisoin vieläkin silmät kiinni huulet töröllä. Avasin silmäni ja katsoin Miguelia odottavasti, en kuitenkaan malttanut enää. Tartuin hänen kasvoistaan kiinni ja vedin hänen huulensa vasten omiani ja aloimme suudella kiihkeästi. Aikamme suudeltuamme, Miguel tarttui pakaroistani nostaen minut syliinsä, kiedoin jalkani hänen ympärilleen ja jatkaessamme suutelua, hän kantoi minut ruokailuhuoneen pöydälle istumaan. Nostin käteni ylös ja Miguel veti kokkitakin päältäni.

Sitten hän alkoi hitaasti avata housun nappejani ja riisui farkut jalastani, samalla kun itse riuhdoin rintsikat päältäni. Hän riuhtaisi oman kokkitakkinsa pois päältään yhdellä nopealla liikkeellä, paljastaen treenatun ylärtalonsa. Sitten hän veti reiteni levälleen ja asettui niiden väliin, painaen kovan pullottavan etumuksensa lantiotani vasten. Kostuin tuntiessani sen sykkivän vasten häpykumpuani hänen farkkujensa läpi. Hän tarttui minua niskasta kiinni ja työnsi kielensä suuhuni suudellen minua, samalla hellästi rintojani hyväillen. Hetken kuluttua hän työnsi minut pöydälle makamaan ja riisui punaiset pikkuhousuni. Sitten hän pysähtyi hetkeksi tuijottamaan paljaaksi ajeltua jalkoväliäni. ”Se on kuin kaunis kypsä persikka”, hän totesi, ennen kuin alkoi antaamaan minulle kielihoitoa ahnaasti massuttaen. Saatuaan tarpeeksi, hän avasi vyön solkensa ja veti farkkunsa polviin ja alkoi runkkata itseään, samalla kondomia housun taskusta kaivaen. ”Ohh, onpa se valtava! Kuin greippiä pitelevä lapsenkäsi”, totesin mielessäni, katsellessani häntä kiihottuneena pöydällä maatessani. Hän asetti kortsun paikalleen ja reisistä kiinnipitäen veti minut lähemmäksi itseään aivan pöydän reunaan. Sitten hän työntyi varmoin ottein sisääni lanteistani kiinni pitäen ja alkoi pumpata minua hitain edestakasin liikkein. Huokailin syvään kiihotuksesta hänen täyttäessään minut kokonaan. Oih, se oli niin iso, että se ei edes täysin mahtunut sisääni juurta myöten.

Aloin voihkiä yhä äänekkäämmin, hänen tankatessaan minua. Miguel selvästi innostui äännellesäni nautinnosta ja alkoi survoa minua yhä kovempaa, kunnes hän yhtäkkiä pysähtyi ja nosti minut istumaan. Suutelimme kiihkeästi ja kiedoin käteni hänen ympärilleen. Hänen ollessan yhä sisälläni, hän nosti minut syliinsä ja alkoi keinuttamaan minua ylös ja alas. Minua ei koskaan aikaisemmin oltu pantu siinä asennossa. Se tuntui aivan mahtavalta ja aloin inistä kiihotuksesta hänen upotessaan syvälle sisääni. Sitten hän kantoi minut ruokailuhuoneen sohvan luokse, laski minut alas, käänsi ympäri ja painoi minut mahalleen makaamaan sohvan käsinojan päälle pylly pystyssä. Kiimasta sekaisin hän alkoi pumpata minua lähes väkivaltaisen vimmatusti lanteistani kiinni pitäen ja vauhtia lykkien. Meno oli niin kovaa ja hänen kullinsa niin iso, että se höykytys teki jo hieman kipeää. Nautin kuitenkin suunnattomasti ja hetken kuluttua tulin estottomasti huutaen. Miguel jatkoi vielä hetken säälimättömästi rytkyttäen kunnes tunsin hänen purkautuvan sykähdellen sisälläni, matalasti samalla karjahdellen. Tultuaan hän survaisi vielä pari kertaa värähdellen. Makasin sohvan reunan päällä huohottaen, Miguelin vetäytyessä hitaasti ulos sisältäni. Jalkojani kihelmöi. Hän nosti minut seisomaan, kietoi voimakkaat kätensä ympärilleni ja suuteli hellästi niskaani, kuiskaten ”Taisin vähän innostua.” Ynähdin herkästi ja käännyin ympäri suutelemään häntä. Suutelimme ja halasimme hetken toisiamme, ennen kuin aloimme pukea päällemme. Tehdessämme lähtöä, Miguel kysyi minulta pääsiäisen suunnitelmistani. ”Ei minulla ole mitään eritystä ole tiedossa, otan varmaan ihan rauhassa ja yritän tutustua uuteen kotikaupunkiini”, vastasin. ”Haluaistko huomenna tulla luokseni illalliselle”, hän kysyi silmää vinkaten. ”Toki, se olisi mukavaa”, kujertelin vastaukseksi, samalla tuumaillen, että tarjolla olisi varmaan ainakin isoa ja tulista chorizo-makkaraa...

Lisää eroottisia tarinoita: