Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Flirt – seksuaalista teerenpeliä!

Tekeekö mielesi kokea tulikuuma flirt? Kaipaatko arkeesi vaihtelua flirttailun ja kuuman seksin merkeissä? Siinä tapauksessa olet totisesti oikeassa paikassa. Täällä voit löytää ja kokea, kuinka nettitreffit voivat parantaa elämääsi tällä saralla? Yhteisömme seikkailunhaluisille jäsenille villi ja kuuma flirt on elinehto ja he haluavat harjoittaa sitä sinunkin kanssasi! Olipa sinulla mielessäsi esimerkiksi parinvaihto tai pelkkä vanhankoulukunnan pano, niin tulet ilahtumaan, sillä täältä löydät kaiken, mitä tulit etsimään. Testaa ensin, minkälaisten ihmisten luokse kuuma flirt sinut johdattaakaan. Tämän johdosta voit hypätä sitten johonkin mieltä, ja jotain muutakin, ylentävään eroottiseen seikkailuun. Ei kannata jättää yhtään kiveä kääntämättä, mikäli sinua kiinnostaa vastakkainen sukupuoli. Anna flirtin viedä mennessään!

Onko sinulla flirt hallinnassa?

Viriili ja leikittelevän seikailunhaluinen jäsenistömme takaa, että yhteisöstämme löytyy villi flirt -kumppani ihan jokaisen makuun. Etsitpä sitten vaikka rajua seksiä tai esimerkiksi kumppania kuumaakin kuumempaan kolmen kimppaan, löydät jäsentemme parista seuralaisen, tai useamman, juuri sinun makuusi. Flirt ei olekaan koskaan ollut näin helppoa ja yksinkertaista! Unohda siis puuduttava, kallis ja aikaa vievä baareissa luuhaaminen ja aloita kuuma flirt ja tuliset seksiseikkailut jo tänään netin välityksellä. Ryhdy ensin vaikka viettelevä webchat apunasi keskustelemaan ja siirry siitä sitten luonnollisesti makuuhuoneen puolelle. Kuuma seikkailu saa elämän näyttämään entistäkin valoisammalta. Kaiken saa aikaan taka-ajatuksia sisällään pitävä tuhma flirt...

Flirt piristää kehoa ja mieltä

Mutta mitä flirt oikeastaan on? Yksinkertaisesti sanottuna Flirtti on seksuaalisen kiinnostumisen näyttämistä. Se on viatonta ja kuuluu olennaisesti ihmisten väliseen kanssakäyntiin. Jokaisella on siihen oikeus. Nyt sen käyttämisen reviiriä on laajennettu entisestään tänne nettiin. Ihmiset odottavat sinun flirttailevan ja tekevät sitä sinullekin. Flirtti voi toki johtaa siihen, että pian sinulla on treffit seksikkään naisen kanssa, mitkä johtavat järisyttävän ihaniin petipuuhiin. Toki se voi olla myös tyystin viatonta, tosin ei täällä. Olipa sinulla mielessä minkälainen flirt tahansa, seikkailunhaluiset jäsenemme tekevät toiveistasi totta. Täällä nimittäin flirttailu on vapaasti sallittua kaikenkokoisille ja -mielisille. Unohda tylsät deittipalvelut ja lähde etsimään vaikkapa pk-seuraa tai deittikumppania leffassa käymistä varten. Sen jälkeen drinkeille ja ties minne. Nosta Flirt kunniaan!

Vinkkejä netissä flirttailuun

Alta löydät vinkkejä joiden avulla onnistut flirttailussa.

1. Rohkea rokan syö!

Lähtökohtana flirttailulle on, että uskaltaa flirttailla. Ole itsevarma ja ota riskejä. On myös erittäin tärkeää olla innostunut ja positiivinen. Ketään ei kiinnosta tutustua mitäänsanomattomaan hapannaamaan.

2. Aloita rohkeasti keskustelu

Flirttailussa kaiken alku on keskustelun avaamisessa. Yritä lukea tilannetta ja kiinnostuksen kohdettasi ja tee johtopäätökset keskustelun avaamiseksi näihin perustuen. Taktiikoita on monia. Joskus hyvä ratkaisu on mennä suoraan asiaan ja esitellä itsensä luontevasti ja jatkaa keskustelua tästä eteenpäin. Toisinaan taas toimivampaa on kertoa kiinnostuksen kohteelle jokin kohteliaisuus tai avata peli jollain ajankohtaisella tai hieman eriskummallisella huomiolla. Huomiota herättävät kepeät aiheet ovat yleensä loistavia keskustelun avaamisessa, kun taas uskontoon ja politiikkaan liittyviä aiheita kannattaa välttää.

3. Muista hymyillä

Hymy tarttuu ja rikkoo jännitteitä. Hymyilemällä myös osoitat kiinnostuksen kohteellesi, että olet hänestä kiinnostunut. Netissä flirttaillessa hymyily on usein haastavaa, mutta myös hymiöillä pystyy tiettyyn pisteeseen asti ilmaisemaan itseään. Varo kuitenkin ettet vahingossa anna itsestäsi jotain muuta kuvaa mitä tarkoitit.

4. Leikittele ja pidä hauskaa

Leikkisyys ja spontaanius auttavat luomaan oikeanlaista rentoa tunnelmaa. On myös tärkeää, että osoitat oman epätäydellisyytesi esimerkiksi pienen itse ironian avulla. Rosoisuus tekee sinusta helpommin lähestyttävän ja auttaa keskustelukumppaniasi rentoutumaan.

5. Kiinnitä huomiota keskustelun dynamiikkaan

Keskustelun edetessä on tärkeää, että et pelkästään omaksu kuuntelijan tai puhujan roolia, vaan sinun tulisi löytää tasapaino näiden välillä. Flirtaillessa ja uusiin ihmisiin tutustuessa on aluksi tärkeää säilyttää tietty salaperäisyys mielenkiinnon ylläpitämiseksi. On kuitenkin tärkeää, että annat itsestäsi ja kerrot asioita itsestäsi toiselle, jotta tämä pystyy muodostamaan mielipiteen sinusta. Älä silti selosta koko elämäntarinaasi, sillä haluathan ennen kaikkea saada lisätietoja seuralaisestasi.

6. Ole kohtelias

Kohteliaisuus on aina hurmaavaa ja varma tapa viehättää toista. Älä kuitenkaan sorru yliampuvaan siirappisuuteen, epäaitous paistaa läpi. Yritä olla luonnollinen ja muista kotikasvatus.

7. Älä ammu yli

Myös flirttailulla on rajansa ja jatkuvalla flirttaamisella on suuri todennäköisyys kääntyä itseään vastaan. On siis tärkeää oppia tunnistamaan milloin kannattaa lopettaa. Flirttailu tulisi lopettaa siinä vaiheessa kun kaikki on vielä hyvin. Kun flirttailun tajuaa lopettaa ajoissa, on myös todennäköisempää, että vastapuoli kiinnostuu sinusta enemmän.