Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Herkkuhetki keittiön pöydän ääressä

 

Salla oli aina pitänyt miehistä, jotka tietävät mitä haluavat, ja joilla on riuskat otteet. Hän oli suurehkon aikakausilehden vastaava päätoimittaja, menestyvä uranainen, eikä hän koskaan antanut miesten jyrätä ylitseen – paitsi makuuhuoneen puolella. Siellä Sallan sai kostumaan määrätietoinen, luja ote ja mies, joka ei epäröi ottaa haluamaansa. Petri oli juuri sellainen mies. Heidän välillään oli värinää alusta asti, eikä mennyt kauaakaan, kunnes se värinä kasvoi ja muuttui kuumiksi purkauksiksi. Heidän suudellessaan ensimmäistä kertaa toisten treffien päätteeksi Petri tarttui Sallaa molemmista ranteista ja työnsi Sallan kädet päättäväisesti tämän selän taakse. Hän piti ranteet lujasti, mutta hellästi lukittuna koko suudelman ajan, niin ettei Salla voinut juuri tehdä muuta kuin ottaa vastaan Petrin halukkaat huulet. Petri tutki ja näykki Sallan huulia määrätietoisesti muutaman kutkuttavan hetken ajan, mutta sen jälkeen hän kiitti kohteliaasti treffeistä ja lähti muitta mutkitta tiehensä. Se sai Sallan odottamaan seuraavaa tapaamista jo valmiiksi kiihottuneena. He olivat sopineet, että Petri hakisi Sallan autolla tämän kotoa. Tapaamisen tarkemmista yksityiskohdista ei ollut vielä puhuttu, sillä molemmat tiesivät sanomattakin, mitä tulisi tapahtumaan. Sallan istuessa etupenkille Petri laski oikean kätensä tämän reidelle, hiukan soveliasta korkeutta ylemmäs. Se riitti. Salla tunsi alushousujensa kostuvan. Petri parkkeerasi kerrostaloasunnon pihaan. ”Missäs me ollaan?” kysäisi Salla hiukan naurahtaen. ”Mennään mun kämpille”, Petri vastasi ja veti käsijarrun päälle. Eipä tässä ihan perinteisiä kahvitreffejä odotettukaan, hymähti Salla hiljaa mielessään, ja käveli Petrin perässä kohti alaovea. ”Otatsä jotain?” kysyi Petri heittäessään avaimet rennosti eteisen sivupöydälle. Asunto oli siisti, mutta poikamiesmäisen niukasti sisustettu. Salla seisoi keskellä eteistä vilkuillen uteliaana ympärilleen, joten Petri suuntasi keittiön puolelle keittämään kahvia.

Kunnon päiväkahvit näistä tulisikin… Kahvittelun lomassa juteltiin kaikenlaisista asioista: työkiireistä, tosi-tv-ohjelmien typeryydestä tai kerrostaloasumisen hyödyistä ja haitoista. Sallan oli vaikea keskittyä, sillä koko ajan Petri piti kättään kevyesti hänen reidellään ja katsoi kiinteästi suoraan silmiin. Kun kahvikuppien pohja alkoi lähestyä, alkoi Petrin käsi samalla kivuta vähitellen ylöspäin. Kun se saavutti päämääränsä, Salla ynähti hieman, mutta ei muuten kommentoinut häpykummulleen yltäneitä halukkaita sormia mitenkään. Molemmat tiesivät pelin kirjoittamattomat säännöt. Petri alkoi kevyesti hieroa häpykumpua kahdella sormellaan, samalla jatkaen juttuaan naapurien häiritsevistä huilunsoittoharjoituksista. Salla yritti pysyä mukana keskustelussa, mutta keskittyminen kävi yhä vaikeammaksi varmaotteisten sormien painautuessa yhä tiiviimmin farkkujen etumukseen. Lopulta Sallan oli pakko kääntää katseensa Petrin kasvoista. Silloin Petri nousi tuoliltaan ja kiersi pöydän ympäri asettuen seisomaan Sallan eteen. Hän tarttui kiinni Sallan leuasta ja käänsi tämän kasvot kohtaamaan omansa. ”Katso muhun, nainen.” Sallalta teki niin kuin käskettiin, ja hänen huuliltaan pääsi vaimea, kiihottunut voihkaus Petrin oikean käden noustessa ensin hänen kaulalleen ja liukuessa siitä määrätietoisesti hivelemään kaula-aukkoa. Sallalla oli pyöreät, kauniisti kaartuvat rinnat, jotka push-up-rintaliivit nostivat houkuttelevasti esille. Ne kohosivat tyylikkään paidan laajan kaula-aukon suulle kahtena herkullisena kurvina. Petri antoi etusormensa kulkea ensin vasemman ja sitten oikean rinnan ylitse, ylös alas, pidellen toisella kädellään Sallan kasvoja ja katsoen tätä yhä silmiin. Petri oli suuri ja roteva mies, lähes kaksi metriä pitkä, joten hän nosti kevyesti Sallan vyötäröstä pidellen tuoliltaan ja istutti tämän sen sijaan keittiön pöydän reunalle. Hän veti Sallan reidet sen verran levälleen, että sai asetuttua mukavasti niiden väliin. Kova, pullottava etumus painautui lujasti Sallan lantiota vasten. Mies oli kunnon kokoinen muutenkin kuin pituudeltaan. Salla tunsi miehen sykkivän jo kiihkeästi itseään vasten.

Petri asetti toisen kätensä Sallan niskaan ja toisen alaselkää vasten, ja veti naisen kiinni itseensä. Sitten hän tarttui naisen paidanhelmaan ja nosti sitä ylöspäin; nainen nosti kätensä ylös ja antoi vastustelematta miehen riisua paitansa. Näky oli kiihottava: pyöreät rinnat olivat tarjolla rintaliivien kupeissa kuin omenat vadilla. Petri avasi rintaliivien hakaset, ja alusvaatteen alta paljastuivat laajat nännipihat ja kosketuksen alla kivikovaksi muuttuvat nännit. Petri otti Sallan tiukkaan niskaotteeseen ja työnsi kielensä halukkaana odottavaan suuhun. Toinen käsi puristeli antaumuksellisesti molempia rintoja ja leikitteli nänneillä, jotka olivat kutkuttavan herkät. Niiden nipisteleminen sai Sallan säpsähtelemään. Kun Petri oli koetellut rintoja kyllikseen, hän työnsi Sallan pöydälle selälleen makaamaan. Petri kokeili taas sormellaan farkkujen etumusta ja hymyili Sallalle viekkaasti, kun totesi sen kuuman kosteaksi. Hän avasi vyönsä soljet ja riisui ensin omat farkkunsa, sitten Sallan. Hän otti kondomin esiin ja rullasi sen paikoilleen. Nainen makasi keittiön pöydällä Petrin edessä, ja asento toi pyöreät lanteet kutsuvasti esiin. Petri tarttui Sallaa vyötäröstä ja veti tätä lähemmäksi Sallan levittäessä jalkojaan hiukan enemmän. Pöytä oli juuri sopivan korkuinen, jotta Petrin oli helppo työntyä sisään ja ulos pidellen naista paikallaan vyötäröltä kiinni pitäen. Pöytä notkui miehen nauttiman herkkuaterian painosta hänen työnnellessään tasaiseen, mutta aluksi rauhalliseen tahtiin sisään ja ulos. Tunne sai hymyn molempien kasvoille. Petri vetäytyi ulos ja pyöräytti Sallan mitään sanomatta ympäri. Takapuoli työntyi esiin niin herkullisen runsaana, että Petri ei voinut olla läimäyttämättä toista pakaraa kevyesti kämmenellään. Läimäys sai Sallan voihkaisemaan, mikä innosti Petriä entisestään.

Työntyessään sisään hän piti tiukan otteen molemmista pakaroista ja läimäytteli niitä vuorotellen. Naisen kiihkeä mouruna yltyi miehen työntelytahdin kiihtyessä. Salla kurottautui hieman käsiensä varaan, mikä sai selän kaartumaan seksikkäästi. Petri tarttui Sallaa kevyesti pitkistä, tummista kiharoista ja taivutti siten niskaa yhä enemmän kaarelle. Tässä asennossa nainen oli niin herkullinen näky, että Petri ähkäisi kiihottuneena ja työntyi Sallaan niin syvälle kuin pääsi. Naisen kiihottuneesta vikinästä päätellen huippuhetki oli lähellä, joten Petri antoi pakaroille kunnon läimäytyksen ja antoi mennä. Pöytä jytkytti rytmikkäästi lattiaa vasten, mutta pian naisen huudot peittivät jytinänkin alleen. Naisen ulvoessa lähes suoraa huutoa mies purkautui sisään parilla voimakkaalla vedolla. Salla makasi mahallaan keittiön pöydällä ja huohotti raskaasti. Mies vetäytyi ulos antaen takapuolelle vielä muutamat hyväksyvät taputukset. Naisen ymmyrkäisestä ilmeestä näki, että tämä oli tullut tyydytetyksi. Petri pyyhkäisi lempeästi kasvoille valahtaneet, hikiset hiussuortuvat Sallan kasvoilta ja silitti hetken tämän päätä. Sitten hän hymyili Sallalle lähtiessään viemään käytettyä kondomia vessan roskakoriin. Salla hymyili takaisin. Kun Petri palasi, Salla istui keittiön pöydällä yhä alasti ja vähän hämmentyneen näköisenä. Petri veti kalsarit ja housut jalkaansa ja meni sitten naisen luokse. Hän antoi käsiensä laskeutua hitaasti rintojen sivuilta lantiolle ja siitä vyötärölle. ”Onks sulla nälkä?” hän kysyi hymyillen. ”No tulihan tuossa kieltämättä aika nälkä”, Salla vastasi kujeilevasti mutta vähän hämillään. Petri poimi Sallan paidan lattialta ja ojensi sen naisen käteen. ”Niin mullakin. Vois tilata vaikka pitsaa. Mitä sä otat?” Salla kuunteli vaatteita pukiessaan, kuinka Petri tilasi kaksi pitsaa kotiinkuljetuksena. Hän hymyili itsekseen, sillä hän tiesi, että oikeastaan vaatteiden takaisin pukeminen oli vähän turhaa touhua. Äskeinen nopea pano keittiön pöydällä ei varmasti tulisi jäämään illan viimeiseksi, joten muutakin hyvää kuin pitsaa oli vielä odotettavissa.

Lisää eroottisia tarinoita: