Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »
Eroottiset tarinatTäällä voit lukea eroottisia fantasia tekstejä sekä seksikkäitä tarinoita tosielämästä. Inspiroidu tarinoistamme ja saa uusia vinkkejä miten saada kumppanisi nautinnon pauloihin. Päivitämme uusia tekstejä sivustolle joka viikko, joten tulethan takaisin lukemaan uusimmat ja kuumimmat eroottiset tarinat. Julkaisemme myös jäsentemme lähettämiä eroottisia tarinoita ja kokemuksia.
  kolmas pyöräKolmas pyörä

  -“Olen todella iloinen, että löysimme sinut Mari, seksielämämme on jo kauan kaivannut piristystä“, kuulin mieheni sanovan..

  risteilylläRisteilyllä

  Kyllähän sen tietää millaisia laivaristeilyt ovat. Varsinkin kun jätkäporukalla mennään...

  HotelliseksiHotelliseksi

  ”Tatjana, hauska tavata”, kuulen hyvin vahvan venäläisen aksentin korostamana tulevan lauseen joka saa yhtäkkiä huomioni pois alkoholista..

  KimppakivaaKimppakivaa

  Olin todella kiihottunut saamastani huomiosta ja yksi pojista sen taisikin arvata vihjailevasta hymystä päätellen..

  Luonnon helmassaLuonnon helmassa

  Heinäkuun loppupuolella, kun valokuvauskurssimme läheni loppuaan, keskustelun aiheeksi nousi yhteinen retki hieman kauemmas pohjoisen kauniin luonnon pariin.

  Kaverin luona yökylässäKaverin luona yökylässä

  "Sori kun mä tälleen vähissä vaatteissa täällä, mulla ei tosiaan ollut aavistustakaan että täällä on joku kotona....“, sanoin ujosti.

  RioSeikkailu Rio de Janeirossa

  Viidentenä iltana koin kuitenkin sellaisen seikkailun, jota muistelen yhä vieläkin yksinäisinä iltoina peiton alla...

  HierojallaHierojalla

  Pieni jännite muuttuu hyvin usein kiihottumiseksi, varsinkin jos on kyse kokovartalohieronnasta...

  Muukalainen junassaMuukalainen junassa

  En tiedä johtuiko se romaanin virittämästä eroottisesta tunnelmasta vai siitä, että mies oli todella komea, mutta jostakin syystä halusin palavasti harrastaa seksiä tuon muukalaisen kanssa...

  Komas pyöräKolmas pyörä treffeillä

  Vieressä istuva Elina jatkoi viekoittelevaa hierontaansa, tällä kertaa ilman vaatteita välissä, mikä sai Mikan värisemään samalla kun hän antoi Kaisalle kiihkeän kielarin.