Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Anaaliseksin monet puolet

Anaaliseksi on nykyään keskusteluihin ja vitseihin nouseva seksin muoto, johon liittyy varsin paljon tabumaisia piirteitä. Usein anaaliseksiksi käsitetään vain anukseen kohdistuva yhdyntä, mutta anaaliseksiä voi harrastaa myös muilla tavoilla. Itseasiassa lähes kaikki seksi, johon liittyy anus, kuuluu käsitteen anaaliseksi alle. Ihmisen anuksen ympärillä on lukemattomia herkkiä hermopäätteitä, jotka voivat virittyä tuntemaan eroottista mielihyvää. Senpä vuoksi monet kokevat parhaimmat orgasminsa tavalla, johon liittyy pepun hyväilemistä keinolla tai toisella. Anuksen hyväily voi olla myös hyvä esileikki: siinä missä kesyimmät keskittyvät koskettelemaan alueen ympäristöä, rohkeammat kokeilevat penetroida sormillaan kumppaniaan hänen tuntemuksiaan kuulostellen. Täysin estottomat taas voivat kokeilla suuseksin yhteydessä lipaista myös pepun puolelta, sillä jotkut kokevat tämän täysin tajuntaa räjäyttävän nautinnollisena! Koska ihmisen anuksen ympäristössä on voimakkaasti supistelevia lihaksia, anaaliseksi - ja varsinkin yhdyntä - vaatii tarpeeksi lämmittelyä ja esileikkiä rentouden saavuttamiseksi. Vain näin voit taata maksimaalisen nautinnon.

 

Anaaliseksiä aloittelijoille ja edistyneemmille

Anaaliyhdyntään saattaa liittyä niin paljon pelkoja ja huonoja kokemuksia, että saatat olla haluamatta kokeilla sitä edes ensimmäistä kertaa. Anaaliseksi on kuitenkin monimuotoisuudessaan paljon muutakin kuin äkillinen, kivulias yhdyntä peppuun. Ihan niin kuin on olemassa monia muita tapoja hyväillä kehoa, myös anusta voi kokeilla hyväillä erilaisin keinoin. Kokeile käsiä, apuvälineitä (kuten tähän suunniteltuja kuulia, tappeja tai mitä keksitkin) tai suuta. Jos ajatus likaisuudesta häiritsee sinua liikaa, voit ottaa keittiöstä apuvälineeksi palan kelmua. Sitä paitsi kuka tietää? Ehkä kumppanisi sekoaa täysin kelmun käyttöön! Anaaliseksiin liittyvistä peloista ja negatiivisista ajatuksista on kumppanille hyvä kertoa, ettei kumpikaan joudu epämiellyttävään tilanteeseen rajan tullessa toiselle tai itselle vastaan. Useat miehet pitävät esimerkiksi siitä, että partneri ujuttaa sormensa hänen takapuoleensa yhdynnän ja erityisesti kliimaksin aikana. Myös monet naiset saavat voimakkaampia orgasmeja näin tehdessä. Se on siis keino monipuolisempaan ja suurempaan nautintoon. Teko ei saa kuitenkaan tulla yllätyksenä, sillä anuksen tiukka lihas voi jännittyessään aiheuttaa myös kovaa kipua. Puhu kumppanillesi ja kuuntele hänen kehoaan, jotta saisit kaiken irti tästä mielihyvän lähteestä.

Anaaliyhdyntä on eräiden euforia

Monet fantasioivat anaaliyhdynnästä. Samalla siihen liittyy kuitenkin myös lukemattomia negatiivisia mielikuvia, pelkoja ja joidenkin kohdalla huonoja muistoja, jos esileikki on yhdynnän aloittaessa jäänyt puolitiehen. Anus on hyvin tiukka, voimakas ja tuntoherkkä lihasvyyhti, joka voi kiristyessään jännityksestä aiheuttaa kovaakin kipua. Siksi penetraatioon tähtäävän esileikin pitää olla varovaisesti ja rauhallisesti etenevää ja sen on edettävä vastaanottavan henkilön ehdoilla. Anaaliyhdyntä on parhaimmillaan kummallekin osapuolelle hyvin nautinnollinen kokemus. Penetroivalle miehelle anus on tiukka ja tuntematon alue, johon yhtyminen on varmasti samaan aikaan sekä hyvin jännittävää uutena kokemuksena että erittäin nautinnollista tiukkana tuntemuksena. Vastaanottavalle osapuolelle yhdyntä voi olla jännittävä toisella tavalla, joko uutena asiana tai ennakkopelkojen vuoksi. Se voi kuitenkin olla yhtä nautinnollista kuin muutenkin yhdyntä ja johtaa parhaimmillaan jopa orgasmiin myös vastaanottavan osapuolen puolelta. Kommunikointi on tärkeää, joten puhu kumppanillesi ja kerro mikä tuntuu hyvältä ja mihin et vielä ole valmis. Anaaliyhdyntään on monia helpottavia apuvälineitä, kuten anaalikuulia ja -tappeja sekä muita apuvälineitä, joiden käytöllä voi harjoitella ja totutella ajatukseen varsinaisesta yhdynnästä. Monet unelmoivat selkäpiitä kihelmoivästä anaaliyhdynnästä ja se on mahdollista saavuttaa. Etene unelmaasi kohti hitaasti ja huolellisesti, sillä hekumallinen peppuseksi on taitolaji, joka vaatii kärsivällisyyttä. Onko sinulla aikaa toteuttaa villi unelmasi?

Kiinnostaako sinua anaaliseksi?

Haluaistko kokea jotain uutta seksin saralla? Onko pillu jo hieman nähty juttu ja kaipaisit pientä maustetta seksiin? Anaaliseksi on todella kokemisen arvoinen juttu! Niinhän sitä sanotaan, että kakkonen on ykkönen. Ole rohkea, antaudu seikkailuun ja tee haaveistasi totta osoitteessa flirtfair.fi! Jäsenemme ovat seksin suhteen avoimia ja kokeilunhaluisia. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi flirtfair.fi ja lähde seksuaaliselle tutkimusmatkalle. Tämä on deittisivusto, joka ei jätä kylmäksi!