Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Eroottisia ruokia seksuaalisen suorituskyvyn kohentamiseen!

 

Viime vuosina tutkijat ovat alkaneet tarkemmin tutkimaan erilaisia ruokia, joilla on positiivista vaikutusta miesten ja naisten seksuaaliseen suorituskykyyn. Tätä kautta on löydetty useita ”eroottisia ruokia”, joilla on vaikutuksia tavalla tai toisella. Olipa kyse vahvemmasta erektiosta, tai kohonneesta libidosta, on tietyillä ruoka-aineilla yllättävän vahva vaikutus ihmisiin.

Kun näitä ruokia ja niiden vaikutusta henkilöihin testattiin, oli tarkan seurannan alla ihmisten reagointi näihin aineisiin. Nyt haluamme paljastaa muutaman näistä aineista ja tutustua tarkemmin niiden vaikutuksiin, sekä hyödyistä yhdynnän aikana.

Maca-jauhe

Etelä-Amerikasta tuleva maca-juuri on tullut tunnetuksi viime vuosina lisänä ”superfoodien” kasvavaan joukkoon. Mutta harva ihminen tietää, että se on myös tutkittu olevan todella pitkään vaikuttava eroottinen ruoka.

Sen lisäksi, että se auttaa joillain naisilla rajujen PMS- oireiden kanssa, on sen huomattu kliinisten tutkimusten mukaan nostavan energiatasoja ja libidoa. Tämä johtuu maca- juuren suurestä määrästä macadimeja ja macaeneseja, joilla on vaikutus kumpaankin edellä mainittuun hyötyvaikutukseen.

Vaikka maca-juuri ei ole vielä Suomessa yleinen tuote, jota näkisit kauppojen hyllyillä, niin voit löytää maca-juurta jauhettuna erilaisista netissä toimivista luontaistuotekaupoista edullisesti. Voit tietenkin ostaa kokonaisia maca-juuria myös, mutta maca- jauhe on paljon suositumpaa syystäkin. Sitä on paljon helpompi säilyttää, koska se ei pilaannu huoneenlämpöisessä tilassa, ja se kulkeutuu paljon helpommin mukana.

Tumma Suklaa

Tumma suklaako eroottinen ruoka?

Kyllä. Sen lisäksi, että kaikkien suklaaseen addiktoituneiden pitäisi muutenkin suosia tummaa suklaata, on sillä myös sopivissa määrin käytettynä terveysvaikutuksia. Tumma suklaa sisältää suuren määrän antioksidantteja, endorfiineja, sekä serotoniinia. Nämä vaikuttavat kaikki positiivisesti mielialaasi, laskevat verenpainetta, rentouttavat ja nostavat libidoa.

Mansikat

Mansikalla on eräitä voimakkaimpia vaikutuksia seksuaaliseen suorituskykyyn. Se sisältää sinkkiä, sekä useita terveyttä parantavia vitamiineja. Tämän lisäksi erilaiset marjat ja siemenet, kuten kurpitsan siemenet ja viinimarjat parantavat tutkitusti suorituskykyäsi. Kaikki näistä ovat erinomaisia eroottisia ruokia, koska niiden sisältämät sinkkimäärät ovat niin suuret.

Syy miksi sinkillä on niin suuri osa yhdynnässä, on sinkin kyky parantaa naisten valmistautumista seksiin fyysisesti. Ne myös parantavat miesten sperman tuotantoa, joka taas valmistaa kehoa myöskin omalta osaltaan yhdyntään. Tämä tekee mansikoista ja muista marjoista sekä siemenistä tärkeitä ruokia pariskunnille. Joten, ei muuta kuin marjoja popsimaan!

Lohi

Huomaat jo varmaan pientä kaavaa kaikkien eroottisten ruokien kanssa? Ne ovat kaikki todella terveellisiä jo itsessään, mutta niistä on jälkikäteen vielä huomattu positiivisia vaikutuksia ihmisten seksuaaliseen käyttäytymiseen.

Lohen vaikutus on eräs tunnetuimmista. Se sisältää huikeat määrät Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja, joilla on vaikutusta verenkiertoon, hyvään kolesteroliin ja mikä parasta luontaisen stimulaation sekä seksiä parantavien hormonien tuotannon kohottamiseen. Lohi on ruoka, jota jokaisen pitäisi syödä vakituisesti pelkästään sen terveysvaikutuksien takia, mutta myös sen vaikutuksesta yhdyntään.

Simpukat Ja Osterit

Simpukat ja osterit ovat tunnetusti proteiinin, terveellisten rasvahappojen ja vitamiinien, sekä raudan ja jodin lähde. Näiden lisäksi se on myös loistava eroottinen ruoka, joka on kuin kaikkien edellä mainittujen ruokien täydellinen yhdistelmä!

Simpukat ja osterit ovat olleet jo vuosituhansia erilaisissa tarinoissa ja myyteissä suuressa osassa. Kleopatra jo aikoinaan söi ostereita, jotta saisi parannettua seksuaalista suorituskykyään! Mutta, mikä ostereissa ja simpukoissa on nyt niin ihmeellistä?

Ensimmäinen hyvä puoli on se, että osterit ja simpukat sisältävät suuren määrän sinkkiä, ja jotkin tutkimukset sanovat sen jopa sisältävän suuremman määrän sinkkiä kuin mansikat! Sen lisäksi osterit ovat myös loistava dopamiinin lähde, joka nostattaa libidoa sekä naisilla, että miehillä.

Miten Sovellat Eroottisia Ruokia Ruokavalioosi?

Olisi suoraa valehtelua väittää, että voisit syödä kaikkia näistä ruuista yhden päivän aikana. Tai voisit sinä siihen pystyä, mutta se voi käydä pitemmän päälle turhauttavaksi ja melko hintavaksi lompakolle. Esimerkiksi lohen syöminen päivittäin sen nykyhinnalla ei todellakaan sovi kaikkien budjettiin.

Siksi listassa ei ole läheskään kaikkia ruokia, mutta listassa on mukana kaikista tunnetuimmat ja parhaan vaikutuksen sisältävät ruuat. Tarkoituksenamme on antaa sinulle pieni maistiainen näistä ruuista ja esitellä vain semmoisia ruokia, joita käytetään normaalisti arkielämässämme, kuten lohta tai mansikkaa. Maca- jauheen lisäsimme listaan korostamaan myös jotain hieman uudempaa, monille tuntematonta eksoottista hedelmää. Halusimme yhden tämän kaltaisen ruuan myös listaamme, jotta se olisi mahdollisimman monipuolinen.

Paras tapa soveltaa näitä ruokavalioosi on esimerkiksi syödä yhtä näistä ruuista joka päivä, tai vaihtoehtoisesti joka toinen päivä. Sinun ei tarvitse syödä niitä sen useammin, mutta jos esimerkiksi omistat pienen mansikkamaan takapihallasi, niin kannattaa niitä syödä päivittäin. Mansikat ja muutkin tällä listalla olevat ruoka-aineet ovat todella terveellisiä ja sisältävät paljon antioksidantteja, jotka ovat hyväksi vastustuskyvyllesi ja kehosi toiminnalle.

Eroottiset ruuat ovat juuri tästä syystä suositeltavia kaikilla siitä huolimatta, mitä niiden vaikutuksilta hakee.

Lopuksi

Mutta niin kuin sanottu, kaikkia mahdollisia ruokia ei ole listassa mainittu. Mukana listassa olisi ollut vielä erilaiset ”visuaalista stimulaatiota” aiheuttavat ruuat, kuten banaani, lakritsi, pähkinät, parsakaali, vahvat chilit ja monet muut.

Tämä vain osoittaa, että on olemassa aivan huikea valikoima eroottisia ruokia moneen tarkoitukseen. Niitä on käytetty vuosituhansien ajan ympäri maailmaa, mutta vasta nyt on alettu saamaan erilaista dataa ja informaatioita näiden ruokien todellisista vaikutuksista. Kyseiset ruuat tulevat varmaan vielä nousemaan pinnalle tulevaisuudessa isona trendinä, mutta vielä nyt se on monien mielestä täyttä huijausta. Mutta, parhaiten huomaat näiden ruokien vaikutuksen, jos kokeilet niitä itse. Siten huomaat parhaiten, että nämä faktat eivät ole humpuukkia.