Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Ujotkin voivat deittailla!

 

Oletko ujo ja pelkäät, että et koskaan pääse treffeille? Tuntuuko sinusta, että yksinäisyys on paras ystäväsi? Enää sen ei tarvitse olla niin! Flirtfair.fi palvelussa on paljon ujoja jotka ovat lopulta löytäneet ratkaisun yksinäisyyteen ja sisäiseen tyhjyyteen.

Deittailua ujoille

Ujon osa ei useinkaan ole helppo, mitä tulee deittailuun ja seksiseuran löytämiseen. Jos et uskalla puhua ihmisille joita kohtaan tunnet vetoa, elämä muuttuu hankalammaksi kuin se jo ennestään on. Ujot pelkäävät usein tulevansa torjutuiksi ja yrittävät suojella omaa haavoittuvuuttaan. Suuri osa meistä ei puhu tunteistaan, mutta jos sinusta tuntuu, että haluaisit uskaltaa puhua seksikkäille naisille tai miehille, online deittailu saattaa olla ratkaisusi. Flirtfair yhteisössä on monia ujoja sinkkuja, joilla on ollut ongelmia löytää elämäänsä nainen tai mies. Täällä voit saada apua deittailuun ja löytää hyödyllisiä vinkkejä ilmaiseksi.

Ujo mutta uskalias

Monet ujot ihmiset miettivät mitä he voisivat tehdä menestyäkseen deittailu rintamalla. Monet kamppailevat löytääkseen seksitreffit tai yhden illan jutun, koska he epäonnistuvat kertomaan potentiaaliselle kumppanille, että he haluaisivat tehdä lähempää tuttavuutta. Mitä tulee rakkauteen, rakasteluun ja seksiin, molemmat niin naiset kuin miehetkin haluavat kuulla kehuja ja jonkun jonka kanssa jutella. Katso vinkit alhaalta ja myös sinä voit saada treffit vaikka olisit kuinka ujo!

Kuinka voittaa ujous

Ujous ei ole synnynnäistä. Suuri osa sosiaalisista estoista ja ujoudesta johtuu lapsuuden ja nuoruuden kokemuksista. Ujous on vain pelkoa näiden negatiivisten asioiden ja kokemusten toistosta. Siinä ei ole mitään pahaa, pohjimmiltaanhan tämä vain kertoo, että olet henkilö jonka kanssa on helppo tulla toimeen. Mutta jos tunteesi jotain henkilöä kohtaan muuttuvat syvällisemmiksi, sinun on vaikea ilmaista itseäsi ja näyttää tunteesi tälle ihmiselle. Sinun tulisi oppia poistumaan omalta mukavuusalueeltasi. Voit helposti oppia elämään riskien kanssa kokeilemalla seuraavia vinkkejä:

Oletko valmis kokeilemaan?

Oletko valmis yrittämään? Siinä tapauksessa rekisteröidy ilmaiseksi osoitteessa flirtfair.fi ja aloita taistelusi yksinäisyyttä vastaan. Online deittailu on mainio tapa kokeilla siipiään ja tulet nopeasti huomaamaan, että uusien ihmisten tapaaminen täällä ei ole kovin vaikeaa! Täällä voit helposti ottaa yhteyttä kiinnostaviin ihmisiin ja puhua pehmeitä tai vakavia. Onnea matkaan! Toivomme, että pystyt voittamaan ujoutesi ja koet jännittävän ja kannustavan yhteisömme!

  • Et ole ainoa joka kärsii ujoudesta! Oletko miettinyt, että ehkä henkilö jolle et uskalla puhua, on myös ujo, eikä uskalla puhua sinulle?
  • Itseluottamus on jotain minkä kaikki voivat oppia! Yritä ajatella jotain positiivista seuraavalla kerralla kun olet ulkona kaupungilla, bussissa, raitiovaunussa tai jossain muussa julkisessa paikassa, ota katsekontakti tuntemattoman ihmisen kanssa ja hymyile tälle – ei enempää, ei vähempää. Hän tuntee varmasti itsensä imarrelluksi ja ehkä jopa hymyilee sinulle takaisin :)
  • Kokeile nettideittailua ja tutustu ihmisiin pienissä erissä. Ota oma aikasi avautuaksesi, äläkä tunne painetta tehdä mitään, jos sinusta ei siltä tunnu. Hyvät asiat ottavat oman aikansa!
  • Älä yritä olla jotain mitä et ole keskustelutilanteissa. Voit halutessasi antaa toisen osapuolen ottaa johtoasema keskustelussa. Kuuntele tarkasti, katso keskustelukumppaniasi ja paina mieleesi mitä hän kertoo itsestään. Kysy kysymyksiä ja näytä kiinnostuneelta – varsinkin naiset pitävät siitä kun mies näyttää osaavansa kuunnella.
  • Analysoi ihmisiä joilla ei ole ongelmia puhua muille. Kun olet päässyt jutun juuresta kiinni, on sinun vuorosi kokeilla. Aloita keskustelu. Ei huolta – pienen harjoittelun jälkeen huomaat, että se on yllättävän helppoa!
  • Lopuksi: Älä ole ujo ujoudestasi. Vilpittömyys on sympaattista ja todella usein yllättäväkin ”jäänmurtaja” deittailun saralla.