Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Armeijassa

Varmaan jokainen armeijankäynyt tietää, että kun on ollut tarpeeksi kauan intissä kiinni, seksihalut kasvavat aivan uskomattomiin mittakaavoihin. Kun naiset ovat porttien sisäpuolella lähes uhanalainen laji - eikä kädellä käyminen aina ole helppoa, kun elää 24 tuntia vuorokaudessa muiden kanssa taistelijoiden kanssa - ollaan lopulta tilanteessa, jossa on melkein valmis panemaan vaikka puunkoloa. Tästä johtuen uskallan väittää, että jos samassa komppaniassa on palvelusta suorittamssa myös naisia, ovat he lähes poikkeuksetta jollain tasolla miesten seksuaalisten halujen kohteena. Tämä kuulostaa varmaan kauhealta esineellistämiseltä, mutta väitän tämän olevan puhtaasti fysiologinen tosiasia, joka on meihin miehiin sisäänkirjoitettuna. Omalla kohdallani asian kiusallisuutta lisäsi vielä se, että oma ryhmänjohtajani sattui vielä olemaan melkoisen hyvännäköinen.

 

Rouva alikersantti

Alikersantti Könkkölä oli koko komppanian salainen päiväuni. Hänellä oli muodokkaat c-kupin rinnat, vihreät silmät ja pitkät hartioille ylettyvät punaruskeat hiukset, jotka oli aina sotilaallisesti nutturalle kiedottuna. Hänen kasvonsa olivat luonnollisen kauniit – veistoksellinen leuka yhdistettynä, upean korkeisiin poskipäihin ja kapeaan nenään – ja hän näytti upealta ilman meikkiäkin. Kaikki miettivät mitä noin kaunis tyttö oikein teki armeijassa. Kysyin tätä kerran häneltä, ja hän kertoi, että hänen isänsä oli kapiainen, ja että hän halusi ymmärtää paremmin mitä isä työkseen tekee. Lisäksi hän oli halunnut todistaa itselleen, että pystyisi selviytymään intistä siinä missä miehetkin. Kauniista ulkonäöstään huolimatta Könkkölä ei ollut mikään kiltti naapurintyttö. Hän oli erittäin älykäs, luonteeltaan rempseä ja itsevarma, sekä aika ajoin melko paha suustaan. Joukkueemme miehistön keskuudessa hän kulki nimellä ”Ball Buster”. Hän oli erittäin vaativa johtaja ja hän selvästi nautti asemansa tuomasta vallasta ja muiden komentelusta. Könkkölä oli myös todella kovakuntoinen, hän oli harrastanut liikuntaa koko ikänsä ja oli jonkin sortin cross fit hirmu. Hän oli juossut cooperin testissä 3050m ja pesi suurimman osan komppanian miehistä fysiikkaa vaativissa harjoitteissa.

Könkkölä oli varta vasten halunnut sissialiupseeriksi, koska sisseiltä vaaditaan hyvää toimintakykyä vaikeissa olosuhteissa ja koulutus on sekä fyysisesti, että psyykkisesti rankkaa. Hän halusi haastaa itsensä oikein kunnolla. Omat motiivini sissikoulutukseen hakeutumiselle olivat lähinnä, että tykkäsin suunnistuksesta ja metsässä olemisesta. En kuitenkaan koskaan ollut erityisen innostunut armeijasta sen tiukan hierarkian ja autoritaarisen luonteen takia. Olin myös itse varusmies aikoinani todella kovassa fyysisessä kunnossa – olin harrastanut suunnistusta jo alakoulusta lähtien, lisäksi kävin kolme kertaa viikossa salilla ja juoksin pitkiä matkoja. Peruskoulutuskauden jälkeen, siirrttyäni Könkkölän alaisuuteen sissikoulutukseen, hän huomasi hyvän fyysisen suorituskykyni ja ilmeisesti teki minusta jonkinlaisen mittatikun omalle suoriutumiselleen. Harjoituksissa hän haastoi minua jatkuvasti ja yritti aina suoriutua minua paremmin. Olin myös hänen silmätikkunsa pienen auktoriteetti-ongelmani takia. Minulla oli tapana aina silloin tällöin sooloilla hieman, mistä johtuen sain aina kaikki ylimääräiset paskat nakit. Meillä oli kuitenkin ihan hyvä esimies-alais suhde, niin sanotusta perseilystäni huolimatta. Vitsailimme toisillemme alituiseen ja minusta itse asiassa tuntui, että hän jopa jossain määrin nautti kaitsemisestani. Vastavuoroisesti, itse nautin häneltä saamastani huomiosta.

Leirillä

Olin astunut palvelukseen tammikuun saapumiserässä ja yhdeksän kuukauden varusmiespalveluksestani oli melkein kaksikolmasosaa suoritettu. Oli kesäkuun puoliväli ja olimme olleet metsässä kaksi viikkoa osana kolmen viikon mittaista valtakunnallista sotaharjoitusta. Eräänä aamuna ryhmämme sai tehtäväksi soluttautua vihollisalueelle ja suorittaa isku vihollisen viestintäyhteyksiin, tuhoamalla vihollisjoukojen hallussa oleva radiomasto.Ryhmämme onnistui tuhota kohde, mutta vetäytyässämme ryhmämme muut jäsenet jäivät, minua ja ryhmänjohtaamme lukuunottamatta vihollisen vangeiksi. Pakenimme Könkkölän kanssa paikalta ja turvallisen matkan päähän vihollisesta päästyämme, otimme suunnaksi komentopaikkamme tarkoituksenamme raportoida tehtävästä suoriutumisesta, sillä viestimiehemme oli jäänyt vihollisen vangiksi. Matkalla komentopaikalle kävelimme tämän yhden syrjäisen metsälammen ohi ja ehdotin Könkkölälle, että pitäisimme tauon lammen rannalla. Ensin hän vastusti ehdotustani, mutta muistutettuani häntä siitä, että hän kotiutuisi vain muutaman viikon kuluttua, hän päätti suostua. Lammelle saavuttuamme, Könkkölä lähti käymään pissalla. Oli todella kuuma, lämpötila hätyytteli 25 plusasteen paremmalla puolella. Otin paidan pois päältäni vilvoitellakseni ja menin lammen rantaan kostuttamaan kasvojani. Jäin seisomaan lammen rantaan, nauttien kauniista maisemista ja luonnonrauhasta. Hetken kuluttua käännyin ympäri ja näin Könkkölän metsän reunassa hääräilemässä varusteidensa parissa. Hän oli riisunut takin päältään ja avannut hiuksensa. Jäin tuijottamaan häntä, seuraillen hänen puuhailujaan. Yhtäkkiä minulla alkoi ottaa eteen.

Tilanne oli jollain tapaa jopa huvittava, aivan kuin olisin nähnyt naisen ensimmäistä kertaa elämässäni. Könkkölä oli kyllä todella kaunis nainen, mutta ne intin kurkkusalaatin väriset, muodottomat vaatteet eivät kyllä ollenkaan tee oikeutta naisvartalolle, eivätkä noin normaali tilanteessa juurikaan aiheuttaisi viisarin värähtelyjä. Ne oli ne valtoimenaan hulmuvat hiukset jotka saivat minut syttymään. Kävelin takaisin metsän reunaan minne olimme jättäneet varusteemme. Könkkölä oli kumartuneena varusteidensa ylle ja kaivoi jotain repustaan. Pysähdyin hänen taakseen katsomaan hänen pyllistelyään. Hänen peränsä näytti todella houkuttelevalta housujen ollessa kiristyneenä tiukasti vasten hänen takamustaan. Vilkaistessaan minua sivusilmällä, hän huomasi tuijotukseni. Hän nousi ylös ja kääntyi ympäri. ”Paita päälle Leskinen, ei tää oo mikään yleinen uimaranta!”, hän käskytti. Sanat kaikuvat lähes kuuroille korville vilkuillessani hänen rintojaan. Hän huomasi tämän ja naurahtaen huudahti ”Leskinen! Katse ylös!”. ”Öö, joo”, mutisin ja nostin katseeni. Könkkölä hymyili minulle velmuileva ilme kasvoillaan. Vastasin hänelle nopealla ujolla hymyllä ja jäimme katselemaan toisiamme mitään sanomatta. Ilme Könkkölän kasvoilla vaihtui nopeasti hymystä haaveilevan himokkaaksi ja hänen silmänsä alkoivat kiilua katsoessa paljasta ylävartaloani. Hän vilkaisi nopeasti pullottavaa jalkoväliäni ja totesi ”vai sillä lailla”.Sitten hän otti askeleen lähemmäksi, tarrasi vyöstäni kiinni ja veti minut lähelleen. Sanaakaan sanomatta Könkkölä työnsi kätensä housuihini ja alkoi hieromaan minua samalla silmiini katsoen. ”Haluutsä panna mua? Vai haluaa jääkäri panna”, hän toisteli matalalla eroottisella äänellä. Hän avasi housuni ja veti kullini esiin ja jatkoi hieromistani voimakkain itsevarmoin ottein. Seisoin tumput suorina, hieman epäuskoisena, sillä olin juuri hetkeä aikaisemmin vain haaveillut tästä. Nautin hetkestä ja se tuntui mahtavalta. Ei mennyt aikaakaan kun olin jo kovettunut täyteen mittaani. Tartuin Könkkölää käsivarsista, hän päästi irti kullistani ja jäi katsomaan minua kuin odottaen. Kurottauduin häntä kohti ja painon huuleni hänen huuliaan vasten.

Aloimme suudella intohimoisesti toisiimme kietoutuen. Hyväilin hänen rintojaan paidan päältä ja tunsin kuinka ne kohoilivat hengityksen tahdissa. Irtauduin suudelmasta ja vedin paidan pois hänen päältään, helmasta kiinni pitäen. Paidan alta paljastui maastokuvioiset rintaliivit. Naurahdin hieman ne nähdessäni ”Sä oot kyllä todella asialle omistautunut”, totesin. Hän kohautti olkapäitään ovelasti hymyillen ja yllättäen kamppasi minut viereiselle sammalmättäälle. Sitten hän riisui housut jalastaan - alta paljastui rintsikoiden kanssa samaa paria olevat maastokuvioiset pikku pikkuhousut, hän kääntyi selin minuun ja veti hitaasti lanteitaan keinuttaen pikkarit pois jalastaan. Sitten hän tuli luokseni ja riuhtaisi maastohousut jalastani ja kävi istumaan päälleni. ”Onks sul kortsua mukana?”, hän kysyi. ”No, eipä juuri nyt satu olemaan...en jotenkin osannut kuvitellakaan että tällä leirillä tulisi kumille käyttöä”, naurahdin. ”No et sitten tule sisääni, onko selvä!”, hän varoitti ja tarttui kullistani ohjaten sen hitaasti sisäänsä. Sitten hän alkoi hitain edes takaisin liikkein ratsastaa päälläni. Hyväilin samalla hänen heiluvia rintojaan ja nipistelin hänen kiihotuksesta kovettuneita nännejään. Olin jo tulla noin kahden minuutin jälkeen hänen alkaessa voihkia hiljaisen eroottisesti. Tartuin hänestä kiinni ja käänsin hänet selälleen mättäälle, käyden itse hänen päällensä. Päätin jarrutella hieman etten tulisi ennenaikaisesti ja aloin nuolla hänen rintojaan ja leikitellä kielelläni hänen nänneillään. Hetken päästä Könkkölä kuiskasi matalan kiihoittuneella äänellä ”Mä haluun sut mun sisään nyt”. Nostin hänen jalkansa ylös ja aloin hitaasti työnnellä hänen sisäänsä. Hän alkoi jälleen huokailla kiihotuksesta ja voihkaisi käskevästi ”kovempaa”. Nostin vauhtia ja lanteemme alkoivat paukkua äänekkäästi yhteen. ”Just noin, ah, älä lopeta!”, hän vaikeroi. Pumppasin häntä täydellä vauhdilla ja pian Könkkölän tuli täristen ja nautinnosta kiljahdellen ”ah, mä tulen, älä lopeta, just noin, ah, ah, aaahh!” Jatkoin täydellä vauhdilla, eikä aikaakaan kun tunsin laukeamiseni olevan lähellä. Vedin ulos ja samalla purkauduin Könkkölän päälle voimakkaasti sykähdellen, jonka jälkeen kellahdin mättäälle Könkkölän viereen voimakkaasti huohottaen. Makasimme siinä hetken hiljaa taivasta katsoen luontoa kuunnellen. Jostain kaukaa kuului rynnäkkökiväärin pauketta ja taistelun ääniä. Sitten Könkkölä nousi ja alkoi etsiä jotain millä pyyhkiä itsensä. ”Mitä jos kävisimme lammessa pesulla?”, ehdotin. Kävimme uimassa ja pusuttelimme hetken rantakalliolla kuivatellessamme, ennen kuin aloimme pukea päällemme. Komentopaikalle saavuttuamme olimme luonnollisesti kuin mitään ei olisi koskaan tapahtunutkaan, mutta koko loppu leirin ajan pujahdimme aina sopivan tilaisuuden tullen jonnekin paneskelmaan.

Lisää eroottisia tarinoita: